local-stats-pixel fb-conv-api

Normāla skolotāja??44

829 11

Šī meitene tika atlaista jau no savas pirmās darba dienas kādā no katoļu skolām. Meitene tur bija pieteikusies par skolotājas palīgu, bet pārnākot uz darbu pirmo reizi viņu jau atlaida par to, ka uz viņas ķermeņa bija tetovējumi.

829 11 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Nē es no tādas skolotājas baidītos.

3 2 atbildēt

Katoļu skola - protams ka mīl diskriminēt citus, jo redz, katoļi aizliedz to, aizliedz šo un ja viņa gērbjas pieklājīgi , kā skolotājai pienākas, kapēc diskriminē tetovējumu dēļ.

Tetovējumi, kurus var piesegt ar apģērbu, neko nedara. Bez tam šalles var piesegt tetovējumus uz kakla un krūšu zonā, skaistas blūzes ar garām piedurknēm piesedz tetovējumus uz rokām .Un tieši modē ir šalles un blūzes un vēl pie tam pašai patīk. Pašai 3 tetovējumi, kurus piesegt nav problēmu . Un tetovējumus var piesegt, ja pat tie ir uzkrītoši. 

Bet tetovējumi uz pirkstiem nekas traks nav un ja vēl pat pīrsingus uz darbu ejot izņem. 

0 0 atbildēt

Ir ļoti daudzas vietas, kur viņu darbā neņems nekad un pareizi darīs: pilnīgi visas valsts iestādes jebkurā pasaules valstī, visas bankas, visas juridiskās un izglītības iestādes utt. Šādi sevi "izrotājot" bija ar to jārēkinās, un runa nav par kādu nelielu skaistu zīmējumu redzamā vietā, vai nezin cik lielu, bet sabiedriskā vietā NEREDZAMU ... pie tam augšminētās dāmītes bildes nav īpaši izdevušās - sevišķi nemākulīgas tieši visredzamākās - uz pirkstiem (visā pasaulē tajās vietās aptetovējas tikai kriminālas personas). Šāds izskats toties netraucēs strādāt tetovējumu salonā (tiesa, ne pārāk augsta līmeņa) vai tamlīdzīgu piederumu veikaliņā, derēs darbam, kurš nav saisiīts ar personisku kontaktu ar cilvēkiem, darbs mājās, pa telefonu, ražošanā, par pastnieku utt.

8 8 atbildēt

RSMPV arī bija tāds latviešu valodas skolotājs, tikai vēl arī bija trakie caurumi visās malās. Nu jāa, arī viņu atlaida emotionemotion

0 0 atbildēt

Damn she' s hot!

0 1 atbildēt
Pilnīgi normāli,katoļi jau galīgi nojūgušies. Un ja viņa būtu lezbiete tad arī nevarētu strādāt šajā darba?
0 1 atbildēt

Laikam jau, ka visiem cilvēkiem ir jāatbilst standartam- kā āboliem lielveikalā.emotion

0 2 atbildēt

vispār jau atlaiž no darba nevis no darba dienas, bet tas tā...vērtīgākais šajā stāstā ir tas, kas normāli domājošam jaunietim liks aizdomāties vai ir nepieciešams agrā jaunībā notetovēties ar bezjēdzīgiem tetovējumiem, kuri lielākoties savu jēgu paša acīs zaudēs jau pēc pāris gadiem,

4 6 atbildēt

Davai uzzīmēšu uz pieres elpim_pio un iešu meklēt darbu, kad man atteiks sūdzēšos par diskrimināciju.

3 6 atbildēt

Es domaju labs raksts.Aktuals.Man personigi liekas ka tai sievietei ,,nav visi majas,,Izskataas ka vinju aizmigushu apzimejushi pashas neratnie bernelji.Pat ,,zeki,, ar saviem kriminalajiem ,,tatuu,,izskatas labak.Jaunzelandes Maori, kuriem tetovejumi ir tradicija un klaj pilnigi visu kjermeni ,par tadu paskatu smietos vederus turedami.  Brinums ,ka vinju vispar pienjema darbaa,pat uz vienu dienu.Cilvekam ,protams ,ir tiesibas apieties ar savu kjermeni pec pasha ieskatiem,pat ja taa ir njirgashanas par to.Cilveks ,kursh tadaa veidaa izrada savas ,,tiesibas,, ,izrada necienju pret apkartejiem un var sagaidit atbildes reakciju.  Un ja godigi ,ir ari gliti un patikami tetovejumi ,kas piestav cilvekiem un pat uzlabo izskatu.......bet ne shajaa gadijumaa.

6 9 atbildēt
Man liekas problema ir taja ja atljaus druscinj tad parejie ari lidis virsu. Iedomajaties par skolotaju katolju skola piemeram to dzeku kas te bija spokos viena raksta. Kas sevi notetovejis un salicis zem adas bumbinjas visur un acu baltumus notetovejis melnus. Un teica ka velas lidzinaties velnam. Protams biki parspileju bet lai saprastu situaciju. Jo ja jau atlauj tetovejumus skola tad jau vins ari drikst. Domaju viss ir logiski izskaidrojam, tikai skolai uzreiz vajadzeja paskaidrot , ka tetovejumiem jabut nosegtiem. Man liekas kas pienema darba vienkarsi iedomajas, ka cilveks pats aizdomasies tik talu. Bet sanaca ka sanaca.
3 6 atbildēt

bl*gj kas notiek pa *****aam pasaulee ? Jopcik pedinji var adopteet bernus ,visur cilvektiesibas domine.paradas zinama visatljautiba, tur pirsingus dur, kur pagadas gjerbjas ka grib ,dredi ne dredi -a te nevar ar tetovejumiem stradat ! Dusmas pat uzsit..... 

2 6 atbildēt

Man ir vienalga kā izskatās cilvēka āda... galvenais, lai nav tušņi un ciena sevi un citus.

4 10 atbildēt