local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas neatkarība ir nelikumīga!74

827 8

Krievijas Federācijas parlamentāriešu grupa ir piedāvājusi ģenerālprokuroram Jurijam Čaika atzīt PSRS sabrukumu par nelikumīgu un saukt pie atbildības "padomju seperātistus", tostarp Mihailu Gorbačovu.

Partijas "Vienotā Krievija" pārstāvji Jevgeņijs Fjodorovs un Antonijs Romanovs, komunistiskās partijas pārstāvji Oļegs Denisenko un Ivans Nikičuks, kā arī Mihails Degtjarevs ir iesnieguši prasību veikt notikumu pārbaudi, kas noveda pie PSRS sabrukuma. Deputāti savā runā norādīja, ka vairums PSRS pilsoņu (77%) referendumā bija nobalsojuši par labu saglabāt vienotu PSRS, taču tā brīža valsts vadība veica nelikumīgas darbības, kas izraisīja sabrukumu valstī. Šie deputāti pieprasa, lai tiktu saukti pie atbildības tā brīža valsts vadoņi, tajā skaitā Mihails Gorbačovs.

827 8 74 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 74

0/2000

Vipār jau PSRS vairs nav, līdz ar to tas ko šie tur raksta par mums ir neviennozīmīgi...

Taču tas ka Garbačovu, būtu jātiesā ir skaidrs, jo viņš reāli nodeva visu to pasākumu...

Taču Krievija varētu atsaukties uz to ka Latvija Reiz ir bijusi tās Guberņa, un tur gan nav nekādu apstiprinošu dokumentu par to ka Krievijas impērija mums ir devusi brīvlaisšanu, ir tikai līgums ar PSRS kuras vairs nav...

Vispār tas ir ļoti intresants kāzuss, no starptautisko tiesību viedokļa..

Un tieši tapēc musm vaidzētu mēģināt uzturēt kaut cik necik normālas attiecības ar krieviem..

0 1 atbildēt

"Группа парламентариев предложила генпрокурору Юрию Чайке признать развал СССР незаконным и привлечь к ответственности «советских сепаратистов»"

Kur kaut viens vārds par Latviju? Provakatīvs virsraksts, ierosinātas masīvas debates par rakstu, kurš nemaz nepastāv.

Pie tam, raksta ka iniciatori šim ir deputāti. Kā jau vienmēr, prese no mušas uzpūš ziloni, un zem tiem "deputātiem" slēpjas 5 kreisā flanga padomju pabiras un kāds izmanto šo situāciju, lai paceltu sensāciju. Kādam tas arī varētu būt izdevīgi. 

0 1 atbildēt
Dzivoju vacija un vsp neesmu latviete.. Bet nu jaaa...
0 11 atbildēt

Ielicis .ru avotu tikai tāpēc, lai varētu teikt ka esi baigi tulkojs?

Šitas pats TvNetā un pārejās propogandas adresēs.

0 15 atbildēt

pedejais laiks jus noladetos latvieshus okupet un izshaut...noladeta ambilju tauta ****hat vien aiz saviem pc ekraniem kad krievs ka saimnieks ienaks sava zeme tad jus ka miljie velksiet nost biksinjas un njemsiet pipeplites mute...muzam krievam bus kungam but par jums

0 36 atbildēt
« 1  2  3 »