local-stats-pixel fb-conv-api

PRET marihuiņu (jauni fakti)563

393 715

29.12.2012. sakarā ar spoki.lv pārpludināšanu ar stulbiem marihuānu atbalstošiem rakstiem un parakstu vākšanu pilnīgi retardētai idejai, paceļu

20.08.2012. paceļu, jo nesen tika apcietināti pusaudži kas bija appīpējušies un nogalināja 2 cilvēkus.

vīrietis pārgriež sev rīkli dēļ marihuānas lietošanas

http://www.dailymail.co.uk/news/article-471013/Rick-Stein-restaurant-worker-commits-suicide-slashing-throat-mind-warped-cannabis.html">http://www.dailymail.co.uk/news/article-471013/Rick-Stein-restaurant-worker-commits-suicide-slashing-throat-mind-warped-cannabis.html


vīrietis nogalina 4 gadus vecu bērnu marihuānas dēļ

http://www.dailymail.co.uk/news/article-470837/Cannabis-crazed-man-murdered-year-old-court-hears.html">http://www.dailymail.co.uk/news/article-470837/Cannabis-crazed-man-murdered-year-old-court-hears.html

pievienoju linku uz jauniem faktiem, ka marihuāna DUBULTO risku ciest avārijā un pārpīpējusies meitene karājas elektrības vados (http://izklaide.delfi.lv/divaina-pasaule/sensacijas/parpipejusies-meitene-karajas-elektribas-vados.d?id=42455432)

esmu ievērojis ka mūsu sabiedrībā ir daudz cilvēki kas aiztāv marihuānu un vēlas lai tā tiktu legalizēta. jautājums kādēļ? nezinu

bet es zinu, ka tā ir bīstama narkotika. tādēļ tai ir jāpaliek aizliegtai un varbūt pat ir jāpalielina sodi tirgošanai un lietošanai.

un nevajag ticēt mītam, ka tā neatstāj nekādas sekas veselībā. atstāj, it īpaši uz jauniešu smadzenēm, dažreiz pat neatgriezeniski. kā arī tā var izraisīt neauglību vīriešiem.

marihuānas legalizēšanu grib panākt ilumināti lai degradētu cilvēku sabiedrību !!!

393 715 563 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 563

0/2000

Vai man būtu jāklausa cilvēku kura profilā ir ieraksts: "Īsumā par sevi

Man patīk kasīt olas un pēc tam ostīt sev pirkstus." ? emotion
0 0 atbildēt

Paskaties šito .....varbūt kko beidzot sapratīsi .....var būt nē :D 

http://www.youtube.com/watch?v=6jO_ncXj7RE ;

0 0 atbildēt

Tāpat kā ticīgie aizstāvēs reliģiju, tāpat arī zāles lietotāji - marihuānu. Vienīgais ko varam darīt ir cerēt, ka šie "lietotāji, kuri sevi uzskata par gudrības un loģikas epicentru" galugalā sapratīs paši, kas tad īsti ir marihuāna un kā viņa izmaina cilvēka prātu un domāšanu, bet diemžēl, tas parasti notiek par vēlu.

0 0 atbildēt

"marihuānas legalizēšanu grib panākt ilumināti lai degradētu cilvēku sabiedrību"

Tam es piekrītu.

Bet, katrā ziņā, marihuāna spēj nodarīt krietni mazāku kaitējumu, kā alkohols, kuru visi rij litriem. Kā arī marihuāna, tīrā viedā, tik pat kā nekad neizraisa agresiju. Var tās pārdozēšana izraisīt halucinācijas, kas var novest pie slikta iznākuma, bet tas ir ļoti reti. Pārsvarā sliktas lietas notiek, tad ja sapīpējās kaut kādu kreiso mēslu ar nezināmiem piejaukumiem. Tīru marihuānu var dabūt tikai retais cilvēks, pārējie kuri pērk no saviem pacaniem, patiesībā pērk baigo mēslu.

Tas ir tā pat kā domāt, ka lidmašinas ir bīstamākas par parasto mašīnu. Kautgan pēc datiem, proporcionāli, neskaitāmas reizes vairāk cieš tieši autovadītāji, nevies tie, kas lido. Tā pat ir arī ar alkohola un marihuānas salīdzināšanu.

Bet, neskatoties ne uz ko, es esmu pret brīvu tās tirgošanu, jo tikko kaut ko bik atļaus, tā cilvēks, gluži kā mazu caurumu džinsos, izplēsīs uzreiz un nemanot milzīgi lielu, un sāksies baigais bardaks.

0 0 atbildēt

Ja problēma ir cilvēkam galvā, tad sekas radīsies ne tikai no zāles un alkohola, bet arī no multfilmu skatīšanās... Viss ir atkarīgs no fiziskā un psihiskā stāvokļa. Katrs cilvēks ir citādāks un sekas ir nedaudz citādākas.

0 0 atbildēt

raksta autors jau runā kā mana vecmamma :D vis kas nestāv veikala plauktā ir slikts emotion

0 0 atbildēt

Jā esmu pipējis zāli un teikšu to ko zinu, nezinu kādu iespaidu atstāj ilglaicīga lietošana, bet ļoti stipri šaubos vai zāle ir kautkas ļaunāks par alkoholu, zāle rada miera un harmonijas sajūtu, taču alkahols otrādi, proti agresiju un naidu, ja ir grūti laiki nogruzīs abi, ja labi tad tikai alkohols. un pagaidām no zāles neēsmu noggruzījies pat savos sūdīgākajos brīžos. nesaku ka zāle ir kautkas labs un visiem lietojams, katrā ziņā ne sliktāka par alkoholu.

0 0 atbildēt

pajols emotion

0 0 atbildēt

Pirmo reizi redzu rakstu ar 569 mīnusiem! Ak paga, nu jau ar  570 mīnusiem emotion

0 0 atbildēt

Marihuāna the best ! Viņa ir 2x labāka par Alkoholu

0 0 atbildēt

Nīderlandē viņa ir legāla, tik xuj zin kāpēc, Latvija ir 2x lielāka iespēja ka tev apzags? utt, mierīgi visi cilvēki, nevaig piipet spaisuhu :D

0 0 atbildēt

Tu esi pilnigs lohs :D:D:D

0 0 atbildēt

Man smiekli nāk par šo rakstu, un nopietnību, ar kādu autors pasniedz visus tos savus dirsas faktus.

0 0 atbildēt

Nēesmu mēģinajis un lepojos ar to , un man poh ko citi domā....

0 0 atbildēt

vispirs izglītojies un tas spried par marihuānu.Nav neviens uzkaitīts nāvesveids kur kāds ir miris no marihuānas.Tie tavi draugi un visi pajoli kuriem tur dēļ "marihuānas" ir sačakarēta dzīve ir pīpējuši nevis marihuānu bet "virexu" kurš ir mērcēts visādos sūdos iekšā un kaitēkļu indēs.Tu vari izpīpēt kaur 20kg marihuānu,tev nekas nenotiks.Lunis tu esi.

0 0 atbildēt

Nakamo rakstu uztaisi par alkahola sekam! emotion ak ja  tie nelaimes gadijumi viena raksta tev nesalidis taisi vismaz 40 rakstus par alkohola negadijumiem. Idiots. 

2 2 atbildēt

Esmu pret marihuānas legalizāciju ikdienas lietošanai un visiem, galvenokārt domājot par jauniešiem, kuriem tas vairs nebūs saldais aizliegtais auglis. Taču atbalstu nedaudzus izņēmumus, teiksim atļaujot lietot smagi slimiem cilvēkiem vai kā līdzekli pret depresiju. Tomēr ja marihuāna tiks legalizēta ikdienas lietošanai, tai ir jābūt stringri kontrolētai, tāpat kā ar alkoholu un cigaretēm. Par nekvalitatīvo rakstu un tīru, nepamatotu demagoģiju  "-"

0 0 atbildēt

Varu deret ka visa saja ir iesaistitas tikai maldigas reportieru alkas pec panakumiem ka tiek vainota marihuana emotion

0 0 atbildēt
Gada mīnusotākais raksts congrats
0 0 atbildēt

Cik tev skolā bija latviešu valodā?

 

"bet es zinu, ka tā ir bīstama narkotika"

Kā tu to zini? Please explain tiem, kas par marihuānu nezin tik daudz cik tu.

 

"kas var novest pie slepkavībām utt."

Kas slēpjas aiz "utt"?

 

"ja tā tiktu legalizēta ļoti pieaugtu dažādu negadījumu skaits."

Perfekts arguments. Sāc ar alkohola aizliegšanu maybe?

0 1 atbildēt
« 8  9  10  11  12 »