local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviešu problēmas armijā86

3440 23

Apskatiet ar kādām problēmām sievietēm ir jāsaskaras ASV armijā.

3440 23 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 86

0/2000

Sievietēm ir jārūpējas, nevis jākaro. Medmāsa armijā :)

3 0 atbildēt

Sakiet man tā. Kāpēc tik daudzi uzskata, ka tas ir pieņemami, kad vīrietis nevar savu daiktu savaldīt?

Rakstura vājums nav īpašība, pret kuru jāizturās ar sapratni.

6 4 atbildēt

Nosmejos par ekipejumu, tikai sievietei par to var ienakt prata sudzeties, kaut ka miljoni virieshu ciesh sliktu ekipejumu un neko nesaka, vai noperk pashi. 

5 3 atbildēt

Negribu būt diskriminējošs un aizvainojošs, bet uzskatu, ka sieviete ir sieviete un viņai nav vietas armijā. Es tā uzskatu. Visur citur jā - abi dzimumi ir vienlīdzīgi.

7 5 atbildēt

Jā, jā, it kā armijniecēm būtu par maz prāta stringu vietā uzvilkt pretizvarošanas biksītes, vai iebāzt vagīnā mazu, jauku pārsteigumu ar atskabargu adatām pārsteiguma iekšpusē... emotion

Atbilde-vienmēr jābūt gatavām, uzmāksies kāds pulkvedis vai majors... tad paaugstinājums garantēts.... vai arī pārcelšana uz augstāko posteni-virtuvi... emotion

2 0 atbildēt
Esmu sieviete un iešu uz armiju, iebāžat savu negatīvo viedokli tur, kur saule nespīd :)
2 0 atbildēt

dzimumu līdztiesība ir OK, bet sieviete armijā nav OK. specdienesti - jā, pat ļoti, bet būsim reāli - sievietes organisms nav piemērots karavīra dzīvesstilam un sievietes smadzenes, hormoni - viss ir pretrunā armijai. tas, ka esam vienlīdzīgi, nenozīm;e, ka čali tagad dzemdēs, bet sieviete karos, ir lietas, kas katram no mums no dabas padodas labāk. un nav armijai tagad jāpielāgojas sievietēm, sievietēm ir jāpielāgojas armijai. so simple as it is. tas, ka ir sievietes, kuras iestājas armija un sūdzas ir apkaunojums mums pārējam, ja reiz aizgāji armijā, tad dienē, karo, bet nesūdzies un neprasi, lai armija tagad maina savu kārtību, likumus un ieražas tevis dēļ.

5 3 atbildēt

Līdz zināmam brīdim arī jebkurš čalis gribētu būt sieviešu armijā... Tiesa- līdz zināmam brīdim.. Pie tam varu galvot, ka sieviete vīriešu armijā izturētu vismaz divtik ilgāk emotion

1 0 atbildēt
Sviests ! 😎
1 0 atbildēt

Neieteiktu sievietēm doties kaujas laukā,  ja seksuāla vardarbība ir jau savā bāzē starp saviem kolēģiem un komandieriem (2.) tad iedomājieties, kas šai sievietei jāpiedzīvo, ja viņa tiek sagūstīta kara laukā (brutāla seksuāla vardarbība ļoti ilgu laiku ar iespējams letālām sekām).   emotion

2 1 atbildēt
Piedodiet manas mīļās sievietes, zinot cik ļoti daudz tiek pacelts "femenisms" Pējējā laikā, bet ja jūs pašas ieejat brīvprātīgi pūznī, kas ir būtībā pilns ar vīriešiem, kuri nav dabūjuši, pat ļoti ilgu laiku, ko jūs gribat...   Nu ja jūs esat prātā spēcīgas, tad tā pat var pierādīt, ka jūs esat kaut kas vairāk par smuku ģīmīti un šķirbiņu.

Jūs domājat, ka sievišķīgus vīriešus neēd nost armijā, tā pat iznāk situācijas. Armijā paliek tie kuri var noturēties... UN JĀ meitenes saskaras ar  lielāku emocinālu bombardēšanu, tāpēc cienu jūs visas... JO armijā Mēnešreižu nav!

1 0 atbildēt

 var apvainoties vai neapvainoties,sievietēm "ŅĒ***"meklēt kaujas laukā,gribat palīdzēt-jā ludzu-palīdziet ar ievainojatiem,paēdiniet kareivjus,"sapiņķerējat" ievainotos u.t.t.jo tas man atgādina naivu filmu-vecis ar priekšautiņu gatavo vakariņas bet viņa meiča ar rētainu seju bļaudama pa visu pagastu"močī'' krievus ar "Gatling" ložmetēju...Nu nezinu...Dīvaini,tas ir.

2 1 atbildēt

ta nau pareiza riciba un attieksme pret sievietem armija. 

1 0 atbildēt

Jutos labak zinot ka mus aizsaraga viriesi kuri izvaro sievietes

2 1 atbildēt

Lai gan aizstāvu sieviešu tiesības parasti tomēr uzskatu, ka sievietei nav vietas armijā

1 0 atbildēt

Inspektors dirs* rāvis

1 0 atbildēt
JR avatarsJR

Pilnībā nepiekrītu komentāros valdošajam uzskatam,ka sievietēm armijā nav vietas.

6 5 atbildēt

Sexyyy :D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »