local-stats-pixel fb-conv-api

Šīs pasniedzējas tests nolika pie vietas visus homofobus viņas klasē48

340 37

Tu un es, mēs nedzīvojam zem akmens un redzam, kas notiek Latvijā un pasaulē. Lai gan mūsdienās jau ir krietni lielāks skaits cilvēku, kuriem ir reāli vienalga par to, kāda citiem ir seksualitāte, jo sava dzīve šķiet interesantāka, tomēr ir cilvēki, kuri neatbalsta un izrāda savu nepatiku pret tiem, kuri nav heteroseksuāļi.

Kāda Floridas Universitātes pasniedzēja nolēma pavērst visus uzbrūkošos seksualitātes jautājumus pret to, kas tiek uzskatīts par «normālu» - heteroseksualismu. Ar šo testu savā Twitter profilā padalījās viņas studente. Īsā laikā viņas tvīts sasniedza virāla statusu. Reakcijas no cilvēkiem ir bijušas dažādas - citi saprot šī testa ironiju, citi nesaprot. Tomēr neskatoties uz naidu, kas pavīd atbildēs uz šo tvītu, to visu aizsedz pozitīvisms un pasniedzējas cildinājumi par drosmi un uzdrīkstēšanos spert šādu soli.

Kādi tad bija jautājumi, kas tika uzdoti šajā testā? Lūdzu, zemāk...

340 37 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

Neesmu homofobs. Zinu, ka pretdabiskā sava dzimuma iekāre vai vēlme izmainīt savu dzimumu liecina par psihiskiem traucējumiem (iedzimtiem vai kādu traumu ceļā radītiem (fizisku, sociālu, psiholoģisku)), bet cilvēkam citam cits ir jāciena, kaut vai tu pārojies ar zirgu! Ā, paga, tas laikam jau bija aiz likuma robežas. Pagaidām.

4 1 atbildēt

NU BĻAVIENS ! Lasiju tris reizes , un vel tagad nesmu pārliecināts , vai tiešam pareizi saprotu ! ? 

TAS IR HUMORS , VAI TOMĒR REALITĀTĒ ? 

1 jautajums ! 

TĀPĒC ka vienkarši esmu zinkarigs cilveks un gribu izjust un saprast ko jūt pretejais dzimums ! Un tas nav domats tikai par sex ! 

2 jautajums !

TAD kad sapratu ka pretejais dzimums reaģe savadak uz arejiem kairinajumiem , skumjam , priekiem , sāpēm un baudu !- Atkartoju - ar sex nekadu saistibu taja laika nebija ! 

3 jautajums !

Jautajums bez atbildes ! Ja cilvece izdomas parstat eksistēt - varbut ! 

4 jautajums !

KĀ ?  Ka es izradu savu heteroseksuālismu ? Uzvedoties uz ielas un sabiedriba ka normals cilveks ? Davinot puķes pretejam dzimumam un palaižot autubusa ? 

Es vienkārši TADS esmu un par to kluseju ! Lidz kamēr daži sāk uzvesties " divaini " un uzdot TĀDUS jautajumus ! 

5 jautajums !

Bļaviens ! Cik slims cilveks var uzdot TĀDU JAUTĀJUMU ! 

TĀPĒC ka TĀ tomēr ir vieniga patreiz reala iespeja redzet TO kas šada heteroseksuālisma savieniba tiek radits ! Un izjust to ko šada savieniba sniedz gan individiem gan sabiedrībai ! 

6 jautajums ! 

Kads sakars terapeitam ar manu sex orentaciju ? ? ? 

Paldies autoram par rakstu ! Taču personīgi es neredzu testa jautajumos ironiju ! Bet , redzu klaju ņirgāšanos un vēlmi bernu pratos iesēt apjukumu ! 

2 0 atbildēt

No sākuma pat nezināju ko atbildēt uz šiem jautājumiem.Jo jautāt ko tādu taču ir pilnīgi un galīgi stulbi.

2 0 atbildēt
Ko tad nolika pie vietas?
2 0 atbildēt

Pretīgi emotion

1 0 atbildēt

tvnetam laikam mozaīka normāli sapiķoja par šādiem rakstiem. vai jums nauda trūkst ?

12 11 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

kas tā par propagandu ? laiks sākt propagandēt to, ka homīši var adoptēt bērnus ?

6 6 atbildēt
Pēdējie 3, sorī
0 0 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt

Nu bet lūdzu, ja esiet tik attīstīti un varat ieņemt "Dieva" lomu, tad veidojiet savas planētas, kur viendzimuma pāri var radīt pēcnācējus. emotion Jo uz šīs planētas bioloģija to neatļauj un Jūs to nevarat mainīt kaut arī cik ļoti Jūsu smadzenītes nebūtu samaitātas. 

Bet nu, man jau tas netraucē. Tāpat kā ar veģitāriešiem, ja esat izvēlējies sevi maitāt, tad uz priekšu, dariet ko gribat, tikai tas viss nepiekā produktīva nākotnē nenovedīs.

8 10 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt
Stulbums kkads, uz visiem var vienkarsi un atri atbildet
2 6 atbildēt