local-stats-pixel fb-conv-api

Zviedrijā Imigrants iesit un uzspļauj mātei viņas bērnu priekšā (+VIDEO)43

188 1
Šokējošu situāciju fiksējušas Zviedrijas galvaspilsētas Stokholmas novērošanas kameras, kur redzams īss konflikts starp kādu māmiņu ar diviem bērniem un imigrantu vīrieti. Viss noticis ātri - melnīgsnējais garnadzis centies apzagt priekšā ejošo sievieti gados, ko pamanījusi sieviete ar diviem bērniem un brīdinājusi viņu par notiekošo. Viss acīmredzot tā arī būtu beidzies, tomēr sieviete apsaukusi garnadzi, par ko viņš viņai, bērnu acupriekšā, iesper pa vēderu un iesit pa seju. Šokētā sieviete jau devās prom ar saviem bērniem, tomēr neapmierinātais garnadzis nolēma ātri atgriezties un viņai vēl uzspļaut... "Tas ir trakākais, ko savos policijā aizvadītajos gados esmu redzējis," paziņojis izmeklētājs Stefans Telkvists, kurš šogad dosies pensijā. "Es viņu ielikšu aiz restēm, pat ja tas būs pēdējais ko izdaru."


188 1 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://FOCUS.LV
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000
Laikam jāsāk nēsāt līdzi nazis lai šitādus nodurtu...labāk pasēdēšu cietumā nevis ļaušu sist māti... Vieglākais veids kā tikt ziņās un iebiedēt šos ideotus.
1 1 atbildēt

2+ pret 11- uz pusnakti, diemžēl, aitas uzvar. Tā no musulmaņu invāzijas neizbēgt...  emotion 

1 1 atbildēt
Kapec es esmu lohs pats tu tads. Katrs isaka savu viedokli. Doma ka kadam rup ko tu doma vai ko es domaju emotion taka vajadzetu jau samierinaties ka ta bus igdiena. Un nedirs te tagat ka es iešu es darišu pirmaja diena cietuma tevi iemetis atliks tik iedomaties pa to ka tu viņus abižo un policija bus klat.
1 1 atbildēt

https://lv.wikipedia.org/wiki/Ironija

Njā, izskatās, ka imigrantiem tiešām ir lielāks IQ nekā vienam otram spokam  emotion  Šoreiz bez ironijas

2 2 atbildēt
Tikldz dzirdesi alahs koferi rausi. emotion
2 2 atbildēt

vienigaa ceriba ka putins ievedis savu kartiibu te ,pamatojoties uz lielo  krievu skaitu Latvija kurus buus jaaizstav no islamistiem.pagaidam izskatas ka tikai krievu mediji uzskata  cinju pret emigrantiem kaa vieniigo  adekvaato ricibu un irnesaprashana par eiropieshu  bezdarbiibu

1 2 atbildēt
Nosist
0 1 atbildēt
Ne realist.
0 1 atbildēt

man tagad sagribejas to caliti noznaugt acis skatidamies

0 1 atbildēt
Jo vairak imigrantu ienaks jo labak. Mes LV vispar kadu miljonu varetu uzņemt ar visam aboltiņam un straujumam priekšgala.
1 7 atbildēt
Nau kur list kur nevajag. Lai tik sit.
0 9 atbildēt

Kartējā apmelošana. Bēgļi ir bezgala pateicīgi par iespēju dzīvot un strādāt valstī, kur nav kara. Pie mums brauc tikai tie labākie un gudrākie bēgļi, jo pārējie nejēdz dabūt naudu tikšanai uz Eiropu. Viņi pie mums strādās augsti kvalificētos darbos, kā, piemēram, ārsti un indženieri. Eiropā esošo bēgļu pateicības jūtas un augstais IQ vienkārši neļautu viņiem tā rīkoties. Visdrīzāk tas ir kāda rasistiska grupējuma organizēts uzbrukums ar mērķi diskreditēt imigrantus.

p.s Tā ir ironija. https://lv.wikipedia.org/wiki/Ironija

3 15 atbildēt