local-stats-pixel fb-conv-api

Veikals, kas maldina cilvēkus?80

1396 11

Šis stāsts būs par veikalu jeb veikalu tīklu '' Elvi ''. Akcijas cenās es pamaniju ko ļoti dīvainu. Parasti ieraugot akciju es reti skatos, kāda un cik liela tā ir. Es vienkārši ņemu preci. Bet vai Elvi apšmauc cilvēkus? Šajā rakstā jūs redzēsiet agrāk esošās cenas un akcijas cenas, kas vispār nemainās. Un tas viss kādā mazā Elvi veikaliņā. Turpmāk paskatieties kārtīgāk, ko un ar kādu '' akcijas '' cenu Jūs ņemat! Bildes varbūt nebūs tajā pašā labākajā kvalitātē, jo tās tika uzņemtas steigā bez zibspuldzes. Un ja nemaldos, elvi 2012. gadā tika atzīts par labāko uzņēmumu gadā...

Rakstā vērojiet akcijas cenu un parasto cenu!

1396 11 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

ELVI par savējajiem!

3 0 atbildēt

Ls/ Euro

3 0 atbildēt

Visos mazajos veikalos tā ir. Elvi, top tīklā īpaši. Maxima, Rimi retāk tā gadās, bet arī gadās.

4 1 atbildēt

Nagļekā :D:D

Man arī tādā ziņā besī TOP's- cenas uz tām lapiņām ir gan LV, gan EUR, bet joprojām LV cenas(zemākas) ir lielāka izmēra, domāju, ka tas ir ar nolūku, un vēl dažreiz mēdz atšķirties cenas plauktos un kasē..

3 0 atbildēt

Man vairāk izskatās pēc programmas gļuka, vietā kur vajadzēja būt vecajai cenai ir jaunā cena... Nu neticu, ka tik banāli pūderē smadzenes.

2 0 atbildēt

fuu es elvi un maxima jau vairak ka gadu neieperkos emotion

2 0 atbildēt

pie kases nepajautaaji, kaapeec vinji shitaa chakaree cilveekus? tur laikam aklie iepeerkas:D

2 0 atbildēt

Njoiemotion

2 0 atbildēt

sitas bija viens no labakajiem rakstiem kmo esmu lasijis :)

2 0 atbildēt
Es vieniga redzeju ka 3. bilde bija Njoni nevis Enjoy xD?
2 0 atbildēt

Šeit var arī būt vienkāršs feileris ar cenu zīmju drukāšanu - nu nav tur nekāda spec softa. Vienkārši cilvēks paņem Ekseli un caur MailMerge saģenerē Word dokumentu. Tad drukā un griež gabalos - kāds ar šķērēm, kāds ar speciālo griežamo (līdzīgi kā senos laikos fotogrāfijām malas tika apgrieztas).

Ja dikti liela vēlēšanās, nu ieejiet blakus veikalā un pačekojiet cik tur maksā - nav jau mums tie veikali tik ļoti specializēti, tāpat vien tā pati prece visos plauktos.

 

Man gan lielāka pretenzija pret RIMI paņēmieniem - uzliek lielas cenu zīmes pie konkrēta plaukta, bet patiesā prece, uz kuras cena attiecas, īstenībā galīgi ne tajā plauktā. Domā, kāds baigi pievērš uzmanību? Pirms kādiem gadiem vienkārši gadījuma pēc iekrita acīs, ka šie tā mēdz darīt - uz Ziemassvētkiem vazājos, skatos, o!, karstvīnam nāvīga atlaide, 2 lati ar kapeikām. Sāku pētīt, kas par vīnu, kas lācītim vēderā - jūtu, kaut kas nav lāgā. Uz cenu zīmes rakstīts 1L, bet pudele jau uz aci redzams - 0.7. Beigās atradu - tā akcijas prece bija nokrauta plaukta apakšā aiz vēl tur kaut kādiem sūdiem, ko nu katrs veikals uz svētkiem cenšas notirgot - galīgi noputējušas tetrapakas. Savukārt tam vīnam, pie kā tā šilte pielikta īstā cena - 4 ar kapeikām.

Viss tipa pareizi, pēc likuma, bet acīmredzams uzmetiena mēģinājums.

2 1 atbildēt

Eu ejam uz ''Elvi'' tur baigās atlaides! emotion

1 0 atbildēt

Bet dažreiz cilveki neredz kļūdas un doma vo uz akciju tad jau jāņem...emotion

1 0 atbildēt

Skatos, ka daudzi spoki uzķērās.

1 0 atbildēt

Nākamo rakstu par veikalu, kas nečakarē klientus.... emotion

1 0 atbildēt

Tagad es vsipār dažos veikalos esmu pievērsis uzmanību tam, ja teiksim agrāk akcijas preces bija dzeltenās krāsas plāksnītēm, tad tagad tās vairs nav akcijās cenas. 

1 0 atbildēt

it kā tas tāds vienīgais veikals:D

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Nice
0 0 atbildēt
Reklāma. Daudzi uzķeras
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »