local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki smird, pilsēta forša.237

48 595

Visu laiku lasot portālos un visādus rakstus, kur tiek salīdzinātas divas dažādas pasaules tā teikt, vietas - pilsētu ar laukiem!
Nu nevar salīdzināt tā! Pilsēta ir pilsēta un lauki ir lauki!
Protams, ka pilsēta ir daudz foršāka un labāka! Pilsētās vismaz ir ko darīt un cilvēki ir jautrāki un normālāki, bet laukos ļoti daudz dauņu un nenormālu cilvēku!
Pilsētās tomēr ir viss, ko vajag! Veikali, mājas, darbs, skolas, transports, klubi, teātri, izklaides vietas, restorāni un viss cits un viss ir pieejams un viss ir un notiekās ideāli! Bet laukos? Nav nekā, izņemot kūtis, pamestus angārus un traktorus, jo lauki jau sen ir miruši un zaudējuši savu vērtību un ir pelēki un drūmi! Pilsēta ir krāšņa! Rīga, skaista, jauka, interesanta, bagāta, perfekta, spoža, laimīga, forša pilsēta, kurā var darīt visu ko vien vēlas un viss ir un viss notiek un lielākoties cilvēki ir izglītoti, staigā priecīgi, sakopti, smaržīgi un skaisti! Un viņiem vērtības ir daudz lielākas, nekā pelēkam lauciniekam, kurš visus nolād, jo ir laucinieks!
Pilsētnieki ir superīgi un tie ir cilvēki, ar vērtību un šarmu! Arī protams ir tādi laucinieki, bet tādu kas ir normāli, gudri, forši, ir ļoti maz!
Saka, ka pilsēta ir netīra un laukos ir tīrāk, mazāk bomžu! Khmmm, laucinieka tupais spriedelējums! Rīgā, kur ir ļoti daudz cilvēku ~ 800.000, tad vienmēr būs tā, ka būs vairāk noziedzinieku un nabagu! Jo bomži vismaz Rīgā paēd, bet laukos izmirst, jo nav ko ēst!
Tāpat, Rīga ir pietiekami tīra un sakopta pilsēta! Pat tīrāka, smaržīgāka, par tādu Liepāju, Ventstpili un citām Latvijas izgāztuvēm!
Rīga ir Latvijas sirds, Galvaspilsēta! Jāzin to! Un tā vienmēr būs topā un vienmēr būs augstāka, dārgāka, labāka par citām!
Daudzi laucinieki paši sper kāju uz pilsētām un vēl to apvaino un nomelno! Ja ir tik slikti, tad lai sēž savos laukos un gaida autobusu 2 reizes dienā un nevaid!
Lielākā daļa aizstāv laukus, jo ir laucinieki! Laucinieki aizstāvēs un slavēs laukus, jo neko dzīvē sasniegt labāku neprot!
Tiesa, pilsēta pieder tikai tiem, kas ir dzimuši, dzīvo un MĪL, CIENA to! Nevis apmelno!
Ēdiet salmus, lauku pāķi! Savās smirdīgajās bomžu izgažtuvēs! Lauki mirst un ir pamiruši! Ja kādreiz bija labi, tad tagad nekas vērtīgs. izņemot jauku skatu uz upi, ezeru nav nekas palicis! Mājas kā bomžiem!
Rīga mirdz, zied un laistās! Viss Rīgā ir perfekti! Ja vēlies dzīvot Rīgā, tad mīli to un palīdzi tai! Nevis kunksti par saviem pretīgajiem laukiem un domā cik tur forši! Laukos būtībā ir daudz vairāk mīnusu, nekā Rīgas Stacijas laukuma tualetē!
Tie kas saka, ka Rīga ir netīra, pilna ar urlām, tad nekur tālāk par Rīgas Stacijas laukumu un Centru nav bijuši un tā tas ir!
Vai arī ja ir, tad smadzenes ir atrofējušās un savu lauka kūti uzskata par vērtīgāku, nekā Rīgas daiļo nacionālo operu!
Kauns. Laucinieki degradējas. P.s. Pilsēta Latvijā ir tikai Rīga, Daugavpils un Jūrmala! Viss! Pārējie lauki un ciemati!
Iedegsim svecītes, par Rīgas daiļumu un lai Rīga aug un norok laukos, jo Rīgai ir jāpaplašinās!
Rīga ir Latvijas Dievs, Centrs, Debeskrāpis! Un lai skauģi, laucinieki kuri apceļ pilsētu un citi padibeņi, aizrijās!
Rīgā ir vajadzīgi tikai gudri, jauki, priecīgi, skaisti, mīļi cilvēki kuri mīl sevi, ģimeni, savu dzimteni, pilsētu un palīdz sev un citiem!
Bandītus, valdības sūdus, visādus narkomānus un pabiras likvidēt!
Rīga dzīvo! Kas mīl Rīgu, ir ar Rīgu, kas nīst, tad tas ir ar laukiem!
Protams, laukos ir mierīgāk, bet labāk ir taču priecāties, nevis dzīvot kūtī???
Ir 21.gadsimts, viss iet uz priekšu un attīstās! Visa dzīve, visi tūristi brauc ameklēt Rīgu, citas skaistākās vietas un saka tikai to labāko un mīl to...
Viss būvējas,notiek pilsētās. Cilvēkiem interesē tikai lielākās un skaistākās pilsētas, kā Rīga.
Ja Jums skauž,tad tā ir jūsu skaudība un problēma,ka esat laucinieks,un tups...:p
Rīga mirdz un laistās. IDEĀLA!!!!!!!!!!!!
Bet lauki, fuuu, viss pamests, nolaists, drūms izmiris. Kas gan tur foršs? Viss kas ir laukos, ir jau Rīgā, tikai Rīgā tas ir daudz skaistāks un labāks...
Bet laukos pamatīga nabadzība un nelaimes pēc nelaimēm.
Jums tumsoņiem patīk dzīvot neizgaismotā vietā laukos kur nekā nav?
Jo attīstības līmenī esat 19.gs...Jums nekas neinteresē!
Bet kas mīl pilsētas,dievina tās,tie ir laimīgi un gudri cilvēki kas zina patiesās vērtības!
Tākā skauģi stulbie laucinieki, aizrijaties ar saviem kūts mēsliem!
Nabaga dzīvnieki laukos. Jāsūta uz Rīgu, kur viss labāk. Vismaz mums ir brilanti, bet Jums kakas!
Dzīve ir super dievīga :))Es mīlu ļoti to :))Esmu priecīga,ka viss ir tik jauki un skaisti un ka esmu superīga Rīdziniece!

48 595 237 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 237

0/2000

"Ēdiet salmus, lauku pāķi!" Ēd pati, es labāk aiziešu pakaļ kādam ābolam.emotion

P.S. Tieši tu esi iemesls, kādēļ negribu dzīvot Rīgā.

1 0 atbildēt

atnācu, izlasīju un secināju, ka tu esi sekls cilvēks. :D nezinu, ko tu lieto, ka tā uzskati, vai varbūt tomēr izšķīries ar puisi ,kurš bija no laukiem un tagad visi laucinieki vienādi. :D ej izaudz

1 0 atbildēt

Smirdi tu nevis lauki.emotion

1 0 atbildēt

un neaizmirsti, ka Rīgā uz katra piektā stūra bomzis guļ ar kartona zīmi.

1 0 atbildēt

KĀ JŪS NESAPROTAT, KA ŠIE RAKSTI TIEK VEIDOTI TIKAI TĀDĒĻ, LAI PAR JUMS PASMIETOS, LAI PASMIETOS PAR TO KĀ JŪT CEPJATIES ?PIEMĒRAM ES DZĪVOJU LAUKOS, BET ESMU PILNĪGI NORMĀLS CILVĒKS . CILVĒKAM VIENKĀRŠI NAV KO DARĪT , NAV VAIRS IDEJU RAKSTIEM . NEŅEMIET VĒRĀ VIŅU UN RAKSTU PRAKSTISKI VAIRĀK NEBŪS :)

1 0 atbildēt

Es visu mūžu esmu dzīvojusi pilsētā, be tas, ko tu uzrakstīji par laukiem jau ir par traku. Tas ir vnk slimi. 

1 0 atbildēt

Sito kuci tocna nav iespejams izsvepet no sejienes ? Savadak tada degredacijas un netiribas sajuta uzrodas, vai tiesam spokiem to vajag ? emotion

1 0 atbildēt
autors ir galigi atdauzīts? kur tu cik stulbus rakstus liec? še ķer - nav žel:p
1 0 atbildēt

Es pat nelesiju tekstu.emotion Par virsrakstu vien iedotu pizdi dzīvē ja tā man pateiktu acīsemotion

1 0 atbildēt
man gan laukos patīk daudz dudz labāk.un tas par cilvēkeim ir muļķības!!1 no dzīvesvietas nav atkarīgs cilvēka raksturs!!!laukos tāpat kā pilsētā ir forši jautri kaimiņi un ir īgņas kas bļauj par visu... bet laukos tomēr ir skaistāk :) zaļas pļavas lauku zvēri un sviags gaiss nevis piesārņots ar visiem tiem rīgas mašīnu dūmiem un pārējiem mēsliem.laukos ja ir labi kaimiņi un vecmamma tu vienmēr  būsi kārtīgi un veselīgi paēdis jo laukos aug kārtīgi dārzeņi nevis tūkstošreiz smidzināti pusgatavi  negaršīgi mēsli... arī te var dabūt kārtīgu pienu ja kādam labam kaimiņam pieder govs...  es pati ar''i pa vasaru dzīvoju laukos.pilsētā jau arī ir forši bet laukso amn ir kaīs suns pussabrukusi kūts kur man ļoti patīk.. jāņogas ķirši upenes ērkšogas āboli.kaimiņiene man pilnīgi pioebāž manu somas katru tukšo kabatiņu pilnu ar pašaudz'teiem kartupeļiem gurķiem un burkāniem :D pēc tevis stāstītā domāju ka tu nekad nēesi dzīvojusi laukos tikai iespaidojusies no interneta. un piekritīšu kautkam vairs nezinu kam. novēlu lai visi skaistie brīnišķīgās rīgas balodīši uzdirš tev uz galvas :) iemācies cienīt laukus :)
1 0 atbildēt

Nošaujiet kāds viņu!

1 0 atbildēt

This is a shit! Lauki nesmird kā pilsēta, un nav tik piesārņoti! Lauki ir labākā vieta!

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Atbrauc pie mums uz Zaleniekiem un nolasi sito lekciju. Diez vai vel kadreiz ieraudzisi savu pilsetu.

1 0 atbildēt

tas ir slimi ka tā domā, viss ko tu ēd pārsvarā nāk no laukiem. Tā nav ka Rīga ir perfekta. Laukos arī ir

veikali, kafejnīcas, transports, un tā nav ka laukos atobuss brauc 2 reizes dienā,ik pec 30 minūtēm. Es kā laukos dzīvojoša persona tā neuzskatu ka laukos nav nekādu izklaižu iespēju. Ir ezeri, upes, rotaļlaukumi..... laukos bērniem ir veselīgāka dzīves vide nekā pilsētā...... un iedomājies ko....... laukos arī ir internets!

1 0 atbildēt

stulbākais raksts spoku vesturee trekns -

 aizrijies ar saviem cipsiem

1 0 atbildēt

Kur paliek sū*u smaka, kad lauķis Rīgā tiek?

No kūtspakaļas cēlies ir KATRS rīdzinieks. emotion Tātad arī TU.

Šitādam  jaunkundzēm vai kas tu esi vajadzētu sākd domāt par ķīmju ko ēst, jo viss ko tu ēd ir radies kur?Rīgā uz akmeņiem?Noteikti, ka NĒ.Tu savā Rīgas dzīvoklī esi ar mieru turēt govi?Uz vienu mēnesi es tev vienu varētu aizdot un tad paskatīsimies vai pie tevis tas lopiņš vispār būs dzīvs jau otrajā dienā un tavs šikais dzīvoklis būs pilns ar ļoti samaržīgām brūnām vielām, bet ak jā, man žēl tā lopiņa nevis TEVIS.Un ja jau laicinieki izmirs, tad jūs pilsētnieki arī ilgi neizvilksiet.

Pilsētām ir savi + un laukiem savi+.Laikam jau, ka šādu rakstu paliek aizvien vairāk un vairāk.Man tevis ir žēl.

1 0 atbildēt

Tiešām mazakuce .

1 0 atbildēt

emotionkkads 12 gadinks knaukis laikam parcelies uz pilsetu. mana rajona ir visi normali pacani, ara ir davifga ko darit lai izklaidetos, par vasaram vispar nerunasim. dauni? laikam neesi ta normali pastaigajies pa ielam... pa dienu var  satikt tadus cilvekus ka reizem pat atliek nobrinities kur maz bij prats vinu paturet nevis uztaisit abortu. un par bezdarbu nedirs, darbs ir visiem kas grib stradat, visi lauku cehi un gateri pilni ar ta tevis sauktajiem intelginetes parstavjiem.

puis, zini kpc pilstetas laucinieki vel nodirsh pilsetu? jo tu nevari trusikos vazaties pa savu pagalmu un kasit pautus, tu nevari brivi justies salidzinajuma ar laukiem. blaviens ja es atr savu gaumi dzivotu dzivokli tad kaiminiem visi logi izbirtu...

lielaka dala laucinieku? un chip tpc ir tads stereotips? kkad nesen bija oficials info ka riga dzivo jau 1 milions. salasi vel parejas lielas pilsetas kopa, pat neskaitot pagastus un ciemus un tur bus 1,5 milioni. man liekas ka ta ir 3/4 no latvija vel dzivojoshajiem.

par izglitibu... puis, tu paliktu uz dirsas ja zinatu cik reali laukos ir cilveku ar aigstako izglitibu, vai vismaz ar vidusskolas.

un ja, visi te tik nabadzigi, baigi sudigi, tik nez nafig mana girevnas maja jau ir ganddriz vai ciema starp jaunam majam kuras gribas pat nosvilinat aiz skaudibas emotion

bernam lauki ir ideali. pusadzim ja ir draugi... nu, labak nestastishu kadi sudi nav sadariti pa vienu sutku. pieaugusham, nu es domaju ka vinsh jau nu nevares aizlaist uz kadu klubu vai kino kad sagribas, jo rerdz ir jagaida autobus. ai pag, mana rajona tik vienai majai no 31 nav mashinas... godigi sakot, labak paliec riga, jo tiko ka tu izlidisi no tas... nu es garanteju ka atpakal aizbrauksi ar atrajiem ;)

un nesaki ka ka laukis tagad aizstavu. jo man pilseta patik, pat loti. bet tikunta to nevar salidzinat ar laukiem. aaa, par 19 g.s. nu shaubos ka tajos laikos uz katru maju bija 1- 3 kompji, 2 jauni telukis, 1-2 mashinas. 4g nets kas iesdkrineas lidz 1.6Mb/s kko kachajot. es varetu turpinat un turpinat.

Mans secinajums, shis cilvekas ir garirig slims cilvekas kas savu muzu nav speris laukos, spriezot jau pec teikuma par kutim... nu cmon, tu maz zini cik reali tagad cilvekiem ir majsaimnieciba? lopi un utt. gandriz nevienam, jo tagad to visu var nopirkt gandriz vai letak. bet ne tik daudz emotion

1 0 atbildēt

Par nosaukumu vien - emotion

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »