local-stats-pixel fb-conv-api

Revolucionāra ideja par Vanšu tiltu205

Tā tad, 10 gadu laikā paspējuši pa vanšu tilta vantīm uzrāpties ne mazums cilvēku, viens eklēriem pakaļ, cits taisnību pierādīt, cits vienkārši aiz neko darīt. Vakar šāds gadījums beidzās traģiski, jo cilvēks nolēca. Kā izsargāties no šādas problēmas?

2869 21 205 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://bedre.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 205

0/2000

Haha, shis jau portaalos  zinjaas bija tu "gudraa galva" , sper tik idejas, naudaudz apdeito un topa gudraa galva.. cmon..

3 0 atbildēt

Labs. emotion

3 0 atbildēt

Tev ir ļoti laba ideja, tikai krāsainas bumbas pie šāda masīva tilta- tas ir diezgan bezgaumīgi, es domāju ,ka vajag vienā krāsā ar tiltu. Bet par to bumbu apgaismojumu- super. Iesaku iesniegt Rīgas domei vai kur citur šo ideju, iespējams, ka pieņems :)

3 0 atbildēt

var jau nelikt tik augstu, var likt netalu no zemes, tikai ta lai virs viniem vantis aizsniegt nevar un lai skatu ta neboja, jo sada gadijuma jau tapat gabalu var parapties un paprasit eklerus, un var nedaudz variēt ar formam, lai pielagotu skatu, jo ari pie ovaliem ja apala vieta ir lielaka par dazu plaukstu izmeru un nav plakanas virsmas, neviens nepiekersies, bet ideja ir laba!

3 0 atbildēt

Ideja, kā ideja...bet c'mon. Iepriekš jau tika runāts par līdzīgu variantu, bet kā paliek ar vēja pretestību, ko rada šīs bumbas? Pats tilts līdz ar to paliek daudz nestabīlāks un nedrošāks(es pat nezinu, kurš iekš LV skaitās tiešām drošs)...tieši tas, manuprāt, jau ir viens no lielākajiem šķēršķiem, lai šāda veida ideju realizētu. 

3 0 atbildēt

Superīga ideja. emotion

3 0 atbildēt

tavu projektu "Valdība" Neapstiprinās. Tavs projekts pārāk maz izmaksās.

3 0 atbildēt

Itkā jau doma normāla, bet tās bumbas izskatīsies takā uz karnevāla svētkiem gatavojoties. Pati ideja laba, tikai jāpilnveido doma par krāsainajām bumbām.

4 1 atbildēt

Protams sāk domāt kautko tikai tad, kad kāds ir cietis 

7 4 atbildēt

Da labi! Vnk panem armijas dzelondrātis un aptin diezgan blīvā kārtā ap pamatni (1. kārta) un 2m virs pamantnes(3. kārta). Starp dzelondrātīm to lipīgo (2. jeb vidējā kārta). Apģērbs ķersies tais drātīs un to slīdīgo būs grūti apiet gaisā, pēc pirmās kārtas pārvarēšanas. Ja vēl nepalīdz, tad tiekot līdz 3. kārtai tu jau būsi tik ļoti noguris un būs pagājis tik daudz laika, ka būs atbraukuši menti ar glābējiem un novāks tevi lejā. Kur problēma? Starp citu var sarīkot konkurus, kuram būs labākā ideja, kaut tepat spokos. Labāko ideju nosūtīt tai domei, vai Ushim vai Sleshim vai kurš tur atbildīgais.

3 0 atbildēt

laba ideja

2 0 atbildēt

Es PAR bumbām!!!! emotion

2 0 atbildēt

Manuprāt, laba ideja

2 0 atbildēt

NU IDEJA IR LOTI LABA UN ARI VANSU TILTS BUUTUU SMUKAAKSemotion

2 0 atbildēt
Jāīsteno
2 0 atbildēt

Jāsaka gan, ka tava ideja nav nekas jauns. Negribētos arī domāt, ka esi ideju piesavinājies! Citēju no raksta garšo_āboli :

"Tiks ieviesta signalizācija, kas ļaus notikuma vietā operatīvi ierasties drošības struktūrām, vantis stiprinājuma vietās ar tiltu tiks apjoztas ar dzelkšņu lenti, bet augstāk uz vantīm tiks uzliktas rotējošas bumbas vai cilindri."

2 0 atbildēt

Ideja vienkārši pa pirmo,sūti uz Rīgas domi emotion

2 0 atbildēt

Būtu jau baigi kolosāli ja tik tiešām tādu uztaisītu!

2 0 atbildēt

īstenībā tiešām laba ideja, varbūt joka pēc pamēģini aizsūtīt uz iestādēm šo :D kas zin, varbūt Rīgas dome akceptēs un to projektu realizēs par 1 000 000 Ls :D

2 0 atbildēt

wow.. nu riktīgi naiss - i smuki, i praktiski, i tilta tēlu atsvaidzinātu emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »