local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki smird, pilsēta forša.237

48 595

Visu laiku lasot portālos un visādus rakstus, kur tiek salīdzinātas divas dažādas pasaules tā teikt, vietas - pilsētu ar laukiem!
Nu nevar salīdzināt tā! Pilsēta ir pilsēta un lauki ir lauki!
Protams, ka pilsēta ir daudz foršāka un labāka! Pilsētās vismaz ir ko darīt un cilvēki ir jautrāki un normālāki, bet laukos ļoti daudz dauņu un nenormālu cilvēku!
Pilsētās tomēr ir viss, ko vajag! Veikali, mājas, darbs, skolas, transports, klubi, teātri, izklaides vietas, restorāni un viss cits un viss ir pieejams un viss ir un notiekās ideāli! Bet laukos? Nav nekā, izņemot kūtis, pamestus angārus un traktorus, jo lauki jau sen ir miruši un zaudējuši savu vērtību un ir pelēki un drūmi! Pilsēta ir krāšņa! Rīga, skaista, jauka, interesanta, bagāta, perfekta, spoža, laimīga, forša pilsēta, kurā var darīt visu ko vien vēlas un viss ir un viss notiek un lielākoties cilvēki ir izglītoti, staigā priecīgi, sakopti, smaržīgi un skaisti! Un viņiem vērtības ir daudz lielākas, nekā pelēkam lauciniekam, kurš visus nolād, jo ir laucinieks!
Pilsētnieki ir superīgi un tie ir cilvēki, ar vērtību un šarmu! Arī protams ir tādi laucinieki, bet tādu kas ir normāli, gudri, forši, ir ļoti maz!
Saka, ka pilsēta ir netīra un laukos ir tīrāk, mazāk bomžu! Khmmm, laucinieka tupais spriedelējums! Rīgā, kur ir ļoti daudz cilvēku ~ 800.000, tad vienmēr būs tā, ka būs vairāk noziedzinieku un nabagu! Jo bomži vismaz Rīgā paēd, bet laukos izmirst, jo nav ko ēst!
Tāpat, Rīga ir pietiekami tīra un sakopta pilsēta! Pat tīrāka, smaržīgāka, par tādu Liepāju, Ventstpili un citām Latvijas izgāztuvēm!
Rīga ir Latvijas sirds, Galvaspilsēta! Jāzin to! Un tā vienmēr būs topā un vienmēr būs augstāka, dārgāka, labāka par citām!
Daudzi laucinieki paši sper kāju uz pilsētām un vēl to apvaino un nomelno! Ja ir tik slikti, tad lai sēž savos laukos un gaida autobusu 2 reizes dienā un nevaid!
Lielākā daļa aizstāv laukus, jo ir laucinieki! Laucinieki aizstāvēs un slavēs laukus, jo neko dzīvē sasniegt labāku neprot!
Tiesa, pilsēta pieder tikai tiem, kas ir dzimuši, dzīvo un MĪL, CIENA to! Nevis apmelno!
Ēdiet salmus, lauku pāķi! Savās smirdīgajās bomžu izgažtuvēs! Lauki mirst un ir pamiruši! Ja kādreiz bija labi, tad tagad nekas vērtīgs. izņemot jauku skatu uz upi, ezeru nav nekas palicis! Mājas kā bomžiem!
Rīga mirdz, zied un laistās! Viss Rīgā ir perfekti! Ja vēlies dzīvot Rīgā, tad mīli to un palīdzi tai! Nevis kunksti par saviem pretīgajiem laukiem un domā cik tur forši! Laukos būtībā ir daudz vairāk mīnusu, nekā Rīgas Stacijas laukuma tualetē!
Tie kas saka, ka Rīga ir netīra, pilna ar urlām, tad nekur tālāk par Rīgas Stacijas laukumu un Centru nav bijuši un tā tas ir!
Vai arī ja ir, tad smadzenes ir atrofējušās un savu lauka kūti uzskata par vērtīgāku, nekā Rīgas daiļo nacionālo operu!
Kauns. Laucinieki degradējas. P.s. Pilsēta Latvijā ir tikai Rīga, Daugavpils un Jūrmala! Viss! Pārējie lauki un ciemati!
Iedegsim svecītes, par Rīgas daiļumu un lai Rīga aug un norok laukos, jo Rīgai ir jāpaplašinās!
Rīga ir Latvijas Dievs, Centrs, Debeskrāpis! Un lai skauģi, laucinieki kuri apceļ pilsētu un citi padibeņi, aizrijās!
Rīgā ir vajadzīgi tikai gudri, jauki, priecīgi, skaisti, mīļi cilvēki kuri mīl sevi, ģimeni, savu dzimteni, pilsētu un palīdz sev un citiem!
Bandītus, valdības sūdus, visādus narkomānus un pabiras likvidēt!
Rīga dzīvo! Kas mīl Rīgu, ir ar Rīgu, kas nīst, tad tas ir ar laukiem!
Protams, laukos ir mierīgāk, bet labāk ir taču priecāties, nevis dzīvot kūtī???
Ir 21.gadsimts, viss iet uz priekšu un attīstās! Visa dzīve, visi tūristi brauc ameklēt Rīgu, citas skaistākās vietas un saka tikai to labāko un mīl to...
Viss būvējas,notiek pilsētās. Cilvēkiem interesē tikai lielākās un skaistākās pilsētas, kā Rīga.
Ja Jums skauž,tad tā ir jūsu skaudība un problēma,ka esat laucinieks,un tups...:p
Rīga mirdz un laistās. IDEĀLA!!!!!!!!!!!!
Bet lauki, fuuu, viss pamests, nolaists, drūms izmiris. Kas gan tur foršs? Viss kas ir laukos, ir jau Rīgā, tikai Rīgā tas ir daudz skaistāks un labāks...
Bet laukos pamatīga nabadzība un nelaimes pēc nelaimēm.
Jums tumsoņiem patīk dzīvot neizgaismotā vietā laukos kur nekā nav?
Jo attīstības līmenī esat 19.gs...Jums nekas neinteresē!
Bet kas mīl pilsētas,dievina tās,tie ir laimīgi un gudri cilvēki kas zina patiesās vērtības!
Tākā skauģi stulbie laucinieki, aizrijaties ar saviem kūts mēsliem!
Nabaga dzīvnieki laukos. Jāsūta uz Rīgu, kur viss labāk. Vismaz mums ir brilanti, bet Jums kakas!
Dzīve ir super dievīga :))Es mīlu ļoti to :))Esmu priecīga,ka viss ir tik jauki un skaisti un ka esmu superīga Rīdziniece!

48 595 237 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 237

0/2000

Tu esi totāli atpalicis cilvēciņš. Ne jau visi laukos ir kkadi dauņi, kam nav naudas utt.. Pilnīgs bezsakars.

Manuprāt, ja laucinieks var atļauties nopirkt kombainu pa 100 000 Ls, pāris traktorus pa 50 000 ls un pats braukt ar džipu 30 000 Ls vērtībā un domāt par jaunas mājas celtniecību, tad ar laukiem viss ir kārtībā..

Redzētu ar kādiem autiņiem lauksaimnieki braukā tā viss nedirsu vairāk :D

Galvenais ir gribēt kko darīt un tu i dzīvosi labāk par to pilsētnieku, kas strādā nonstopā i nauda būs vairāk. Bet šis faktors ir atkārīgs arī no zemes daudzuma, kas katram saimniekam ir.

Losene tu esi. Nezinu kādos laukos esi bijusi, ja šita raksti emotion

Nezinu kā tur latgalā, bet Zemgālē ar laukiem viss kārtībā.

174 1 atbildēt

Tu laikam nekad neesi bijusi laukos emotion

97 1 atbildēt

Es ceru, ka tevi apdirsīs visi skaistās Rīgas baloži emotion

86 2 atbildēt

Gribi teikt VISI ir dauņi kas dzīvo laukos?

65 0 atbildēt

Ja lauku īpašumi būtu zaudējuši savas vērtības, tad tie, kuri dzīvo pilsētā drīzāk nomirtu, jo nebūtu ne graudu, ne augļu un ogu, kamēr laucinieku stutētu savu pieēsto kuņģi un paskatoties uz ēdienu jau nelabi paliktu :D emotion

59 2 atbildēt

Es gribētu redzēt to cilvēku vārdus, kas šito vispār apstiprina.

54 1 atbildēt

Ko Jūs sūda izlepušie pilsētnieki bez laukiem darītu, nosprāgtu badā, jo, ja nezināji visu ko tu ēd, iegūst laukos apstrādājot laukus un novācot ražu. Debīlā pimpju rijēja. Pisies tak uz ceļa stāvēt slimā uzmanības kārotāja.

47 0 atbildēt

Sory man nav garumzimju bet nu ok?

 

Ja jau tev ta tie lauki nepatik , tad sac darit ta , nedzer pienu need kartupelus un vispar visu kas nak no laukiem tad paskatisos kada tu paliksi

45 0 atbildēt

lol cik šaurs redzējums.

40 0 atbildēt

laikam japieregistre vel kads profils lai tikai varetu ielikt minusu emotion

33 0 atbildēt

Es par tevi rēcu emotion Es labāk nelamāšos. Ja tu zinātu cik jautri iet laukos. Piemēram varam aizbraukt vasarā pie ezera vai upes,  bet pilsētas upes ir piemēslotas un netīras. Pilsētāi ir tikai viens labums. Tuvumā ir veikali un tas arī ir viss! emotion

32 0 atbildēt

skumji , ka ir cilvēki , kas šādi uzskata . emotion 

33 1 atbildēt

Laša*a tu, esi bijusi laukos, nezinu nevienu lauku cilvēku kurš gribētu dzīvot pilsētā un zinu daudz rīdziniekus, kas gribētu dzīvot laukos. Rīgā paēduši bomži un laukos nav ko ēst? Mums lauki pilni ar paiku, kuru tu saķimiķotu pērc pa 100Ls kilogramā, te ir tīrs, varu darīt ko gribu, nacv jāsēž joban*ā klubā un jānarkojās. Ei d*rst!

33 2 atbildēt
Ej dirst stulbā mauka, neviens tevi te negaidīja un viens šāds raksts jau bija. Un uzmini nu kas notika? Tas kļuva par gada mīnusotāko rakstu!!!!!!! Stulbā nezinu kas pārmet sērgu kas ir pārņēmusi draugus ar visiem tiem pīlessejām un visādiem citiem mesliem arī spokus(To es saku par citiem taviem rakstiem!!!!!!)kā tev vispār var būt 6. Līmenis un vai tiešām viņu nevar banot par spoku piemeslošanu or smth? Ar prieku 2- un vispār HUĻI te tik daudz plusi?
32 3 atbildēt

Nezināju, ka Liepāja un Ventspils nav pilsētas. OK nav ko barot trolli.

29 0 atbildēt

Neapnīk? attention whore

30 6 atbildēt

nūu, es pat līdz galam nevarēju izlasīt šo sūdu (atvainojos.)

Varu redzēt ,ka tu īsti laukos laikam neesi bijis un rakstu rakstījis pēc veciem stereotipiem. 

Pati dzīvoju Rīgā ,bet dievinu laukus. Lauki ir kā patvērums no ikdienas rutīnas. Laukos ir daba un tā atmosfēra ir burvīga. Mani pat pārsteidza šis `cilvēki rīgā ir foršāki , izglītotāki un jautrāki`,jo tas ir pilnīgs bullshit. Esi redzējusi tās mazās meitenītes ,kuras sevi sauc par swag un viņām jau tik daudz puiši,ka pat saskaitīt nevar ? Līmenis , bet nu runa nav par to.Es nevarētu teikt ,ka laukos cilvēki ir stulbi,jo man daudzi draugi dzīvo lauku pilsētiņās un daži ir pat izglītotāki nekā Rīdzinieki. Es protams ļoti atvainojos ,ka tagad apdiršu galvaspilsētu , bet daži laikam vēl nav atvēruši acis. Un vai tiešām cilvēki vēl ir tik stulbi un domā ,ka laukos nav veikali un skolas ?

Es nedomāju neko sliktu par Rīgu , bet šeit jaunatne ir degradētāka nekā laukos ,jo mūsu prātus piesārņo internets un tv. Skumji , bet tāda ir mūsu nākotne.

Neko sliktu nesaku. Tikai personīgais viedoklis. 

24 1 atbildēt

ev vechi kads zina kur vina dzivo?(un pie reizes pasakiet kur var dabut litru skabes pa leeto)

23 1 atbildēt

Ir cilvēki kas domā ar galvu, ir kas domā ar dirsu, bet tu laikam vispār nedomā...

21 0 atbildēt

Vai šis būs kaut kas līdzīgs rakstam ''Lauki ir tukša bedre''? Piedodiet, bet tas jau vairs nav nopietni!

11 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »