local-stats-pixel fb-conv-api

Tiesu kļūdas57

1129 7

Valda uzskats, ka visi, kas atrodas aiz restēm ir noziedznieki un tāpēc mūsu attieksmei pret šiem cilvēkiem jābūt kā pret noziedzniekiem. Sveša bēda parasti mūs ļoti nesatrauc, tādēļ mēs reti aizdomājamies, ka starp tiem, kuri ieslodzījumā atrodas pilnīgi pamatoti ir arī nevainīgi cilvēki un šie ļaudis nav izdarījuši noziegumus par kuriem sabiedrība viņus apsūdz. Šiem nevainīgajiem (arī viņu tuviniekiem) nav paveicies, jo tie atradušies nepareizā laikā, nepareizā vietā vai viltus liecinieka tuvumā. Vislielākā traģēdija ir tad, kad kādai sirmai māmuļai paziņo, ka viņas vienīgais dēls ir nošauts. Nošauts kļūdas dēļ...

1129 7 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

 Piekritīšu tev.. Poļibom viņš pēc tā visa nebija vairs normāls..

0 0 atbildēt

ļoti skaidri zinu to, ka Latvijā 40% ieslodzīto ir nevainīgi, jo darbinieki ir pārāk slinki, lai meklētu, bet nopratināšanas telpā viņus noved tik tālu, ka ir gatavi atzīties da jeb kādā noziegumā, lai tikai liek mierā!!!

1 1 atbildēt

AndOne, kur Tu esi pazudusi, kad mēs no Tevis sagaidīsim ko jaunu?

0 0 atbildēt

500 000 rubļu ir maz !

0 0 atbildēt

Zīmuļu fabrikas direktorsemotion

0 0 atbildēt
Un kur par H. Cukuru?
0 0 atbildēt

Diemžēl arī Rogaļova lietā nepatiesi notiesātajam Zigurdam Dreimanim nebija laimīgs liktenis. Pēc atbrīvošanas viņš gāja bojā savā mājā, labojot vadus - no elektrotraumas. Viņš par savu dzīvi un tiesāšanu vēl paspēja uzrakstīt grāmatu , šiet saucās " Vēstules no viņpasaules". Cik nežēlīgi 80-tajos gados tajā laikā milicijā sita un spīdzināja. Mēs, parastie cilvēki, jaunieši un studenti neko par to nezinājām. Bet daži sadisti policijā un cietumos ir sastopami arī mūsdienās!

0 0 atbildēt

Šausmas!

1 6 atbildēt
« 1  2  3 »