local-stats-pixel fb-conv-api

Mīts par Krievijas armijas varenību (otrā daļa)37

858 2

Šajā daļā būs par kodolieročiem, par raķešu kompleksiem .

Arī šoreiz sāksim ar nelielu atkāpi. Par galvenajiem mītiem par kodolieročiem.

« 1  2  3 »
858 2 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

to mēs nezinam vai slepenībā pazemes bāzēs mošk ražo uz pinu klapi. Vienīg ja sāks te kodolieročus laist gaisā vai zaudētāji nebūs visi  emotion 

2 0 atbildēt

nu ko stāsta? ja krievija bītu tik viegl mērķis, tad USA jau sen būtu tur iebrukusi pēc naftas un gāzes - ar lozungu: "lai nodrošinātu mieru"

viss nav tik sarežģiti kā varētu likties, un nav tik vienkārši, kā varētu gribēt

4 3 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

a kur par krievu heliishiem? KA utt?

0 0 atbildēt

Vislaik kautkādi murdziņi, un galvenais, ka šejienes publika šo propagandu labi ēd, jo tīkams ausij. Radioaktīvais piesārņojums uzglabājas oi cik ilgi un cik ilgi rada problēmas... piemērs? Černobiļa... pēc tavas teorijas (nezinu no kurienes tu tādu izrāvi) Černobiļā jau sen vajadzēja strādāt bērnudārziem, jo tur viss būtu droši.

Man nesāp galva par to vai krievu raķetes tiks līdz ASV vai nē, vai cik raķetei ir derīguma termiņš, līdz mums točna tiks, tapēc mums būtu svarīgāk lai nekāds konflikts nenotiktu. 

Ja tu ar draugiem bēdz no lāča, kurš dzenās pakaļ, tad tev nav jābūt ātrākam par lāci, tev jābūt ātrākam par saviem draugiem. 

Dotajā gadījumā ASV ir stipri ātrāks par saviem draugiem... bet mēs neesam ASV

4 8 atbildēt
Lielākā kļūda ir mobilās raķešu palaišanas iekārtas uz automašīnu šasijām un dzelzceļa līnijām( Topoļ, Topoļ M) Jā, tās mīl lielīt masu mēdiji, interneta troļļi, un visi pārējie, kuri neko nesajēdz no militārām lietām. Nu nu!!! Redzams ka pats neko īsti nesaproti. ASV bunkuri izšaus vienreiz. Jo visu bunkuru atrašanās vieta zināma. Bet uzmini kurā vagonā atrodas Topoļ?
2 9 atbildēt

Rietumi, ir vēl korumpētāki nekā Krievija. Vienīgais ko vēlas Putins, ir pasargāt Krieviju no rietumu naudas un varas ietekmes.

4 18 atbildēt