local-stats-pixel fb-conv-api

Meitenes «pirms» un «pēc» kļuva par feministēm56

«Vai Tu maz zini, kas ir feminisms?» ir jautājums, kas rodas, redzot šīs meitenes, kuras domā, ka ir feministes, bet īstenībā pavelkas līdzi kārtējam trendam.

Vikipēdijā rakstīts, ka feminisms ir pārliecība, ka abiem dzimumiem pienākas vienādas politiskās, sociālās, seksuālās, intelektuālās un ekonomiskās tiesības. Tas ir saistīts ar dažādām sabiedriskajām kustībām, teorijām un filozofijām, kas pēta dzimumu atšķirības, aizstāv sieviešu līdztiesību un aģitē par sieviešu tiesībām un interesēm.

Vairākums sieviešu, kuras ir pavilkušās uz šo «mēs gribām to, kas tiek vīriešiem», īsti līdz galam neizprot, kur ir iesaistījušās. Tev ir nepieciešams labs piemērs tam? Jaunās feministes bļauj, ka viņas grib to pašu, kas ir vīriešiem, it īpaši darba un atalgojuma jomā. Bet kāpēc neviena dūdiņa negrib iet strādāt uz traktora lauksaimniecībā? Jo mūsdienu feministēm interesē tikai augstie krēsli biroju 27. stāvā.

Protams, mūsdienās var novērot to, ka vīrieši saņem uzņēmumos labāku atalgojumu par to pašu darbu, ko veic sieviete. Bet ne visas pasaules vīrieši pie tā ir vainīgi. Ej un runā ar savu priekšnieku. Nevari panākt savu? Maini darbu. Ja visas sievietes būtu lētais darba spēks, kas paveic to pašu, ko vīrieši, bet izmaksā mazāk, tad nevienam vīrietim nebūtu darba. Padomā par to!

Un tagad skaties, kā pāris gadu laikā ir mainījušas savu izskatu šīs sievietes, kuras ir atklāti pozicionējušas sevi kā sieviešu tiesību aizstāves un cīnītājas.

P.S. Izskatam vispār nav nozīmes, bet paskatīties tāpat ir interesanti.

« 1  2  3  4 »
192 5 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

No kādiem avotiem šīs bildes ir nākušas, ka var droši apgalvot, ka viņas ir feministes? Varbūt vienkārši duras?

0 0 atbildēt

Man nav komentāru

0 0 atbildēt

Cilvēki=stūlbeņi

0 0 atbildēt

Taisi vel tadus rakstus!!

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

hey, that's pretty good!  emotion  emotion 

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »