local-stats-pixel fb-conv-api

UK (Royal) armija46

941 2

Britu armija oficiāli sāka pastāvēt 1707.gadā, kad Skotija tika pievienota Anglijai un tā kļuva par Apvienoto karalisti. Tā ir armija, kas var lepoties ar nu ļoti senu vēsturi, kas sākās ar jaunu zemju apguvi un koloniju veidošanos. Pirmā ģenerāļa vārds ir John Churchill. Pirmās armijas rezerves sāka parādīties tikai 1901.gadā. Visas savas pastāvēšanas vēsturē tējas dzērāji noteikti ir pierādījuši savu talantu karot un sēju demonstrēt militāro spēku. Ko tik neizdarīs, lai tiktu pie iespējas sabučot karalienes pakaļu vai ne?

Salīdzinājumam

http://spoki.tvnet.lv/politika/Latvijas-armija/691739">http://spoki.tvnet.lv/politika/Latvijas-armija/691739

http://spoki.tvnet.lv/politika/ASV-armija/691604">http://spoki.tvnet.lv/politika/ASV-armija/691604

http://spoki.tvnet.lv/politika/Krievijas-armija/691463">http://spoki.tvnet.lv/politika/Krievijas-armija/691463

http://spoki.tvnet.lv/politika/Vacijas-armija/691858">http://spoki.tvnet.lv/politika/Vacijas-armija/691858

http://spoki.tvnet.lv/politika/Ukrainas-armija/691430">http://spoki.tvnet.lv/politika/Ukrainas-armija/691430

941 2 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Lietuvas un Igaunijas armiju, vēlos uzināt kāda tad ir armija mūsu kaimiņvalstīm, un salīdzīnāt ar mums.

2 0 atbildēt

Igauņus vai Lietuviešus ar vajdzētu... Lai varētu salīdzināt ar situāciju LV. 

2 0 atbildēt

Uztaisi par norveegjijas! 

2 0 atbildēt

Varbūt ne nākamo, bet vālāk uztaisi rakstu par Kanādu. Neesmu diez ko dzirdējis par viņu arsenālu, kas man liekas pat būtu tiešām interesanti uzzināt uz ko viņu būtu spējīgi.

Starpcitu - ļoti labi uztaisīts raksts, ar mazu humoru klāt :D

1 0 atbildēt

WOT

1 0 atbildēt

Ja briti vel nezin,viņi ir salu valsts,viņu tanki tālu neizpeldēs :D

2 1 atbildēt

Britu Armijas prieksgala ari ir princis Harijs un vins cik mes zinam nak no raganu jeb rojalas gimenes. Tapec vini ari tikai tur tuvus radu rakstus lai nezaudetu asinis iedzimtas spejas jeb raganu slimibas. Bet Angli jau neatzis ka buras un oficala vara peta spejas kuras ka mes zinam ir ari saistitas ar nlo jeb citplanetiesiem kurus karaliene pat ciesa sadarbiba peta ar Obamu kopa un biezi satiekas lai to parrunatu. Tatad anglu armija simt punkti ir ar melno magiju apburtie kas diez vai Dievam tic bet pasi grib izpetit Dievina spejas un ka var iespaidot nakotni lai gutu varu pasaule un sak ar mazinajam valstim un peta musejos ar spejam un ko vini zin un sauc par trakajiem bet isteniba pati vara ir bezsirzi kuriem pret dzivibas formu ka tadu nav nekadas cienas. Angli vienmer un visur gribeja but pirmie, laikam mazvertibas kompleks ka velnam. Ja doma par anglu varas domasanu tad vajag izlasit par velnu un vina panemieniem un tad ari vares saprast ka angli doma.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Tagad zināšu ka UK arī ir atombumbas, ja godīgi 1 dzirdēšana.
0 0 atbildēt

Bņin reklāmas ar ir , diezgan pārliecinošas:D.emotion

0 0 atbildēt

Neiaizmirsim to ka gan Anglija gan Asv runa viena valoda un tagad jau Angli sak itka draudzeties ar Australiju. Raganu gramatas ari ir rakstitas vienada valoda. 1987 gada cik es esmu lasijusi nokrita nlo kugis Anglija un karaliene paveleja norobezot un noslept visu. Mes lbi zinam ka citplanetiesi spej apturet laiku. Tatad tagad to spej ari Angli un nekur nav teikts ka to jau nespeja pirms tam. Kuga uzbuve ir izpetita un ierices izmanto visur ari uz zemes. Tapec Angli jutas neuzvarami un cik es zinu velnu nedrikst slavet vai no ta baidities jo tad to padara stipraku ar bailes izteiktiem komplimentiem jeb iebaiditajam domam. Vardam un domam piemit speks. Tapec Angli vac informaciju lai tad attiecigi zinatu ko burt jeb iespaidot. Piemeram kads grib staties preti bet peksni to apbur un vins pats pec savas velesanas atkapjas vai atliek uz velaku laiku. Te Anglija notiek loti daudz divainu paradibu sajuta tada ka citplanetiesi sarga Anglijas labos iedzivotajus no pasas Anglu varas un tie kas runa par ko ievero soda. Es pat esmu lasijusi ka musu Latviesi nesaprot kas notiek ar gimenem seit Anglijas karaliste un musejie stasta ka vajas musejas pardod ka marionetes. Ta ir prata kontrole tapat ka kad kode pret alkaholu kur rgana ar spejam apbur nevis pasu cilveku bet iespaido ta garu. To dara ari angli un tie kas nav ar stipru gribasspeku un labam manierem un ticejumiem un parazam ari padodas savam domam kuras galva atskano un doma ka tas ir vinu domas un velmes. No Angliem jabut uzmanigiem jo vini mekle kur jau ir nelaime lai tad palidzetu un aiz muguras iznicinatu.

0 0 atbildēt