local-stats-pixel fb-conv-api

«Lūdzu, nesitiet savus bērnus.» Reāls stāsts par mazu puisēnu.45

427 2

Ieraudzīju šo atklāto vēstuli visiem vecākiem un nevarēju nepadalīties! Pirms pacelt roku, padomā divreiz - vai tas ir tā vērts, vai pēc tam Tu nesāksi ienīst sevi?!

«Šodien lidojuma laikā no Antālijas uz Kijevu 8 gadus vecs puisēns netīšām apgāza papīra glāzīti ar karstu tēju un tā ielija viņam klēpī...»

427 2 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Sit tie kurus sita, tā nu ir iegājies, PSRS kārtējo reizi mūs slikti ieradināja.

 Sita mūsu vecākus, viņi mūs un mēs jau mūsējos, bet prieks tomēr, ka visi saprot un vairs to nedara, vismaz lielākā daļa, jo ir tač 21. gadsimts un vardarbība pret bērnu nu jau ir ar likumu aizliegta un sodāma.

2 0 atbildēt

Lasiiju kaut kur, ka ´beerns, kuru sit, iemaacaas nosodiit´. Dalja taisniibas tur arii ir.

Bet jaa, es arii tiku sista berniibaa. Bet es tiku sista lielaakoties bez iemesla. Vins (taa saucamais teevs) sita dazhaadu iemelsu deelj - kad darbaa kaut kas nesanaaca, kad azartspeelees neveicaas, kad pudelei naudas nepietika utt. Es zinu to, kaa ir tad kad sit. Veeljovairaak, ja sit bez iemesla. Tas neko neiemaaca. Tas iemaaca tikai beidiities un ieniist.

Arii nepaskaidroshana, un teikshana - taapeec, ka es taa teicu - neko neiemaaca. Tas neiemaaca domaat un saprast, tad maaca tikai sekot un klausiit kaadu citu, kam ir lielaaka autoritaate. Taadeelj arii liela dalja muusdienaas neprot domaat ar savu galvu. Civleeki nesaprot, kas ir labi un kas nee. Par to visu vareetu daudz diskuteet utt, bet galvenais ir, ar varu respektu neieguusi. Tas tikai radiis naidu un bailes. Respektu ir jaaiemaaca citaadaak..  

1 0 atbildēt

Atceros vienīgo reizi.solīts pa dibenu tika regulāri,arī kaktā stāvēju,bet līdz darbiem nonāca vienreiz(11.g.):mama nogrāba aiz rokas,uzrāva man augšā svārkus un ar tēta siksnu sadeva,sāpēja,brēcu un traks kauns bija un liekas nekad viņai nepiedevu.arī uz tēti bija dusmas-jo viņš vēl uzmudināja mamu lai kārtīgi sadod

0 0 atbildēt

Sišanai no pēriena ir milzu atšķirība. Bet acīmredzami kādam ir izdevīgi jaukt vienā katlā zābakus ar kāpostiem, lai iegūtu sev vajadzīgo zampu - nesavācamus bezpienākumu bērnus, kuri vecākiem ir atņemami pēc pirmā svilpiena un pārdodami pēc vajadzības. Augsne pateicīga - cilvēce nav un vēl krietnu laiku nebūs tajā attīstības stadijā, kad sods par noziegumu nav nepieciešams, jo nevienam neienāks prātā izdarīt noziegumu. 

Kad runāšanas variācijas tuvojas bezgalībai, bet pretī ir "gribu un daru, iepūt man", tad, protams, vecākiem ir izvēle - turpināt virināt muti pa tukšo un skatīties, kā bērns ripo lejup, vai ievilkt pa pakaļu un paskaidrot, ka šoreiz ir pa pakaļu, bet pēc gadiem "pa pakaļu" vietā var būt arī cietums. Tie, kam iedalīti paklausīgie bērni, nekad nesapratīs tos, kuriem bērni ir ar tādu ego, ka ar viņiem nav sarunājams nekas, kas neatbilst bērna vēlmēm. 

Un vēlreiz - es nerunāju par bezjēdzīgiem sodiem par nejaušu nodarījumu. Es runāju par sodu pēc tīšas sliktu darbu darīšanas, labi apzinoties, ka darīts tiek kaut kas slikts. 

0 0 atbildēt

Aha, Tu nu gan daudz saproti no parenting. Ej labāk patēlo zinātāju kur citur. emotion

0 0 atbildēt

you know nothing. emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

..............

1 2 atbildēt