local-stats-pixel fb-conv-api

Pierādījums Dieva eksistencei ?137

268 70

Vai šis ir pierādījums Dieva eksistencei? Domāju diez vai, bet katrā ziņā liks aizdomāties kur mēs nonāksim pēc nāves. Pie kura mazuļa esi pieskaitāms tu? Izvēle ir katra cilvēka paša rokās. http://www.youtube.com/user/zuzekss - mans youtuba kanāls



268 70 137 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 137

0/2000

ja jau visma ir māte, no kurienes radās dievs?

0 0 atbildēt

Tas neko nepierādija.

0 0 atbildēt

Nu šeit es tiesam daudzko iemacijos.... emotion

0 0 atbildēt

Visticamāk pēc nāves mūs satrūdēsim un sāksim nepatīkami ost. Bet kā jau lielā daļā no dzīves,  nekas nav 100% skaidrs. Man nekas nav pretī viegla rakstura ticīgiem cilvēkiem, zini kā, ja nu kas, tad labāk tomēr nedaudz ticēšu, tīri drošībai, pasakās bija rakstīts, ka ellē riktīgi sūdīgi esot. Bet, ja tas ir tik ļoti organizēti un manipulējoši uz masām kā tas ir lielākā daļā pasaulē, tad gan diemžēl tā ir problēma. Ja teiksim neliela ateistu grupiņa atvērs tādu kā kopīgu domāšanas centru vecrīgas sirdī (reliģijas piekritēji to gan sauktu par sātanistu biedrību) tad puse Latvijas būtu vnk šokā,  tā nelielā grupiņa tiktu lielākoties publiski nozākāta par pārāk racionālu domāšanu, kamēr skolās un ceru, ka reti, bet arī ģimenēs bērniem mācīs par dievu, tieši kristiešu dievu, jo tas ir vienīgais dievs, tad nekas diži nemainīsies...katram ir brīva izvēle, kam ticēt vai kam nē, bet tomēr, mūsdienās jau tā kā vajadzētu ļaut vēl ne tik ļoti attīstītiem prātiņiem izprast pasauli no racionāla viedokļa puses un tikai pēc tam jau pēc viņa brīvas izvēles, ja nepiciešams, meklēt citu risinājumu par to, kas būs utml. 

0 0 atbildēt

Acīmredzot raksta autors ir izdomājis veidu, kā tikt pie medaļas "Sensācija", aizskarot tādas tēmas kā reliģija. 

Viltīgi! :)

0 0 atbildēt

Visas reliģijas ir vienādas, nav absolūtas patiesības. Katram cilvēkam jāizvēlas tas, kas viņam ir vispiemērotākais. Reliģiskās idejas pēc vajadzības var tikt mainītas vai kombinētas.

0 0 atbildēt

ielikšu + , skatos te baigi daudz nīdēji, noteikti neviens te savā mūžā nav saskāries ar kādu ticīgo ... sekojam citiem tāteikt, viena tante teica

0 0 atbildēt

Es vienīgais neko nesapratu? emotion

0 0 atbildēt

Rape time. 

0 0 atbildēt

Vairāk ticīgi ir ateisti, jo viņiem jāspēj noticēt, ka visa pirmcēlonis ir nekas. ( kas nav diez ko loģiski ). Dievticīgie vienkrāši saprot, ka tas ir Dievs. Un to mums ir centušies pavēstīt visi svētie cilvēki ar Jēzu priekšgalā. Vārds Dievs ir nodrāzts, tāpēc cilvēkiem tas nepatīk.

0 0 atbildēt

Ja dievs eksistē, tad viņš ir totālākais mērglis un viņam vajadzētu būt atlaistam no sava darba. emotion

0 1 atbildēt

Fosilija  - "Kāds ralistisks pierādijums?"

Dzīvē ir pārāk daudz neloģisku, neizskaidrojamu, it kā nejaušu sakritību, lai pinībā noliegtu augstāk stāvoša spēka eksistenci. Ja kas, ateisms arī ir sava veida reliģija. Cilvēka apziņa vienmēr meklē izskaidrojumu visam. Tā nevar "karāties gaisā". Reliģija ir kā balsts vai atskaites punkts .

0 1 atbildēt

Kaut kas tur ir un tas mūs dzird, jo bija dzīvē daži gadījumi, kad nostrādāja nereālākās likumsakarības par labu man un viss tas notika pēc tā, ka pamēģināju lūgties, testa pēc... Par tiem, kuri staigā pa mājām ar bībeli rokās, dala bukletus vai ar skaļiem lozungiem bļaustās publiskajā telpā, tas atbaida gan ticīgos, gan neticīgos cilvēkus.

0 1 atbildēt

Tieši tur tas prikols, ka tas labākas lietas ir tas grēks, un ticigie to nevar. Un iedomiba ir laba ipašiba, jo tieši tiem iedomigajiem ir tas vislabākās dzives. Un ari egoistiem.  Nahuj savu dzivi veltit kadam citam ? Dzive ir privatipašums, un nevienam nav tiesibas pieprasit lai kaut mazāko daļiņu no tās veltitu viņiem.

1 3 atbildēt

pag tu gribi teikt ka šeit ir salīdzināts  vai pēc nāves mēš nonākam ellē vai paradīžē un vai Dievs eksistē, ar to ka mātes vēderā vēk nepiedzimušais bērns spēj sarunāties un spriest par to vai ir dzīve ārpus tā mazā 'visuma' kurā viņš atrodas? 

ko tu lieto?????!!! iedod man ar.....

2 10 atbildēt

Sūda reliģij,dievs neeksistē,mes visi nonaksim ellē.

2 11 atbildēt