local-stats-pixel fb-conv-api

Vai kautrība ir seksīga?35

480 2

Pēc dabas esmu introvents un kluss cilvēks. Kautrība arī ir viena no īpašībām, kura man nav sveša. Barā baigi neizceļos un saku kaut ko tikai tad kad tas ir vajadzīgs. Riebjas pārak liela bazarēšana, nu runāšana runāšanas pēc, labāk klusēt un izbaudīt viena otra kompāniju klusumā!

Labi tas tāds ievads putrains!

Šis ir no manas personīgās pieredzes!!!

480 2 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Sāc ar kko interesantu sev nodarboties un ar laiku meitene var uzrasties, bet iegaumē, ka viņa ar var gadīties kautrīga un klusi stūrī sēdēt. Jo ne visas meitenes ir ekstrovertas.

2 1 atbildēt
Visu mūžu ar to kautrību jācīnās x.x
0 0 atbildēt
Man patīk klusie, kautrīgie. 😊 par tādiem tieši ir interese kaut ko uzzināt un visu laiku uzzini kaut ko jaunu. Nevis tie, kas ir kā atvērta lapa
0 0 atbildēt

3. Zināma situācija...  emotion 

0 0 atbildēt

'Dēļ kautrības'  emotion  'KAUTRĪBAS DĒĻ'

0 0 atbildēt
Tādu ka tevi meklēju gadiem, labi neko nemekleju, vnk ceru ka kkad, kkur satiksimies! Bet veiksme nav manā pusē!:d
1 1 atbildēt
Khehem. Esmu meitene.
0 0 atbildēt
Manuprāt, kautrīgums vīrietim ir vairāk mīnuss nekā pluss. Kaut vai tā paša iemesla dēļ, ka nekas labs no kautrīguma nenāk. Esmu satikusi tādus kā Tu. Superīgi puiši. Jauki,saprotoši, draudzīgi, down to earth, labi sarunu biedri, noteikti... bet kā "otru pusīti" kautrīgu puisi es neizvēlētos,pat acis īsti nemestu, jo tāda puiša sabiedrībā es jūtos nedroši. (bet nu noteikti ir pāris izņēmumi,atkarīgs no daudziem faktoriem kā nekā). Pēc pieredzes varu pateikt,ka pārsvarā tie puiši,kuri ir kautrīgi,kad ir blakus meitenēm vai jebkādā sociālā situācijā ar meiteni, ir nevainīgi... Autor?
0 2 atbildēt