local-stats-pixel fb-conv-api

TAS, ko nestāsta par dzīvi KRIEVIJĀ!36

865 54

Zeme liela, bet ne tik sablīvēta, kā, piemēram, Ķīna. Daudzi noslēpumi un skandāli atklājas medijs, tieši tāpēc Krievija ir tik skandaloza valsts. Bet tā nevar būt citādāka, ja ir agresīvi piedalījusies Pirmajā un Otrajā Pasaules Karā. Tātad, šajā rakstā lietas, kuras Tev nestāsta par dzīvi Krievijā! emotion

865 54 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Stulbums! Es seit jau kops oktobra atrodos un vieniga taisniba ir par kukulosanu!

0 0 atbildēt

Kukuļdošana nevis kukuļošana emotion

0 0 atbildēt

ne viss kas ir melns ir melns. protams , valstī ir daudz problemas ,bet visās tas ir, citi prot veiksmīgāk tikt ar to galā ,citi nemaz necenšās. Bet nevajaga aizmirst to ka irarī krievi ar savādāku domāšanu ,kuri ir humānāki pat par dažu rietumnieku.Krieviem ir ļoti izcila literatūra, labi zinātnes sasniegumi un ļoti liels spīts un cīņas spars.Krievzeme ir liela un tās skaistumu un bagātību nevar novērtēt tik citu stāstos  un bildēs, pašam tur ir jāaizbrauc, es nerunāju par centrāl krieviju ,bet gan par sibīriju un austrumkrieviju-tur cilvēki ir pavisam savādāki, kultura cita un fantastiskas dabas ainas.To vien ir vērts uz turieni doties.

0 0 atbildēt

Tos pat ir grūti nosaukt par faktiem...

0 0 atbildēt

Krievija ir laba valsts un mana dzimtene. Es tur dzīvoju tikai 8 gadus, 3 gadus padzīvoju Ukrainā un tad es pārbraucu dzīvot Latvijā, kur izrādās arī dzīvo mani radinieki. Mēs ar ģimeni pametām dzīvesvietu Krievijā, jo dzīvojām tur, kur bija - 25 grādi pavasarī, vecāki pelnīja ļoti maz naudu, gāju ļoti vecā skolā, kurā gandrīz neko nemācīja. Un bija ļotti mazs dzīvoklītis, par kuru bija jāmaksā liela nauda. :)

0 0 atbildēt

Pirms apsmej kādas valsts problēmas/stereotipus , pārliecinies , ka dzimtenē šīs problēmas nepastāv. 

2 4 atbildēt