local-stats-pixel fb-conv-api

Notikumi, kas šokēja internetu 267

2494 18

Tad nu ir pienākusi "ilgi gaidītā" Notikumi kas šokēja internetu otrā daļa. Šie būs stāsti kuri pāris dienu laikā kļuva populāri VISĀ INTERNETĀ!

2494 18 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

Patika raksts. emotion

1 0 atbildēt

2. Bojājoša darbība, kas tika veikta lai tikai saņemtu materiālu labumu un kā zināms visi materiālie labumi mūsu acīs ''nodilst'' un apnīk un tad mēs tikai meklējam aizvien jaunākus, kvalitatīvākus un savādākus labumus vienlaikus iztērējot savu enerģiju daudz un dažādos procesos un darbībās, kā piemēram šajā gadījumā vīrietis izdarīja pilnīgi nevajadzīgu lietu, ieliekot vizuāli zīmogu uz konkrētas sava ķermeņa daļas, kas atstāj kautkādu enerģētisku nozīmi uz viņa konkrēto ķermeņa daļu.

Ja runājam vidusmēra cilvēkam saprotamā valodā - čalis izdarīja kaut ko ļoti dīvainu un varbūt pat apkaunojošu, ko viņam lika darīt cita cilvēku grupa, kurai viņš savā veidā pakļāvās lai iegūtu materiālu labumu - mašīņu , kura kā jebkurš cits materiāls labums zaudē savu pirmā iespaida vērtību jau pēc dažām dienām / nedēļām un iespējams, ka viņš savu uzrakstu no savas ķermeņa daļas kādā reizē gribēs noņemt, kas atkal izmaksās naudu, dzīvības un spēka enerģijas rezerves un radīs sāpes..

1 0 atbildēt

MINI Dick XD

1 0 atbildēt

ja jau kļuva populāri visā internetā, kāpēc tad pirmstam nevienu no stāstiem nebiju redzējis a? emotion

1 0 atbildēt

labs raksts

1 0 atbildēt

Par to 11:11 dzimušo čalīti - dzimšanas reģistrē ar 5 minūšu intervālu,tātad, visi dzimšanas laiki būtībā beidzas ar 5 vai 0,  tāpēc ir ļoti apšaubāms, ka viņš piedzima tieši tajā laikā.

1 0 atbildēt

nez ka'das tauti'bas ir tas 4.-tajā??? Varbuut latvietis?

1 0 atbildēt

otrais izskatās pēc Ufo :D

1 0 atbildēt

Nabaga loceklis. :D

1 0 atbildēt

Tiesham labs raksts emotion

1 0 atbildēt

Par 1. To flešmobu taisa kompānija "Improv Everywhere". Interesantas lietas Ņujorkā viņi rīko ļoti bieži. Taču tev, manuprāt, ir nelielas nepinības tajā tekstā. Flešmobs "NO PANTS SUBWAY RIDE" tiek rīkots jau vairākus gadus pēc kārtas un dalībnieku uzdevums ir noģerbt tikai bikses. Šī gada No Pants flešmobs bija izplatījies arī pa citām valstīm un Amerikas pilsētām. 

1 0 atbildēt

5. Kidney-zoned..

1 0 atbildēt

mašīnu vajadzēja dot apmaiņā pret ficuka nogriešanu

1 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

4. nedzirdēju par šo faktu. ā pareizi, šajā dienā iznāca skyrim !

0 0 atbildēt

Interesants raksts!! emotion Vairāk šādus

0 0 atbildēt

vot tas i kaut kas!

0 0 atbildēt

5. Friendzoned! :D

0 0 atbildēt

Nice!emotion

0 0 atbildēt

nu gan lai dabūtu mašinu jāpacieš tādas sāpes! par laimi ka vārds īss! 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »