Godīgi pie LV situācijas būt vegānam, ir kautkāds mozahisms. Ja nēesi vegāns laika maz nopirki, kādu makreli tomātu mērcē ar maizi paēdi, vakariņas gatavas zem 1.30 eur, iztērētais laiks minūtes 10. + Visēdājiem ir tik daudz pusfabrikātu un ātri pagatavojamu ēdienu, piemēram, es darba dienās visas dienas laikā tērēju uz pārtiku 30-45 min, gribu zināt cik vegāni. Darba dienās principa pēc, ēst pats netaisu, konservi, olas, zivis, pamelo, zemesrieksti un ēdnīcas( mērce ar karupeļiem etc). Un, tad ir pozitīvi paliek 2-3h brīva laika, pēc visas nokļūšanas no darba uz mājām, kas ir pozitīvi un to, laiku es nekādi negatavojos tērēt ēst gatavošanai. Mani visvairāk uzstrauc fakts, kā vegāni gatavo salātus un zupu, jo, kā vēsta vietēja paruna zupa bez krējuma nav zupa, un salāti ar eļļu cik esmu redzējis, pat ņemot no ēdnicas dodas pa taisno uz miskasti, vismaz to, ko es, redzu no kolēģu puses, bet salāti ar krējumu un majonēzi garšo visiem un parasti no svētku galdiem pazūd ātri, kamēr eļļas salāti nevienam negaršo, velti izsviests materiāls un nauda.