local-stats-pixel fb-conv-api

Nekad neticēsi, kas atrodas šajā meža būdiņā!34

1454 9

Ka jau zinam pēdējo gadu laikā ir pieaudzis skaits cilvēku, kuri labprāt mitinās sīciņās mājelītēs, pierādot to ka ''mazāks tomēr nozīmē vairāk''. Zinu mums visiem gribas nopirkt nereālo villu Jūrmalas krastā, bet kāpēc tērēt milzum daudz naudas, ja vari nopirkt mazu - skaistu, piemīlīgu, neuzkrītošu mājeli par mazām naudām, gluži kā izdarīja šīs mājas īpašnieks,

Šī māja atrodas Kalifornijas mežos, būdele līdzinās mājas jumtam, neviens pat neiedomātos, kas ir iekšā šajā necilajā mājelē starp sarkankokiem! Šī māja ir perfekta ģimenes izbraukumiem un atvaļinājumiem kopā ar draugiem un mīļoto! Ideāla vieta, lai paslēptos no pilsētas kņadas! Ja labāk patīk pavadīt laiku ar mīļajiem draugiem tad tava vieta būtu mājas rietumu daļā, kur ir izvietota neliela kino zālē foršam kino vakaram!

Šī māja visa ir praktiski celta no koka, gan interjers ārpusē gan iekšpusē. Jā ši māja atrodas mežā, taču tā pat Jums liek pavērties uz brīnišķo meža skatu no mājas lieveņa! Kā arī beidzot varēsit ieelpot īstu svaigu meža gaisu!

Lūk, neliels ieskats šīs būdeles interjerā un dizainā, ko lai saka cilvēkam ir zelta rokas un labs domāšanas veids, jo šī māja burtiskā nozīmē ir apburošā! Minimālisms dažreiz ir laba lieta?!

1454 9 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Īstenībā no ārpuses arī visai šika. Nestandarta. Bet nu jā iespaidīgi. Tikai alu nekur neredz.

1 0 atbildēt

shi jau nav lauku maaja, taa ir maza maaja mezaa no koka taisiita emotion

1 0 atbildēt

Uzdāviniet man tādu lūdzu uz nākamo dzimšanas dienu emotionemotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Ļoti jauka mājiņa.

0 0 atbildēt
Baigā hata:d
0 0 atbildēt
Es stundā šo lasu (tagad kontroldarbs )
8 8 atbildēt

Skaisti!

0 0 atbildēt