local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrieši!!! Kā tad īsti tur ir???208

1363 40

Noskaidrosim patiesību, kas vīriešiem liekas pievilcīgi un kas nē!!!

Tātad- tiek pieņemts, ka šīs lietas vīrieti padara traku- kam tu piekrīti un kam nē? :p

RAKSTS, KAS PATĪK SIEVIETĒM? - ŠEIT!!!!emotion

1363 40 208 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 208

0/2000

Protams, katram sava gaume, bet ne vienmēr šis viss nosaka to, cik iekārojama un pievilcīga ir sieviete. Man ir mati, kas sniedzas tikai nedaudz pāri pleciem, mazas krūtis, nelepojos ar platiem gurniem, bet nekad nav nācies izjust uzmanības trūkumu. Tā ka jebkura sieviete var būt seksīga, ja vien izstaros savu pievilcību un šarmu. Un ķermeņas proporcijas un apģērbs/lūpu krāsa/matu garums tur vairs nebūs noteicošais.

4 0 atbildēt

Visp BullShit. Katram ir sava gaume. 

4 0 atbildēt

Mmhm,manas favorītes ir dāmas,kuras ir gudras,pievilcīgas un rūpejas par sevi gan no iekšpuses,gan ārpuses.Ar viņām ir jautri,interesanti. Par ģērbšanās stilu,tas attiecīgs situācijai.Bet,personīgi,mani piesaista zolīdais stils.Tad viņas izskatās sievišķīgi,un superīgi. Patīk melni nagi. Riebjas šļuras,pats vārds jau pasaka visu. :)  

4 0 atbildēt

100% parakstos zem 8 bildes...mmmmm....emotion

5 2 atbildēt

Maneejam patiik gari mati, spilgi rozaa nagi, augstpapeezhu kurpes (atbilstoshaas vietas) un garaas zekjes :D

3 0 atbildēt

Gari negi man personigi baigi nepatik, bet nu strupus jau ar nevajadzetu

3 0 atbildēt

bija man 12 gadi.. sapņoju, par meiteni ar garām kājām, lieliem pupiem, augstiem papēžiem, gariem nagiem, blondiem matiem, zilām acīm u.t.t. nu vopšem standartiņš... 5 gadi un man blakus ir meitene kas šito visu apgāž... pie tam, kas ir pats dīvainākais, ka man tas tiešām šķiet seksīgi... Ja man ko tādu teiktu pirms 5 gadiem, ka mana meitene būs pilnīgi pretējam tam visam, es tikai paņirgtu un teiktu, ka tas nav reāli... Ar to es gribu teikt, ka izskatu var jebkurā laikā uzskrūvēt un no neglītā pīlēna pataisīt par gulbi, bet vai beigu beigās tas būs tas seksīgais ?? Vai tomēr tas viss ir tik virspusēji ??...

3 0 atbildēt

Man tā sarkanā ne visai-velk uz padauzu pusi.Augums-ja ir proporcionāls-GUUT.Protams nepatīk ja kauli grab apakšā.Miesa-tas ir forši-ir kur pieķerties,ir ko pačamdīt.Tupeles?-ar smukiem šortiem arī botās ir seksīgi.Gari mati vienmēr ir patikuši,jo aiz tiem var ko noslēpt,un tad ir ko meklēt!! Pupi ir pupi un kad tu tur ņemies pa gultu-ir labi tādi kādi ir.Bet protams priekšroka ir lielajam izmēram.Vispār jau svārki jebkurā gadījumā ir labāki nekā bikses-1.sievišķīgi 2.vieglāk tikt tur kur dikti gribās ))

3 0 atbildēt

tad kad toposhei viirieshi kljuus par tavupraat iistiem viirieshiem, domaa vinju gaume mainiisies? nez vai...

3 0 atbildēt

4.6.7.9

3 0 atbildēt

Taisniba . !emotion

3 0 atbildēt

Tā ir tāda kā intervija puišiem,lai uzzinātu,kas viņiem patīk?

3 0 atbildēt

1. smuki, taču nekādā gadijumā ne uzkrāsotas. iekurināti sarkanas daudz pievilcigak!; 2. nedomāju gan ka ar celtnieces augumu būtu interesanti mīlēties. būtu pat kauns; 3. nē; 4. jā, kopti un nesabojāti (krāsoti, taisnoti u.c.); 5. Nē gariem nagiem un ja ko dara ar tiem, pietiek vien ar franču manikīru vai gluži vienkārši smuki sazīmēti. Nekāda gadījumā monotoni un gari. Mans pieticības un vienkāršuma līmenis pieprasa tikai smuki nogrieztus, ar to pietiek; 6. Manai bijušajai meitenei bija melnbaltas getras horizontāli sastrīpotas, tas mani padarīja traku, zeķubikses tikai ja ganrīz necaurspīdīgas, vēlams krāsainas. 7. piedauzīgi... 8. nē, ja nu tikai tas izskatās proporcionāli ķermenim; 9. tikai meitenīgi, uz bikšainām es nekad nemaz nebiju lūrējis, kopš 17. dzimšanas dienas. Nopietni. Un neciešu mini svārkus. Tas gan.

3 0 atbildēt

Galvenais, lai cena pieņemama!

10 7 atbildēt

Man tas viss patīk!!!

3 0 atbildēt

Tikai ne tetovējumu! 

3 0 atbildēt

Piekrītu par tām zeķēm , bet parējais no no no -

3 0 atbildēt

desu cehs, pa lielam labi teikts... atskaitot pēdējos 5us teikumus, man ir cits viedoklis. Pazīstu dažas sievietes, kuras ir augstos amatos un tā vien liekas, ka viņas katru dienu maina apģērbu - vienmēr gaumīgi, vienmēr ir grūti atraut aci, turklāt uzvedas salīdzinoši vulgāri un izaicinoši. BET tas nekādā veidā  neatspoguļo viņu prāta spējas. Jāpiebilsti, ka līdz es nebiju dzīvē saskāries ar šīm haizivīm brunčos, mans uzskats bija tieši tāds pats kā tev.  ;)

Ja runājam par maniem personiskajiem uzskatiem:

1. Lūpu krāsa - pilnīgi pofig, ka tik piestāv, kaut vai melna

2. Jā sievišķīgs augums ir forši, tas ir jauks bonuss.

3. Garām, absolūti neizraisa nekādas *cijas - ne pozitīvas, ne negatīvas

4. tas pats, kas 3. punktā, nulle *cijas, kaut ar pliku plesi

5. gari nagi konkrēti riebj, man tas uzdzen šermuļus, nespēju es tur neko skaistu saskatīt

6. Ooo, jā, garās zeķes mani padara traku, protams, ja es zinu, ka tās ir garās zeķes - tobiš, ja sievietei ir tik īsi "miņuki" (aka platā josta), ka to var labi pamanīt

7. mhh, varbūt, varbūt nē, nezinu - atkarībā no kājām uz kurām tās ir uzmauktas ;)

8. Tas pats, kas ar 7. punktu... lai gaaan lieli pupi ir forši :)

9. pofig, kaut kartupeļu maisā, ja kājās garās zeķēs :D

4 1 atbildēt

8. ir arī kādas normas!! 

3 0 atbildēt

VAru pateikt, kas noteikti atbaida. Gari nagi un augstpapēdenes. 

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »