local-stats-pixel fb-conv-api

Ķīniešu invāzija Latvijā43

229 11

Ķīniešu iebraucēji apdraud Latvijas valsts suverenitāti. Jau pagājušajā gadā Latvijā iebrauca ap 500 ķīniešu, kur vidēji ģimenē ir 3 cilvēki. Tātad uz Latviju pērn pārcēlušies 1500 ķīniešu.
Par ko valdība klusē? Kāpēc neviens neaktualizē šo sāpīgo jautājumu? Vai mēs vēlamies pazaudēt mūsu valsti?

Ja mēs, latvieši neko nedarīsim, tad jau 2020 gadā Ķīnieši var pieaugt līdz 20 000 jeb vienas Jūrmalas pilsētas iedzīvotāju lielumā!!! Turklāt latviešu skaits strauji samazinās, kas var veicināt ātrāku invāziju no Lielās Ķīnas Tautas Republikas.
---------------
Ķīnā ir likums par viena bērna politiku, tāpēc valdība šajā valstī sponsorē ķīniešu pārcelšabos uz Eiropas valstīm, tostarp Latviju. Kā jau mēs zinām, ka mazās tautas uztraucas par šiem Ķīniešu invāzijas plāniem, kas jau tagad šturmē Latvijas pilsētas.

Piemēram Ozolainē (Pierīgā) jau dzīvo desmitiem ķīniešu ģimenes. Pat viens Ķīnas pilsonis jau sāk būvēt Ozolniekos 2 daudzdzīvokļu mājas (40 dzīvokļi) un tās domātas gan ķīniešiem, gan latviešiem. Te Jums dažas bildes.

229 11 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

interesanti! mes braucam pro kjina nak ieksha! mazliet slimi jo pec 10 gadiem te LV bus kādi 10 millioni iedzivotaju npo kuriem bus kādi 9 millioni kjinieshu emotionemotion

1 0 atbildēt

Un kur paliek mūsu Latvijas tautas gemofonds?emotion

1 0 atbildēt
Brīvā Latvija
1 0 atbildēt

Wtf? Kpc spoku administrācija šeit neiejaucas un nepiesienas raksta autoram par rasu naida kurināšanu?  emotion

Autoram, paskaties mazliet globāli, kas valda, pēc kā visi tiecas un kā iegūt varu? Savelkot visas paralēles kopā, tā ir nauda, resursi un smadzenes. Latvieši strauji brauc projām pelnīt naudu un neizskatās, ka kādam tas rūp, vismaz nejūtu, ka tiktu izstrādātas reālas reformas, lai noturētu tos, kas vēl ir uz jautājuma zīmes par palikšanu, esmu dzirdējis tikai par nesekmīgiem aizbraukušo atgriešanas mēģinājumiem. Tādat, LV nav naudas, resurs ir cilvēks vai pat daži eksemplāri ar smadzenēm, kurus izpumpē ārā. Tukša vieta ilgi nestāv un nemaz nevajag arī. Mums ir maza, tomēr teritorijas platības, kurās var audzēt pārtiku vai apdzīvot ir no vienas vietas. Mums ir tīrs gaiss, jūra, salīdzinoši priekš pasaules, mēs dzīvojam labi un pats galvenais, ko reizēm pat nenovērtējam, mums nav kataklizmu un klimats ir daudz maz labs. Globalizācija mūsdienās vairs nav jēdziens, bet fakts. Pabraukā pa ES un pasaki, ko tālāk uz Rietumiem redzēsi. Cilvēki brauc iekšā meklēt labāku dzīvi. Gluži tā pat arī ķīnieši. Un no viņu skata punkta tas ir nesūdīgs variants. No latviešu puses, vismaz man, man jau ir palicis pilnīgi vienalga, kas man iet garām, ko dara vai kā runā (lai gan krievu valoda no urālu puses ausīs šad tad derdzas :D) kamēr vien ciena sabiedrībā pieņemtos nerakstītos ētikas likumus, nedarbojas pret mani vai manu tautu/valsti. Ķīnieši tīri atbrauc meklēt savu laimi un laime, kas ir viņiem nav tā pati laime, kas ir mums, vismaz uz šo paaudzi, viņi nav konkurenti un ja ir, nu tad lai uzvar labākais. Plus, mums nav bijušas sliktas attiecības ar ķīniešiem, mums nevajadzētu būt problēmām sadzīvot, pat ja viņi te būtu lielos kvantumos, ko gan nevarētu teikt par daudziem mūsu Eiropas kaimiņiem, palasot vēsturi, skaidri ir redzami vieni cilvēktiesību pārkāpumi. Latviski viņiem vajadzētu runāt, lai izdzīvotu. Viss ko tu vari darīt, censties kļūt bagātam, sašaut gaisā tik daudz letiņus, cik vien vari, palīdzēt tautai to pašu darīt un, tad viss būs ok. Iepazīsti mentalitāti pirms heito.

1 1 atbildēt

es vienigais iegoogloju to pedejo kjiniski rakstiito ? emotion

0 0 atbildēt
rasisms
0 1 atbildēt

Varbūt kādreiz... kādreiz cilvēce pratīs dzīvot kopā, saticīgi, respektēt viens otru neskatoties uz ādas krāsu vai izcelsmi. Ja cilvēki beigtu būt tādi kretīni, tad arī lidostās ciemiņus sagaidītu ar groziņiem, apmainītos kontaktiem un jau tajā pat vakarā izrādītu pilsētu. Tad vienīga problēma būtu naudas izkrāpēji, mantkarīgie... kuri pēc maniem uzskatiem ir īstie, kam būtu jasēž aiz restēm. Būtu saticība, nebūtu ļaunu cilvēku.

 

...kā arī, protams, nav jauzpiež macīties valodas. Taču valodu apgūšana ir lieliska... piekrītiet, tas ir labāk nekā nedarīt neko un dzerstīties cauru diennakti. Pasaule ir skaista... jāprot to izmantot, jo robežas nepastāv.

1 2 atbildēt

emotion

Ja rodas valodas pašpietiekamība neviena tauta nemācīsies vēl kādu valodu. Naivi cerēt, ka 500000 ķīnieši runās latviski. 

0 1 atbildēt

Please go back to China, i don't want to learn chineese. emotion

0 2 atbildēt

Negribu būt rasists, bet labāk, lai dzīvo krievi( es neatbalstu krievus) nekā ķīnieši, jo tie vairojas ģeometriskās progresijas ātrumos.

6 11 atbildēt