local-stats-pixel fb-conv-api

Kurā valstī ir visskaistākās sievietes???109

1365 14

Šajā rakstā es jums pastāstīšu par skaistumu… un nevis vienkārši par skaistumu, bet skaistām sievietēm. Ne reizi vien ir dzirdēts izteiciens, ka pašas skaistākās sievietes nāk no Baltijas valstīm, bet kas tad ir tas skaistums? Mēģinot atrast kādu „skaistuma” definīciju, uzdūros uz lielisku skaistuma skaidrojumu, kurš man pašai ļoti iepatikās – „Manuprāt, skaistums ir subjektīvs, tāpēc tam nav definīcijas !" ..tieši tā, tāpēc skaistuma ikona katrā reģionā vai valstī krasi atšķiras cita no citas!



Tātad, divus gadus atpakaļ fotogrāfe no Rumānijas ļoti krasi izmainīja savu dzīvi: viņa aizgāja no darba, sakravāja mantas mugursomā un devās ceļojumā pa visu pasauli, fotografējot simtiem meiteņu un sieviešu, akcentējot šo meiteņu un sieviešu dabisko skaistumu savas kultūras robežās. Gala rezultātā sanāca ļoti apjomīga fotogrāfiju sērija ar apbrīnojami skaistām sievietēm no visas pasaules nostūriem (starp citu, arī no Latvijas).



Projekta nosaukums ir „Skaistuma atlase” („The Atlas Of Beauty&rdquoemotion un ļoti spilgti parāda un atspoguļo mūsu planētas skaituma dažādību fotogrāfes portretos. Ceļojums sastāvēja no 37 valstīm un ļoti maza budžeta, bet tas ļāva sasniegt fotogrāfei Mišelai Norecai (Mihaela Norec) vēlamo kultūru dažādības atspoguļojumu. Kā saka pati Mišela: „Tagad es varu teikt, ka skaistums ir visur, un runa šeit galīgi nav par kosmētiku vai izmēriem, bet par mākslu būt pašai!” ..viedi vārdi, ne?



Tad nu dodu jums ieskatu nelielā daļā skaisto meiteņu portretos. Neviens puisis noteikti nepaliks vienaldzīgs, jo meitenes tiešām ir skaistas!

« 1  2  3  4  5 »
1365 14 109 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 109

0/2000

Sievietes ir skaistas no dabas, bet protams ir arī tādas, kas manai gaumei liekas ne īpaši pievilcīgas, tomēr tajos gadījumos es teiktu, ka viņas ir neitrālas manam skaistuma filtram, nevis neglītas... Tomēr, ja mēs rokam dziļāk sievietē, tad savā ziņā, jebkurai ir iekšējais skaistums, pat pašai lielākajai un  riebīgākajai kucei, kādu vien spēj iedomāties vai pazīsti... Ja vien spēj un ļauj sievietei atklāties, tad pat kuce parādīs, ka nav skaistumā viņai nevienas līdzīgas - SO... nonākam līdz tam, ka es tomēr nosliecos uz atbildi - VISAS SIEVIETES IR UNIKĀLAS!!!

3 0 atbildēt

Te vairāk bilžu un ielikts arī bija ātrāk: 

http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/The-Atlas-Of-Beauty-/743799/1/3

3 0 atbildēt
Visas ir skaistas!
2 0 atbildēt

Pati fotogrāfe ir ļoti skaista???? Eu vecīt beidz dzert mušmiru tēju.

2 0 atbildēt

Pilnīgi visas sievites, uz šīs planētas, ir skaistas,tikai "šnapss"reizēm par maz emotion emotion ++par bildēm emotion

2 0 atbildēt
Protams, ka Latvijā. emotion
4 2 atbildēt

Nu protams, ka Latvijā. Domāju, ka var piekrist  P. Bomaršē domām: "Daba teica sievietei: esi skaista, ja vari: gudra, ja gribi, bet saprātīgai tev jābūt noteikti".

3 1 atbildēt

No visām šīm sievietēm grūti izvēlēties skaistāko, jo, manuprāt, skaista ir ikviena no viņām. Kas gan vispār ir "skaistuma ideāls"? Neeksistējošs, nevajadzīgs jēdziens ar kuru piebāzti modes žurnāli un dzeltenās preses lappuses. Vienmēr smejos, kad kārtējā žurnāliņā pamanu kādu kārnu modeli vai bagāta papucīša atvasi ar tekstu "sievietes ideāls". Ne jau silikona krūtīs, dizaineru drēbēs vai kosmētikas čupā uz sejas slēpjas skaistums un kaut kāds neeksistējošs ideāls. Skaista būs arī vienkārša, it kā neievērojama meitene no kādas mazītiņas Āfrikas valsts un ar ko viņa būs sliktāka par tām, kuras gozējas uz žurnālu vākiem? Ne ar ko. Brīnišķīga foto galerija, brīnišķīga fotogrāfes ideja.

2 0 atbildēt

Šķiet ka Tev viss dabiskais ir skaists, arī kokodīli, nīlzirgi u butes. Par skaistu viņu noteikti nevar nosaukt.

2 0 atbildēt

loģiski, ka Latvijā. to saka arī ārzemnieki emotion

3 2 atbildēt

logiski ka saudi araabijaa

1 0 atbildēt

Nav neglītu sieviešu ir tikai par maz izdzerts šņabis.

1 0 atbildēt

nu Lielbritanija tiešām kopumā ir briesmigas meitenes - nu jā arī eiropā resnākās. Un starp citu Latvijas sievietes ir otras resnākās Eiropā, bet manuprāt, ne jau tās jaunās mums ir resnas ja tā paskatās tad sievietes gadies staigā resnas un par omēm vispār nerunāsim

1 0 atbildēt

Visas bija simpātiski skaistas emotion

1 0 atbildēt

ASV ir sabraukuši no visas pasaules, tur ir tik daudz dažādas rases un viņi vēl turpina tās miksēt. Tā kā es domāju ka ASV no šī saraksta ir jāizkrīt, jo nevar pa visu to lielo platību izvēlēties vienu konkrētu cilvēku.

1 0 atbildēt

@Aptauja: Kā Tu domā, kurā valstī ir visskaistākās sievietes?

Cits variants: valstīs kur baznīcēni skaistās sievietes nededzināja pie staba un nekropļoja savu genofondu dēl izdomātiem elkiem. un to var ļoti labi redzēt.

1 0 atbildēt

Indonezija, Brazilija, Somija un Peru

1 0 atbildēt

Manas favorītes teitanās nav! Smukākās manuprāt ir meičas ar māla šķīvi lūpā un tiem daudzjiem riņķiem uz metrīgā kakla emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 

tā parasti saka tās neglītās, lai mēģinātu sevi nomierināt.

saruna sabiedriskajā autobusā:

- vai zināji ka vienmēr viena no divām labākajām draudzenēm ir skaista, bet otra neglīta?

- nav tiesa, mana labākā draudzene ir skaista.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »