local-stats-pixel fb-conv-api

Uz nāvi notiesātās meitenes106

2756 10

Ķīnā nāves sodu var piespriest par 55 dažādiem noziegumiem. Par nāvessodu skaitu iespējams pateikt tikai to, ka tas mērāms tūkstošos- Amnesty International uzskata, ka Ķīnas oficiālie dati ir melīgi.

2756 10 106 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 106

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

"apzaga kasi par   550 ooo juaņiem" Kas tie par zvēriem?  emotion

0 0 atbildēt

Par narkokurjerismu atbalstu ,protams ,ja tas ko veda bija stirpāks par zāli  ,vai piespiedu darbs visu mūžu-cietumā  , jo galu galā ir simtiem veidu kā nopelnīt un sagandējot simtiem citu  cilvēku dzīvi pat tūkstošiem nav tas veids .

1 2 atbildēt

Tā pirmā bija laba. Bet pārējās?

1 2 atbildēt

Un tie pretekļi dzīvoja pēc tam?

1 2 atbildēt

Piedodiet, bet pedejie 2 stasti ir femenistes murgi un visas parejas reali ari bija pelnijusas navessodu !!!! ASV propoganda pret Kinu, Musulmaniem utt.... Tas vis lai vini varetu brunosties un karot ;) Galvenais lai ir leeticigies kas tam tic !!

1 2 atbildēt

Sliktās aziātes :D

0 1 atbildēt

labs --šo Ķīnas likumu par valts naudas izzagsānu un sodu der peimērot rimševicam un citiem tā saucamajiem tauta skalpiem..piemēram ,tie,m,kuri ar pirmo sasaukuma sēdi ,palielina paši sev algas  vai piešķir sev pŗēmijas..policitsu ,kuri ņēm kukuļus.tāpat ar fotoradaru afēru saistītās personas--Zivtiņu ..un citus..

0 2 atbildēt

Tie ķīnieši tak ir traki!

0 2 atbildēt

A ko, kolagēna patēriņš pasaulē prasa savu. Nebūs nāvinieku, nebūs kolagēns priekš pīļknābjiem.

P.S. Reāls fakts. Kaut kad atpakaļ bija skandāls, ka ķīnā kolagēnu (vielu ko špricē, lai padarītu lūpas lielāks) ražojā no nāviniekiem.

0 2 atbildēt

Ergh visas māsas :D Visas vienādas

1 4 atbildēt

Un visas māsas. emotion

1 5 atbildēt

kur bildes?

0 4 atbildēt

Protams, man tas neliekas normāli taisīt nāvessodus, bet tās sievietes drošivien zināja ķīniešu likumus un sodus, un viņām vajadzēja nojaust sekas. Vienīgi par pēdējo tiešām žēl. Tik daudz pārciest un tomēr nomirt no nāvessoda! 

0 4 atbildēt
Da nu nah tos ķīniešus
0 4 atbildēt

trakie aziāti... emotion

0 4 atbildēt

Par pēdējo žēl, tiešām.

0 4 atbildēt

Nevis skaistules, bet ķīnietes.

2 6 atbildēt
« 1  2  3  4 »