local-stats-pixel fb-conv-api

Man sāk apriebties dzīvot491

2564 190

Man jau ir piegriezies, ka es dzīvē netieku atzīts ne dzīvē, ne spokos. Varbūt vairs nav jēga dzīvot?

Atzīšu, man ir 14 gadi un šogad paliks 15. Mani skolā bieži izsmej tikai tāpēc, ka es nesmēķēju, nepiedzeros, maz smaidu un vairāk zinu, kā citi. Ja godīgi, liela daļa klases ir pīpmaņi un dzērāji. Daži uz skolu nāk pamatīgi pietempušies, ka pat kājās nevar nostāvēt.

Es nevienam nesitu un negribu to darīt, bet mani ienīst ļoti daudzi cilvēki. Es nezinu, kāpēc...

Es neklausos visu dienu LMFAO un Bermudu Divstūri, kā to dara citi, es labāk novērtēju citus māksliniekus. Mūzika pašam ļoti patīk, klausos un spēju atšķirt katru skaņu, bet, tā ir pārspīlēta lielība...

Daudzi džeki man piekasās ar gejiskiem jautājumiem: būsim kopā, vai tu mani mīli, gribi ar manīm seksu? Es nēesmu gejs, bet nevienam tas nepielec, ka man patīk sievietes, nevis vīrieši. Bet joprojām man sūta noslēptas homo adreses...

Es gribētu draudzeni. Man tādas nav. Man patīk viena meitene klasē. Es saņēmos ar viņu kādu dienu pajautāju kļūt vienkārši kā draugi... Viņa mani pasūtīja trīs mājas tālāk un pateica, ka viņa ir kopā ar citu, kas izskatās pēc Bībera. Nu gandrīz uz mata!

Mani pirmajā septembrī, 2011 gadā gandrīz klasesbiedrs nopīpējies un apdzēries mani nosita, bet jums tāpat viss vienalga.

Es gribētu, lai mani atzīst. 2009 gadā kļuvu atkarīgs no datora, lai tik nomierinātu savas bēdas... Datorā es sāku spēlēt pārlūcenes un drīz piereģistrējos forumā. Es sāku kļūt atkarīgs no foruma.

2010 gadā atradu saitu Spoki.lv... Tur es piereģistrējos. 2011 gadā. Es gribēju kļūt par labu spoku, kas grib palīdzēt, bet diemžēl mani te arī ienīst un dod mīnusu armijas pēc katra raksta.


Jā, es esmu pesimists, jo neredzu prieku šajā dzīvē. Varētu teikt, ka man ir mazvērtības kompleksi, bet kuram tas rūp?

Es taču esmu visiem nevajadzīgs un pat ar dažiem maniem komentāriem, kas varbūt ir uzmundrinoši, es nejūtos priecīgs...

Varbūt jāpārtrauc dzīvot, jo kam es esmu vajadzīgs? Nevienam! Laikam kādu dienu es pateikšu ardievas pasaulei :(

Ceru, ka dabūšu vismaz vienu plusiņu, kas mani bišķiņ uzmundrinās.

Jūsu DaavisH

2564 190 491 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 491

0/2000

Karoč īsumā, nenolaid rokas, un cīnies, viss nāk ar gadiem. emotion

2 0 atbildēt

Tev toč nav pilns rublis

2 0 atbildēt

Dieva delj nuugji aizej uz kacalku un pacel sev confidence nozelojami lasit sitadus tekstus vienkarsi, kad pats neko nedara leitas laba

2 0 atbildēt

Pasties cik tev +++! ES arī tev ielikšu!

2 0 atbildēt

Nū ar mani ir bijis tas pats, tikai ar vardarbību mājās arī.

2 0 atbildēt

Man ir 12 gadi un klasē es ar esmu izsmietais, varu teikt ka visa skola mani izsmej. E saprotu ka tev un daudziem citiem ir jāpierod pie tā kas dzīvē notiek. Es cīnos ar izsmiešanu kopš sāku iet skolā, esmu domājis par pāšnāvībām tā pat kā jūs, bet kad padomā ko tas dos ja mirsi, tas īpaši nevienam nepalīdzēs. Es ceru ka tev viss izdosies un nokārtosies ar atiecībām un parējo visu. :)

2 0 atbildēt

Viss būs labi vecīt vienkārši iesper viņiem pa olā*

2 0 atbildēt

autors vēl ir dzīvs?

2 0 atbildēt
So rakstu tu taisiji tikai tapec lai dabutu +. Un ja tev tiesam problemas tad jamak pastavet parcsevi. Aizej iemauc pa seju ja lien klat un viss klusums bus
1 0 atbildēt

 Tā.. tagad, kad būsi pabeidzis lasīt manu komentāru, noej nost no datora un izej ārā, kaut vai aizej pie ezera pamētāt akmeņus ūdenī, pazīmē kaut ko (ne MSpaint, bet uz lapas pie galda, uz gridas vai kaut vai pie sienas)... Tici man, pasaulē ir daudz tādi cilvēki, kuri domā, ka ir forever alone, bet patiesībā ir vismaz 10 cilvēki kuriem viņi rūp, bet tu tāds neesi, jo tagad tevi atbalsta vismaz 180 spoki :] 

galvenais nepadodies! 

1 0 atbildēt

Es 14 gados arī biju pareiza un laba un cietu no tā, bet tagad es eju jaukā augstokā ar jaukiem cilvēkiem un jūtos laimīga. Tākā, ja tu vēlies tu arī vari kļūt laimīg, galvenais ir ticēt sev!!!! :)

1 0 atbildēt

Pašnāvība ir pirmā gļēvulības pazīme, ar to tu neko neatrisināsi.

Tagad varbūt liekas ļoti grūti, bet zini ka vēlāk tevi novērtēs tieši tādēļ ka tu nepīpē un nedzer.

1 0 atbildēt

Atgadini mani.. Biju tads pats visi mani apsaukaja visus skolas gadus un pat ara visi apsaukaja un nereti pat iekaustija skola. Tagad man ir 16 un vis ir izmainijies dzivoju Somija un esmu sheit ka 3 gadus 6 gadus mani ir apsaukajushi un iekaustijushi tikai tapec ka biju resns glevulis kuram nav nekaa.. Aizbraucu uz Somiju un vis izmainijas, pirmo reiz dzive uzzinaju kas ir normala dzive, neviens neapsaukaja un néiekaustija (atskiriba ka Latvija) ... Pec tam gaju kaut kur gadu uz zali un izbaudiju dzivi.. besii ka uzzinaju par dzershanu un pipeshanu tikai 16 gados ka biju tads nolifer.. bet tagad esmu izskatigs, stiprs un vesels tikai tadel ka neviens neapsauka un nesit.. Tev vajag tikai kaut ko DARIT nevis chiiksteet un raudaat.. Esi virietis un dari kaut ko ;) Novelu tev visu labu.. Saku ka Latvija nekas nav iespejams ja esi tads atstumtais... :(

1 0 atbildēt

Man arī ir gājis līdzīgi un vēljoprojām iet apmērām tā ..man nav neviena tuva cilvēka ,kas mani tiešām saprastu un spētu uzklausīt ,jo nevienam no maniem paziņām nav līdzīgu situāciju ..Bet zini ko ..parādi tiem idiotiem no kā esi taisīts ..izvirzi sev mērķi dzīvē un sasniedz to ..tas kad tev ies dzīvē labāk kā viņiem būs viss labakā atriebība ..nekad ,nekad nevajag padoties ..es tev iesaku nomainīt skolu jo tici man pasaulē ir daudz cilveku kuri dzersanu un pipesanu neuzskata par stiligu ..vnk esi ticis ne taja sabiedriba..Tiešām novēlu veiksmi un izturību ..Varu vēl ieteikt sākt nodarboties ar sportu jo varbut tādaa veida tiksi pie jauniem draugiem ar lidzigam interesem +atīstiisi sevi fiziski un gariigi ..Kā jau minēju-Veiksmi :)

1 0 atbildēt

Es ar esmu apmēram Tavā vecumā, un arī mana pasaules uztvere atšķiras no citu jauniešu. Bet tāda nu es esmu. Man ir jauka klase, un viņi mani pieņem tādu, kāda es esmu. Katrā ziņā- turies! Un pienāks brīdis, kad visiem Taviem pāridarītājiem viss sliktais nāks atpakaļ! Veiksmi Tev, un nepadodies! ;)

1 0 atbildēt

Tas, ka tu nepīpē un nedzer tevi tikai gudrāku padara, padomā... pēc kādiem 5 gadiem tie tavi klasesbiedri būs makdonalda kasieri :D Un tu atradīsi īsto, tas ir noteikti, vienkārši pacieties nedaudz vairāk ;) UN tev jau tgd ir 400+ tākā esi tgd kaut cik novērtēts... P.S. es zinu, ka man būs ĻOTI daudz gramatikas kļudu rakstot šo komentāru ;) Galvenais dzīvo džekiņ ;)

1 0 atbildēt

Nav svarīgi, ko citi domā. Varbūt citi teiks, ka tā nav, bet nu tāds ir mans viedoklis. Gandrīz nekas nav viegli, taču ja tu ieliec tajā savu pacietību un tiešām strādā pie tā, tad beigās viss beidzas labi un dzīve tevi atalgo. Katram dzīvē ir lūzuma punkts. Bet galvenais ir cīnīties, nepadoties un tieši tā, atrast kaut ko dēļ kā ir vērts dzīvot :)

1 0 atbildēt

Izaudze pautus calit un nebaidies maukt pa seju.

tev tikai 14 gadi, ko tu ciksti, tu vel skaities berns, un bermien tas ir standarts vienam ortu nolikt. Nu vienigi tagadejie 14gadigie ir ar sudainu mietu jasit, jo kad es biju tava vecima tadi brinumi bija loti reti sastopami bet bija.

1 0 atbildēt

lidzigs biberam,jau nenozime,ka vinsh ir biebers,ta tava klasesbiedrene ir leta padauza un mele,droshivien blondine.kuceemotion

3 2 atbildēt

Palīdzību jāmeklē pie speciālistiem.

Uzmanību varēji izpelnīties arī savādākā veidā.

A tā p*huj, nodod sveicienus vecmammai.

1 0 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »