local-stats-pixel fb-conv-api

Katastrofa Katovicē, 200668

1722 10

Pēc Zolitūdes traģēdijas būvfirma «Re&Re» ir saņēmusi valsts un pašvaldību pasūtījumus par 11 miljoniem.

Kā lietas ar katastrofu vaininiekiem risina citur?

Polija, 2006. gada janvāris- iebruka izstāžu zāles jumts. Un iebruka tad, kad notika gadskārtējā pasta baložu izstāde,kas pulcēja ap 700 cilvēku. Pēc 90 minūtēm, līdzīgi, kā Rīgā, notika otrs iebrukums. Glābšanas darbi turpinājās 18 stundas 17 grādu salā. Glābēji no drupām izvilka 65 mirušos un vairāk kā 170. ievainotos. Sijas un pārsegums sekunžu laikā sabruka pār apmeklētājiem.

1722 10 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Viss atkal varēs sākties no jauna atkal meklēs ,kā sagrābt vairāk naudas  izmantojot lētus un neizturīgus   materālus  un tas begsies līdzīgi viss drizāk tādiem uzņēmumumiem vajadzētu  liegt piedalīties valsts pasūtījumos.... emotion

3 0 atbildēt

uščaks jau tēlo īpaši nevainīgu jēriņu, lai gan viņa atbildība bija vislielākā..!!!

3 0 atbildēt

drosh esi dzirdejis, ka dzive vis nak preti. Protams ka tev tas neruup, jo tu doma kas gan ar manim var notikt! Tici man, gan tu reiz sanjemsi sodu. Tu esi parak stulbs un neiejutigs, lai saprastu, ka ir, kad tu ieraugi mirushu, sadragatu savu tuvienieku!

3 0 atbildēt

latvijā labākajā gadijuma par to ""maxima"" lietu vainīgie dabūs varbūt 1-2 gadus cietumā vai vispār tiks ārā uzreiz ar drošības naudu emotion

3 0 atbildēt

Tu esi vesels? 

3 0 atbildēt

A ko jūs te brīnaties ! Paši sevi iesēdinātu aiz restēm ? Paši sev nepiešķirtu 11 ļimonus ?

2 0 atbildēt

pateicos Tev, Raziel, ka nēesi vienaldzīgs/a !

2 0 atbildēt

Neka personiga stastīja par šo, galīgi saturīgs tas raidījums, arī par to kā norisinājās glābšanas darbi, ļoti operatīvi.

2 0 atbildēt

Pie mums to Maximu ar visu 12. stāvu sūdprojektu vajag nolīdzināt līdz ar zemi un uztaisīt kārtīgu piemiņas vietu - memoriālu.

3 1 atbildēt

Poļi malači. Diemžēl LV ir pasaku zeme, kurā tā nenotiek. Un te nelīdzēs Kaimiņa populistiskā bļaustīšanās.

2 1 atbildēt
Latvijā neviens neiesēdīsies jo zin ka ja nu kas tad kkur kādam samaksās un varēs brīvi staigāt.Lielāko ties tā ir mūsu visu vaina jo pieļaujam tādu attieksmi pret sevi Poļi tādi nav viņi sevi čakarēt neļauj domāju daudzi delfos vai tvnet redzējuši kā Poļu tauta iziet mītingos tapēc arī valdība ar savu tautu rēķinās.
0 0 atbildēt
Un pievaca visu
0 0 atbildēt
Latviesi vienkarsi korupcioneti idioti. Zinat cik daudz pieradijumu tika iznicinatzolitudes tragedijā? Pa nakti atbrauca
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Cik tev gadi kādi 6?

0 0 atbildēt

Tur tak vajadzēja būt armējumam,protams ,ka sagāzīsies,pat sabruks no cukura pakas kritiena no 2m augstuma ,bet ar armaattūru,pat ar kuvaldu būs ļoti grūti ko padarīt.

0 0 atbildēt

tu esi ists dzeks :)

0 0 atbildēt

mani

0 1 atbildēt

šausmas

0 3 atbildēt

Es nesaprotu, kā vispār Maximas vadība atļāva pircējiem iepirkties, tad kad  nemitīgi skanēja trauksmes sirēnas. Pašsaprotami ir tas, kad šādā situācijā ir jāpārtrauc veikala ierastā darbība.

1 5 atbildēt
« 1  2  3 »