local-stats-pixel fb-conv-api

Vai šis ir dīvainākais uzaicinājums pievienoties kristīgajai draudzei Latvijā?80

279 3

«Ej dirst, neticīgā kuce. Bloķēju Tevi, Sātana mauka.» Nav runa par to, kurš kam tic, runa ir par to, kādus vārdus izmanto komunikācijai ar sievieti vai vienkārši cilvēku.

Vakar Monika savā Facebook profilā publicēja visai interesantu saraksti ar kādu vīrieti, kura vārds nav zināms. Šis vīrietis aicināja viņu iestāties draudzē «Kristus pasaulei», bet tā kā atbildi no pašas Monikas viņš nesagaidīja, tad turpināja darīt to, ko, acīmredzot, viņš pieprot vislabāk - lamāties.

279 3 80 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 80

0/2000

Es arī māku atrast tiešsaistē ''Facebook Messenger message generator'' un izveidot feiku saraksti, kur teikts ka tā ir patiesa sarakste? Drīzāk veids kā nopelnīt plusus un ģenerēt cepumus, jo šādi kontroversionāli temati vienkārši iesaista dažādus viedokļus un tikmēr matildei kontiņā smuki cepumi ripo iekšā  emotion 

1 0 atbildēt
Šis cilvēks nekad šai draudzē nav gājis.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
nu Dievu sajaa visaa nevajadzeeja jaukt iegshaa...
0 0 atbildēt

Matild,es neesmu ticīgais,bet sievietei kaut ko tamlīdzīgu pateikt nebūtu atradis par iespējamu.

0 0 atbildēt

wow, taisni vai sagribējās sākt ticēt dievam. Kur var pievienoties?

0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

kailajam vīrietim jāapģērbjas un jāraksta pusmūža dāmām, lai tās savus mazos dēlus nodod pareizajās rokās, nevar tik tieši pieiet, meitenes kuras pabijušas "ārpasaulē" nav jau stulbas

0 0 atbildēt

Ja Dievs ir īsts, tad Supermens arī  emotion 

2 2 atbildēt
Man gan neliekas, ka šīs sarakstes publicēšana šeit ir ar mērķi parādīt attieksmi pret šo sievieti. Tagad šitā runā visur un ja Tu, Evit to nezini, tad atver acis.
2 2 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt

vaitadviņškaut1 nepareizu vārdu pateica?

2 4 atbildēt

Bet vispār pastāv publiski neapsriežamo tēmu kopa ja uzskati sevi par izglītotu un inteliģentu cilvēku. Cilvēku kurš nav atnācis uz šejieni ar mērķi kādu aizskart vai aizvainot. Šīs tēmas ir seksuālā orientācija, reliģiskie uzskati, nacionālā piederība, ģimene un bērni,  fiziski vai garīgi cilvēka  ierobežojumi. Būtu labi iztikt bez intelektuālās nepilnvērtības demonstrējumiem.

0 2 atbildēt