local-stats-pixel fb-conv-api

9 stulbākie sabiedrības stereotipi33

468 10

9 muļķīgākie sabiedrības stereotipi, kurus ir jālauž. Lielākā daļa stereotipu minēts par Latvijas sabiedrības uzskatiem. (Ja būs pietiekoši liels atbalsts šim rakstam, būs otrā daļa kā arī Jūs varat pievienot savus stereotipus, kas Jūs ikdienā kaitina)

468 10 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

No kuras dirsas izraavi sos stereotipus?? lielakaa dala ir pilniigi pashsaprotami. :D

0 0 atbildēt

Jā čigānu sabiedrība nosaka ka viņiem nav svarīga izglītība, bet apprecina viņus salīdzinoši jaunus un spiež uz to lai būtu daudz bērnu. A ko darīt ja tev ir daudz bērnu un tu ne vella nejēdz? Sāc taisīt mēslus zodz u.tt.

Arī čigānu bērni neko labu neredzot sev apkārt (jo vecais nespēj tik daudz sazagt) jau no 3-4.gadu vecuma klaiņo pa ielām un bičo naudu. Kamēr mazi - nauda nāk griezdamās, bet kad paaugās naudu vairs nedod, bet skolā iet tik lielam ir kauns a no vecāku puses nekas labs nav redzēt. Un atkal jau jauna paaudze dienaszagļu klāt.

Tāpat kā Āfrikā bļauj ka mirst bērni, bet tik daudz kā nevairoties, jo nav ko ēst dot viņi negrib.Dzemdē pa 5-7 bērniem un nīd ka tie apmirst.  Paši sev tās mokas uztaisa un ta bļauj ka visi citi ir vainīgi.  

Sauc mani pa rasistu, bet mana pieredze liek turēties tālāk no čigāniem. Jo neko labu no viņiem nevar sagaidīt.

0 0 atbildēt
Es domāju, ka visi apzinās, ka ir arī izņēmumi, bet vairākums ar melniem bumeriem tomēr ir debīli. Tā pat kā čigāni.
0 0 atbildēt
Čigāni jau nu gan vairums sevi pierādijuši negatīvā veidā..
0 0 atbildēt

pilnigi piekritu, pats labprat braukatu ar bembi, nav jau tie auto slikti.

0 0 atbildēt

kas tas par murgu? :D

0 0 atbildēt

1. To jau uzreiz var redzēt vai dzērājs vai nē + vēl pa gabalu jau var just alkoholu  emotion 4. Par Dzintaru nepiekritīšu, bet par Tomasu  tā tas varētu būt.

0 0 atbildēt

4. 2-3 cilvēki no visiem ir normāli, tad tas nenozīmē, ka visi viņi ir tādi, cik man bijis darīšana ar čigāniem, lielākā daļa, zagļi un krāpnieki, vai tiešām tos čigānus atraida tikai ponta pēc? vis drīzāk tur ir iemesls...

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt