local-stats-pixel fb-conv-api

Pārdod nevainību119

1432 6

Piedāvāja izsolei savu nevainību emotion

1432 6 119 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 119

0/2000

Simpatiska meitene, tiesam vajadzeja ta? to jau vinja pati labak zin.

0 0 atbildēt

Starp solītājiem noteikti ir arī tādi, kuriem tā nevainība galīgi nav vajadzīga par naudu, Bet vai izsolē uzvarēs tāds cilvēks... Ceru, ka jā.

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

īsts vīrietis viņu nepaņems priekšā, īsts iedos viņai naudu un aizies :)

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Par brīvu neņemtu, sagrautu manu pašcieņu - šis ir tieši tas pats kas maksāt maukai.

0 0 atbildēt

Un kurš ticēs, ka viņa ir nevainīga? :D

0 0 atbildēt

Kādēļ dāmu, kura pārdodas un izlietotos līdzekļus izlieto, piem. pārtikai ir m@uka, bet meitene, kura pārdodas un izlietotos līdzekļus ziedo labdarībai (ja tiešām arī ziedo) nav? Vai atšķirība ir līdzekļu izlietojumā? Vai faktā, ka otrā ir nevainīga?

0 0 atbildēt

Nezkatoties uz to ka viņas vecāki ir skeptiski noskaņoti, viņa tomēr grib palīdzēt tiem cilvēkem no maznodrošinātajām ģimenēm, man liekas tas ir ļoti cēli, ja cilvēks ir gatavs ziedot tādu naudu par nevainīgu meiteni, viņa ir gatava ziedoties par to laik kāds dzīvotu labi. 

Atšķirībā no mazgadīgajiem kas jau seksā lien 13, 14 ,15 , gados,dzērumā vai narkotiku vai kompānijas ietekmē, šī meitene tiešām visu ir apdomājusi, un es tiešām cienu tādus cilvēkus.

0 0 atbildēt

Vot kāpēc mēs čali nevaram šitā, bet viņas var? Nu gan diskriminācija. :D

0 0 atbildēt

Lai uzņem porņuku un ziedo ienākumus emotion !

0 0 atbildēt

Nu labāk tā nekā romatiksi piedzerties ar kādu klases biedru vai vel labak nezinamu čali un nodrāsties kaut kur krūmos. pusi no ta vispār neatcereties un iespējam snezināt poat vārdu savam varonim

0 0 atbildēt

" Galvenais, lai izsoles uzvarētājam būtu laba sirds, nevis tikai viens prātā..??" emotion

Tas, kurš uzvarēs, maksās lielu naudu par to, nedomāju, ka atradīsies kāds labdaris, kurš viņu nopirks, bet neizmantos. Vai cilvēki ar labu sirdi to darītu? Varbūt..bet man negribas tam ticēt, vairākumos gadījumu noteikti ne. Var izdomāt arī citus veidus, kā palīdzēt trūcīgajām ģimenēm, tā meitene nesaprot, ko dara.

0 0 atbildēt

žēl, ka no večiem neko tādu neprasa :D

0 0 atbildēt

Absolūti idiotisks teiciens. Ļoti daudzas slēdzenes, kurās var iebāzt nepareizu atslēgu, ar to nepareizo atslēgu nemaz nav atslēdzamas. Cilvēki ir pamuļķi.

0 0 atbildēt

Emmm.... viņa taisās atrast cilvēku, kas par to samaksās dažus simtus tūkstošu un cer, ka viņam interesēs "ne tikai tas"? emotion Lai cik rupjš mans joks, tomēr atzīstiet... patiess. Tādi tie cilvēki ir.

0 0 atbildēt

Velns kāpēc veči tā nevar pardot savu nevainību, tad tas tiešām būtu bizness, jo ja labi maksā var viņu zaudēt atkal un atkal :D

0 0 atbildēt

manās acīs vis totālākā  tizlene. Es pat nevaru iedomāties cik stulbam jābūt lai kko tādu izdomātu. Pilns simts jau nu nav. Vecmāmiņas mauciskais gens tur darbojas. Pirmo, vai 100 reizi, bet ja pardod sevi par naudu, tad esi un paliksi prostituuutene emotion

 

vēl ir jautajums, kāpēc kāds vecs sagrabējis vecis bagatnieks grib nevainīgu skuķi? ne šī kko māk, ne saprot, varēs 14 h misionāru pozā dot virsu.

3 5 atbildēt

bļin kurš maksās? man pat vajadzētu piemaksāt lai vispār tādai tuvumā ietu, tak neglīta emotion

3 5 atbildēt

visas ir maukas... emotion

 

Kāpēc,pameklējiet latviešu tautas sakāmvārdos,ne jau no gaisa tas viss izzīsts....

1 4 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »