local-stats-pixel fb-conv-api

SAMSUNG telefoni ir bīstami?!83

588 12

Sveiki Spoki, šoreiz par šokējošām lietām un nedaudz informācijas pārdomām - vai tiešām Samsung tālruņi ir droši? Apakšā ir arī divi video, bet tos ieteicams skatīties pēc raksta izlasīšanas.

Daļēji dzeltena informācija. emotion





588 12 83 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 83

0/2000

Mans Nexus 5 ir drošāks, jo tas nav korejiešu telefons, kas ir ražots Ķīnā, tas ir ražots Korejā! Nekad nepērciet Ķīnā ražotus korejiešu tālruņus, tie nebūs tik labi kā Korejā ražotie!!!

0 0 atbildēt

Tikai Samsung ir 2x labāks un izturīgāks nekā iStone. 

1 1 atbildēt
Man ari ir Samsung. Un ari biezi medz sakarst, kad lietoju vai ladesanas laika. Ir bijis pat tik karsts, ka rokas gruti noturet...
0 0 atbildēt

Viedtālruņi nav izturīgi un ir bīstami. Parastie mobīlie samsungi ir sakarīgi. Es ar samsung GTS5230 nostaigāju 3 gadus. Nomainīju viņu tikai un vienīgi jo man viņš apnika, nevis dēļ kādām problēmām. Un arī tāpēc ka apnika bakstīt ekrānu, atgriezos uz pogām.  Bet tā viņs vēl aizvien ir ejošs telefons bez defektiem, baterija tur tāpat kā kad bija jauns - 6 dienas.  Bija pārcietis to ko nevarētu neviens smartphons. ir iekritis acetonā, ir atdolbijies pret sliedēm, betonu, izkritis no kabatas braucot ar moci. Pa šiem gadiem skrāpējumi ir, bet salauzts nekas nav, jo ekrāns ir plastmasas nevis stikla, kā mūsdienās ir stilīgi.. Arī tagad ir samsung telefons. Gads jau pagajis nekādu problēmu nav un cerams arī nebūs un arī šis varēs nokalpot tik pat ilgi.  Es personīgi smartphonus nepirkšu tik ilgi, kamēr būs pieejami parastie mobīlie.  Nēsmu puika kam vajadzētu wifi un visādas aplikācijas ar ko spēlēties. un visvairāk man besī arā smartphoni, dēļ viņu nekam nederīgās baterijas. Lai izdomā smartphonu kam baterija turēs tāpat kā parastajam mobīlajam 5- 6 dienas, tad padomāšu par tāda iegādi. Kamēr viņiem bačas ņi***a netur, tikmēr pat virsū neskatos. Nepraktiski telefoni. Es izvēlos praktiskumu, kvalitāti un ilgmūžību, nevis stilīgumu.

0 0 atbildēt

Seit jau itka nav pasa telefona vaina, bet baterejas. Esmu stradajis batereju skirosanas noliktava, vismaz 3 reizes nedela bija ugunsgreka trauksme jo kada baterija aizdegas.

0 0 atbildēt

Man arī S4, taču nekas traks vēl nav bijis. Mēdz uzkarst, kad ilgi, ilgi runājos vai stundu kapāju Candy Crush`u, bet tā viss ok. Lādēju arī naktī, bet zem spilvena nu gan neturu. Retāk lādēju vakaros, jo tad vienkārši līdz nākamās dienas vakaram neizvelk.

Un pat ar visām šīm degšanām, kas citiem bijušas, netaisos mainīt telefonu tik drīz. Ļoti apmierina lielais ekrāns, labā kamera. ;d

0 0 atbildēt

apple propaganda emotion

0 0 atbildēt

lielāku izmēru, mazāku svaru un mazāku izmēru vienlaikus? izlabo lūdzu

0 0 atbildēt

Jau gadu lietoju s4. Var būt sākumā likās,  ka jokaini karst telefons. Bet pēc tam vaits nekādu problēmu nebija. Mainījis neesmu neko, baterija ir tā, kas bija iekšā no sākuma, un pat pēc gada intensīvas lietošanas, joprojām varu mūziku klausīties diennakti no vietas. 

0 0 atbildēt

Ironiski, ka pirms video man parādīja Samsung Galaxy Tab S reklāmu.

0 0 atbildēt

Bij dzirdēts, ka ir tāds arods - profesionālie "lielveikalu kritēji". Ķipa, izlej, piemēram, kādu smāķi uz grīdas un tad kārtīgi novelc uz gurķi (vēlams nokūleņot pa eskalatoru + ielauzt sev ribu). Tad kačā pravas, iesūdzot visu mārketkompāniju tiesā. Šitas laikam kaut kas jauns - proftelpiromāni...

0 0 atbildēt

Es uzmetu aci kad baterija negāja iekšā.Bija uzpūtusies

0 0 atbildēt
Nu bet protams , visi ir tik gudri un velns zin uz kādu laiku atstāj telefonu pie vada visu nakti , protams ka kaut kas var aiziet ne tā ...Bet ne , pie tā paliek samsungs vainīgs , cik lasi internetā vainīgi ir vai nu baterija vai tas ka telefons bija uz vada ,ja ir žēl naudas uz tādu bateriju kura ir piemērota , tad turi telefonu virtuvē kamēr guli , nevis zem spilvena . Es vispār nesaprotu tos kas telefonus tur zem spilvena , jautājums priekš kam ? Atnāks laupītājs un nosppers tavu telefonu ? Vai kāds atnāks lasīt kā tu saraksties ar kādu ? Telefoniem taču visādi aizsardzības veidi ir ... Varbūt labāk piesiet uzreiz pie galvas ? Bet kad telefons pie kontakta varbūt jābūt mazliet prātam lai vismaz pēc pāris stundām viņu atslēgt ? Akumulatoram taču visu laiku nāk strāva un var viss kas notik. Kādi secinājumi ?! Pareizi , jābūt galvai uz pleciem !
1 1 atbildēt

Paši jau diktējam ko gribam no ražotāja. Nu nevar savienot super plānu telefonu ar lielu ekrānu, sakarīgu bateriju, ūber kameru un kādus vēl tik *ūdus iekšā. Karst pilnīgi visi. Tikai tas ka aizdegas ir biku neiteresanti. Filmējot 4K izšķirtspējā karsē pilnīgi visus telefonus un lielu daļu kameru.

0 0 atbildēt
Vnk nevajag pirkt tieši s4 un viss būs ok emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Still Better than Just5  emotion 

0 1 atbildēt
Cik labi ka es lietoju veco labo nokia vēljoprojām ar pogām un baterija tur 5 reiz ilgāk nekā šitiem skārienjūtīgajiem.
1 2 atbildēt

Samsungi ir viss sliktākie telefoni , ātri plīst , deg , bieži karās un čakarējas . 

Mēsls , dodu priekšroku Lg un vecajai labajai Nokia . emotion

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »