local-stats-pixel fb-conv-api

Pusaudzis slepkava tiesā neķītri izturas pret cietušo mātēm.129

1649 21

Kāda daļa no apsūdzētajiem parasti apzinās savu vainu tiesas sēdē, vai vismaz notēlo, ka patiesi nožēlo izdarīto, bet šis puisis tā vietā ,lai izrādītu cieņu nogalināto jauniešu vecākiem vēl klaji paņirgājās par tiem... emotion

1649 21 129 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 129

0/2000

Wot, tādi nedrīkst , elpot manu gaisu!

4 3 atbildēt

es arī ceru, ka viņš sapūs

2 1 atbildēt

es lieku 10 Ls ka viņš izvilks labi ja mēnesi un izdarīs pašnāvību :)

4 3 atbildēt

Man šitais pacans patīk, labprāt uzvilktu kādu dūmu kopā 

1 0 atbildēt

Slimi. !

1 0 atbildēt

ceru,ka viņam ziepes bieži kritīs

2 1 atbildēt

"par nāvi, kuru paveici tu" un tamlīdzīgi google translate idiotismi. Paši nemāk rakstīt. Vēl jo vairāk - kad priekšā iztulkots, nepacenšas izlabot kļūdas, met tādu pašu iekšā spokos. Kaut gan... kāda vēl tur kļūdu labošana, ja neiet ne gramatika, ne interpunkcija, ne arī teikuma uzbūve.

1 0 atbildēt
Gan jau ka apsmēja skolā un neviens viņā neklausījās un visi ignorēja to, kas notiek, skolotāji, skolasbiedri. Pieļāva ka viņš ir mīkstais, kas tāpat jau neko neizdarīs, līdz ar to paši noveda viņu līdz slepkavības paveikšanai, un tagad nu vaimanā, cik viņš slikts un pārmet. Tad kad varēja, tad nelikās ne zinis, bet tad kad viņam viss jau tik ļoti apnika, ka neklausās viņā, tad redz, viņš viens tas sliktais un ļaunais, kā tā- noslepkavoja nevainīgus cilvēkus! Hypocracy at it's finest. Loģiski, ka viņam bija pajāt un nekādas līdzjūtības pret pāridarītājiem. Kas nepiekrīt, var noskatīties filmu: "Klas" un tad padomāt, vai tiešām tiem diviem bija cita izvēle. Dzīvē diemžēl ir tā, ka neviens nepalīdz un nevienam nerūp ka kādu pazemo. Un bieži vien izvēle ir vai nu aizbēgt, vai cīnīties. Viņš varēja mainīt skolu un būt pie cilvēkiem, kam būtu vairāk prāta, bet vinš izvēlējās šo ceļu. Žēl, protams, savu dzīvi sabeidza.
1 0 atbildēt

Savārīja ziepas, un tagad pašam nāksies pēc viņām pieliekties.! emotion

1 0 atbildēt

ar sadu attieksmi cietuma vinam atri ieradis savu vietu !!

1 0 atbildēt

Izdarīja pārkāpumu - saņēma sodu. Punkts  Tomēr jāsaka, ka esmu viedokļu konfliktā pats ar sevi par šo situāciju. 

 

No vienas puses: Mēs nezinam neko daudz par šo puisi vai par tiem cilvēkiem, kas ir nogalināti. Mēs nēesam tie cilvēki, kas ir tiesīgi kaut ko spriest balstoties tikai uz informāciju, kas mums ir pasniegta, jo, iespējams, zinot visu detaļās, izdzīvojot katra no viņu dzīvēm pirmajā personā mēs saņemtu "kopējo bildi", pēc kuras varētu spriest, nosodīt, atbalstīt, nicināt u.t.t., un radīt taisnīgu attieksmi pret situāciju.  Mēs varam pieļaut bezgalīgi daudz šī puiša dzīves situāciju, kā piemēram: Viņš tika nežēlīgi vardarbīgi pazemots, kas iedragāja viņa psihi un attieksmi pret pasauli vai arī ka viņš ir puisis, kas nāk no ļoti labas ģimenes un ir vienkārši ļauns. Un tās ir tikai divas vienkāršākas situāciju iespējamības visām iespējamām, kas skaitā ir pārāk daudz, lai mēs par situāciju spriestu.  Nerunājot par situācijām, kas ir cietušo ģimeņu vidū.

No citas puses: Lai arī kādi būtu situācija un motīvi, slepkavība ir, maigi izsakoties, amorāli un kaut vai iedomājoties par ko tādu ir dvēselei plosoši, kas rada iespaidu/pārliecību ka tiesa ir taisnīga(var arī varēja būt vēl bargāka. Kā te iespējams daži saka - dots pret dotu, zobs pret zobu.). Viņam būtu jāmaksā par to, ko viņš ir izdarījis.

1 0 atbildēt

Tādas lietas jau nedara cilvēki kuri ir garīgi veseli. Drīzāk būtu jādomā par to kā audzināt savus bērnus, lai tie nekļūtu par šādiem te eksemplāriem.

1 0 atbildēt

Kamēr vel lidz restēm nau nonācis var jau smaidīt.Gribētos redzēt bildes kad viņš ir aiz restēm.Tur droši asinis mīzīs.

0 0 atbildēt

vnk nav ko teikt... ko tik nedara lai klūtu populārs... emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

šitādus ānusus aiz kules pakārt un galvu ielauzt

0 0 atbildēt

Man jau liekas, ka viņu vajadzētu nogalināt, bet ne parasti - ar viduslaiku metodēm.

Cietumā es domāju, ka viņam ja paveiksies tad neies nemaz tik slikti, jo no turienes viņš pilnībā nebidījās un varbūt arī spēs kļūt par līdzeri, lai gan ja nepaveiksies, tad viņa atlikušā dzīve būs elle. 

0 0 atbildēt

Vārēja jau nokaunēties- tikai 3 nogalinātie... Bet attieksmei nav ne vainas

1 1 atbildēt

Šeit manuprāt var saskatīt degredācijas pakāpi kurā atrodas šis zemiskais cilvēks, nav nekādas noželas nekādas līdzjūtības, vienkārši truls smaids, bet lai neraud tie vecāki jo cietums TJ izmācīs kārtīgi izšrubēs visus viņa caurumus. Te Latvijā ir maigie cietumi, bet pie viņiem tur ir skarbi un viņam ir viss mūžs lai izbaudītu katru dienu. Šausmīgu cilvēku šausmīgie darbi.

emotion

1 1 atbildēt

meh. čalis bikiņ stresains lakam ir, laikam pārspēlējies modern warfare emotion 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »