local-stats-pixel fb-conv-api

PRET marihuiņu (jauni fakti)563

393 715

29.12.2012. sakarā ar spoki.lv pārpludināšanu ar stulbiem marihuānu atbalstošiem rakstiem un parakstu vākšanu pilnīgi retardētai idejai, paceļu

20.08.2012. paceļu, jo nesen tika apcietināti pusaudži kas bija appīpējušies un nogalināja 2 cilvēkus.

vīrietis pārgriež sev rīkli dēļ marihuānas lietošanas

http://www.dailymail.co.uk/news/article-471013/Rick-Stein-restaurant-worker-commits-suicide-slashing-throat-mind-warped-cannabis.html">http://www.dailymail.co.uk/news/article-471013/Rick-Stein-restaurant-worker-commits-suicide-slashing-throat-mind-warped-cannabis.html


vīrietis nogalina 4 gadus vecu bērnu marihuānas dēļ

http://www.dailymail.co.uk/news/article-470837/Cannabis-crazed-man-murdered-year-old-court-hears.html">http://www.dailymail.co.uk/news/article-470837/Cannabis-crazed-man-murdered-year-old-court-hears.html

pievienoju linku uz jauniem faktiem, ka marihuāna DUBULTO risku ciest avārijā un pārpīpējusies meitene karājas elektrības vados (http://izklaide.delfi.lv/divaina-pasaule/sensacijas/parpipejusies-meitene-karajas-elektribas-vados.d?id=42455432)

esmu ievērojis ka mūsu sabiedrībā ir daudz cilvēki kas aiztāv marihuānu un vēlas lai tā tiktu legalizēta. jautājums kādēļ? nezinu

bet es zinu, ka tā ir bīstama narkotika. tādēļ tai ir jāpaliek aizliegtai un varbūt pat ir jāpalielina sodi tirgošanai un lietošanai.

un nevajag ticēt mītam, ka tā neatstāj nekādas sekas veselībā. atstāj, it īpaši uz jauniešu smadzenēm, dažreiz pat neatgriezeniski. kā arī tā var izraisīt neauglību vīriešiem.

marihuānas legalizēšanu grib panākt ilumināti lai degradētu cilvēku sabiedrību !!!

393 715 563 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 563

0/2000

Hhahahah U mad???

5 1 atbildēt

videejais statistiskai spoku lietotaajs.... stulbs mazgadiigs nariks :)

4 0 atbildēt

Piekrītu. Viss tas ir bullshits, ka marihuāna it kā nerada sekas. Rada un kā vēl rada, bet, redz, kad cilvēks ir uzsēdies kaut kur lasītam/dzirdētam faktam, tad pat ar reāliem notikumiem viņam nepierādīsi pretējo. Un, jā, no visiem tiem, kas bļauj, lai tiek legalizēta,liela daļa visdrīzāk pat dzīvē marihuānu nav redzējuši. 

5 2 atbildēt

Nu nav tas stilīgi, tik nožēlojams cilvēks paliek marihuanas reibumā...

5 3 atbildēt

Neatceros pēdējo reizi,kad iedomājos kādu nogalināt,kad biju uzpīpējusi. :D Patiesībā neatceros nevienu tādu reizi pēdējo gadu laikā.Un arī nevienu tādu cilvēku. Vēl vairāk-atceros tikai pašu pamatu,kas bija balstīts-pret jebkāda veida vardarbību.  

Jāatzīst,ka tie ķīmiskie legālie sūdi,ko pārdod bērniem Latvijā gan būtu jāaizliedz. Tad saka,ka reakcija saasinās,gribas nomirt un vēl visādas figņas.Vēl nesen,pavasarī, Teikā divi jaunieši sapīpējās Spice un nespēdami sadalīt meiteni,vien iedūra otram nazi un pats pa logu izleca.(Cik dzirdēju ziņās..) 

2 0 atbildēt
X avatarsX

Cilvēki slepkavo, karājas vados, izvaro arī skaidrā prātā. 

Pīpēju 3gadus, nēsmu nevienu sitis nost vai pat domājis par ko tādu, te laikam jauc spaisu(kuru veikalā var nopirkt) ar zāli ko ko tirgo dīleri.

Zāle vispār ir aizliegta jo cigarešu, alho, un naftas kompānijas padirstu lielu naudu.

Pamatojums: Uzkuriju zāli, negribas nekur ar mašīnu braukt, pīpēt 4stundas stabīli negribas, un par šmigu vispār nedomāju.

Plusi: Labs miegs, kļūsti pozitīvs, ēst griba u.t.m

Mīnusi: Dien dienā pīpējot lielas dōzas var gadīties ka atmiņa pieklibo, kļūsti nelietojams, bet to visu var izārstēt labs miegs un diena bez pīpēšanas.

Vispār es ieteiktu neko nelietos, nauda un laiks aiziet tajā visā.

Visā visumā ja esi pieaudzis nobriedis/usi, izdari savu izvēli. 

2 0 atbildēt

es pat nelasīju,jo šī tēma jau ir apnikusi kā rūgta nāve.Es esmu pīpmanis,bet necepjos visu laiku,par vai pret,man nav problēmu viņu nopirkt un viss.nevienam neko nereklamēju un viss bumbās.Šādi raksti par/pret legalizāciju jau tiešām vairs nav aktuāli.

3 1 atbildēt

Marihuāna nepadara cilvēku agresīvu, bet gan jūsu hektori, boņuki un pārējie grādīgie draugi.

2 0 atbildēt

Joe Rogan viedoklis par marihuānu -> http://www.youtube.com/watch?v=pzL2sLRU1lo

Pievērs uzmanību dažām lietām, ko viņš saka, piemēramm, "Es varu iedurt sev dakšu acī, vai nolekt no tilta, tāpēc būtu jāizliedz dakšas un tilti?" "Kopš 10 tūkstošu gadu zināmās marihuānas lietošanas, nav vēl bijis neviens nāves gadījums, kas saistīs ar marihuānas lietošanu, taču ir 400 tūkstošu nāves gadījumu vienā pašā Amerikā katru gadu tabakas dēļ." "Cilvēki, kam ir personalitātes problēmas vai ir slinki un zaudēs darbu, viņi darbu zaudēs tik un tā, tas nav marihuānas dēļ, tie ir vienkārši meli."  

Un ir vēl daudz filmas, piemēram, 

"The Union: The Business Behind Getting High"  un vēl daudzas citas, kas ataino situāciju.

2 0 atbildēt

šis jautājums pat nav jāpēta un principā pat nav būtiski,kas ir sliktāk-alkohols vai marihuāna.  Lai arī pati neesmu bez grēka un ceļojumos, kur tas ir brīvi pieejams, paniekojos, legalizāciju Latvijā negribētu piedzīvot.

#Padomājiet paši, kas būtu, ja zaļais būtu brīvi pieejams? To histēriski sāktu pīpēt visi mazie, puņķainie šmurguļi, kuriem tas liekas nenormāli kruta. Kamēr to nevar dabūt katrā Narvesenā, tikmēr vēl ir kaut kāda kārtība.

#Var jau apgalvot, ka no alkohola cilvēki paliek agresīvi, bet no zāles tieši pretēji. Jā, ne uz kādiem varoņdarbiem tiešām nevelk, bet pati uz savas ādas izjutu, ka dažas dienas pēc zaļā ir bremzēta domāšana. mazliet, bet ir. Kas notiktu ar manām smadzenēm, ja pīpētu biežāk? Agri vai vēlu sekas būtu neatgriezeniskas.

#papētos sabiedrību, kur zaļais ir ikdiena,šie cilvēki tiešām pa dzīvi vazājas mazliet lēmēti un bremzēti. Vai mums jau tā nav pietiekami atsaldēta sabiedrība?

#Kas notiks ar pusaudža prātu, ja dzīves periodā, kad organisms un smadzene vēl tikai attīstās, tas tiks papildināts ar zāli? Kāda izaugs šī paaudze, kas piedzīvos laiku, kad tikko ir atļauta zaļā pīpēšana? 

#Lai arī to nevar attiecināt 100%īgi uz visiem, bet pastāv daļa, kam pēc laika prasās ko stiprāku. Kāpēc to veicināt?

#Cik ļoti zāles pīpēšana ir iecienīta nevis tās radītā efekta dēļ, bet drīzāk paša fakta pēc? 

P.S. pēc savas formas, raksts tomēr ir sūdīgs, neskatoties uz vēstījumu, ko autors tajā cenšas ielikt. 

2 0 atbildēt

WoooW Tvnetā tā bija rakstīts. Tad jau noteikti tā ir, jo masu mēdiji tāpat, kā valdība saka tikai un vienīgi patiesību. Dabū man tīru normālu zaļo no kā sākas halucinācijas. Neiet runa par kkādām jauktām un šķaidītām hvz ar ko. Zāle ir nekaitīga un tas sen visiem normāliem cilvēkiem ir zināms

3 1 atbildēt

Vnk nederam un nepīpējam un dzīvojam saticībā emotion

2 0 atbildēt

Nu jā, pamatojums maza bērna līmenī. Pats nepīpēju, jo efekts man nepatīk, nepatīk sajūta būt atpalikušam. Un vsp kāda jēga no legalizēšanas, tie kas pīpē pīpēs, un nopirkt arī lielākā daļa viņu var blakus mājas pagalmā.

Par to cik kaitīga vai nē grūti spriest. Bet nu apbreibinoša viela tā ir, jo būtība 90 % cilvēki, kas uzsmēķējuši zāli nespēj pilnvērtīgi domāt, orientēties apkārtnē, pieņemt labākos lēmumus, vadīt transportlīdzekļus (tikai nesakat, ka var, arī 4 promiļu reibumā var)  utt. Būtībā tas varētu būt tik nekaitīgi cik tiktu lietots kā alkohols brīvdienās vai svētkos, ja to lieto regulāri darbadienās, tas es tevi saukšu par atkarīgu no marihuānas, tāpat par cilvēku, kas katru dienu dzer. 

2 0 atbildēt

246 marihuānas lietotāji JAU ir salikuši mīnusus, kā arī  "gudri piedirsuši" komentāru sadaļu ++ atbalstu tavu nostāju

3 1 atbildēt

par risku ciest avārijā pilnībā piekrītu, bet jābūt mazliet aptaurētam, lai tas neliktos pašsaprotami, tāpēc jau speciāli nav jāveido raksts, lai to pateiktu, tāpat arī citas apreibinošas vielas lietojot, kuras samazina koncentrēšanās spējas un palielina reakcijas laiku..

2 0 atbildēt

Tie divi pusaudži kuri nosita savus paziņas lietoja alkoholu un pīpēja SINTĒTISKO marihuānu, kuru vispār nevar salīdzināt ar dabīgo marihuānu, ejiet jūs visi tirliņi kuri uzsakata ka marihuāna ir kaitīga piecas mājās tālāk, jums visiem ir acis aizmālētas, pilnīgi riebj šādus rakstus lasīt.

1 0 atbildēt
Saliidzinaaji 30g ar 30g alko.. Smadzene b*e..
1 0 atbildēt

Ko tu nākamo liksi?Ka preži ir kaitīgi dzimumloceklim?

1 0 atbildēt

no tīras marihuānas nekādas slepkavības un noziegumu nevar pastrādāt to es 100% zinu! tapēc arī @ LV grib legalizēt lai šitie visi dīleri kas mērcē un smidzina ar hu*** ko sadegtu!

2 1 atbildēt

Saucas jauni fakti, bet nekā no tā

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »