local-stats-pixel fb-conv-api

Pats gudrākais cilvēks pasaulē40

Viljams Džeims Sidis (William James Sidis) ir dzimis 1898.gada 1.aprīlī Amerikā, Ņujorkā. Droši vien vairāk gribētos ticēt, ka joku dienā ir dzimis kāds muļķis, bet nē - es jums pastāstīšu par pašu gudrāko cilvēku vēsturē, un tas lūk ir šis 1.aprīlī dzimušais Viljams. Viljams tiek dēvēts par ekscentrisku brīnumbērnu ar ārkārtējām prasmēm matemātikā un valodās, 20.gadsimta sākumā bijis ļoti slavens Amerikā.

1166 2 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

👍

0 0 atbildēt
Aij aij aij smerdelis
0 0 atbildēt
Manam IQ arī jābūt diezgan augstam
1 1 atbildēt
Un ko tas "ģēnijs" paveica cilvēces labā?Tad jau katrs otrais ir brīnumbērns,tikai redz alkohols vai narkotikas vai kāda cita herņa neļāva realizēt potenciālu... Riebjas šādi stulbi raksti.
0 0 atbildēt

Es uzskatīju, ka pašam cilvēkam bija talants un labas spējas visu apgū. Es neteicu, ka termins "mācīšanās" ir talants..... un vai tad tas nav talants, ka visu var apgūt bez problēmām?  Tad Tu uzskati, ka tādi ģēniji ir atrodami uz jebkura stūra? Stipri šaubos.

0 0 atbildēt

SMADZENES NEIZTUREJA SPRIEDZI IN IZDARIJA PASNAVIBU PARGRIEZOT VENAS(MIRA NO SMADZENU ASINOSANAS)

0 0 atbildēt

   Nesaprotu,kam viņš neizmantoja savu gudrību,piemēram kļūt par prezidentu?Tādas valodu zināšanas+par vēsturi ir kaut ko "uzkļaksojis" ,tikai par ideālu ārpolitiķi un diplomātu labāku nemaz nevar iedomāties.Un tā viņš savu dzīvi nodzīvoja,neizmīlējot nevienu meiteni?A tā diezgan izskatīgs čalis.Vsjo eto očiņ očiņ stranna...Par rakstu protams ++,par šo cilvēku tikai uzzināju no šī raksta.

0 0 atbildēt
Vairāk zināsi, mazāk dzīvosi. Bet ja godīgi, izpētot, var secināt, ka ģēniji dzīvojuši mazāk..
0 0 atbildēt