local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc likties gultā ar vecākām sievietēm ir tik forši? Mana pieredze.89

1215 21

Sveiki spoki! Šajā rakstā, kurš pilnībā ir balstīts uz manu personīgo pieredzi es jums pastāstīšu, kādēļ manuprāt gados vecākas sievietes gultā ir labākās par jaunajām. Varat man nepiekrist, bet atcerieties, ka pats to esmu darījis.

1215 21 89 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 89

0/2000

Varu tikai piekrist. Mana pirmā bija akurāt' 12 gadus vecāka par mani. Katru reizi iemācīja ko jaunu. Vēl arvien viņu atceros.  emotion 

1 1 atbildēt

Tieši to jau es teicu, ka jau nie arī var būt pat atvērtāki, nekā vecāki cilvēki. lab varbūt teikuma uzbūve nebij tā pareizākā. tad sorry.

0 0 atbildēt
Vienkāršāk otra alternatīva - Zorno...
0 0 atbildēt

Ne gluži gadu skaitos parādās šīs īpašības. Taču tā jau ir, ka vecākām pārsvarā šis viss piemīt salīdzinot ar jaunākām. Atliek tikai novēlēt, lai viņas izskatītos tikpat labi kā pievienotajās bildēs.

0 0 atbildēt

Tavai Aņai ir pāri 40? emotion 

1 1 atbildēt

Es atvainojos bet ja tev ir riepa, nenozime ka man tāda ir.  Un to ka es kaut ko komentēju vien reiz menesi ja, ne gadā nenozīmē ka man vajaga uzmanību. Bet izskatās ka tu gan tādu meklē, ka uz katra jauna komentara tu nevari pakluset un tik raksti. Bet ko lai dara ja sedi četrās izstibas,resni un vari tik komentēt visu.

1 1 atbildēt

Vai kāds te gudri ierunājā, neteikšu ka man ir ideāla latviešu valoda ja es veselus 6 gadus nodzivoju vācijā kur tādi debiliķi kā tu nedzīvo. Un ne es esmu vainīga ka tu uz avataru skaties. Un ja kas esmu sieviete ja tu nesaproti. Bet ko man vel rakstīt slimam ar galvu cilvēkam. 

1 1 atbildēt

Inreresants izklāsts.

Domāju, ka jebkurā gadījumā manāmi atšķiras procesa priekš un pēcspēle, bet pati kulminācija maz.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Ar Vecāku Sievieti ir Tik forši ka man Patīk sexs ar Vacāku Sievieti Ira daudz foršāk
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Tu savu PEŽU vispār kop? Tu smirdi jau pagabalu!
0 1 atbildēt

PLUSS NO MANIS.. īsumā - jaunās, pašas nezin ko grib bet grib lai čalis to zin... .. vecākām tāda problēma atkrīt..visu pasaka tieši..  Otrs... gadu gaitā vecākas sievietes ir iepazinušas savu ķermeni.. viņa zinās, ka viņa labāk orgasmu gūs no mugurpuses... tā  vai šitā....  un mācēs tev pateikt priekšā kā viņai būs patīkamāk..  bet.. neaizmirsīs arī par tevi...      Man .. īsta sieviete sākas tikai no 40...  līdz 40 ir tikai vēl meitenes

0 1 atbildēt
Tieši tā, par to arī es runāju, hahahaha
1 2 atbildēt

Perfekti!

0 1 atbildēt

Ar vecākām ir labi --tā uzreiz uztaisa minetu ,var spraust dirsā neko neprasot ,garlaicības mākts var paļurkāties pa pīzdu..pabučot to  vai atkal dibenā tai iespraust  kādu sveci vai pudeli..un vēsā mierā var laist iekšā kur vien sanāk..sex bez robežām un kautrēšanos ..un aplidot ar nevajag ,kā tas nereti notiek ar jaunākajām kucītēm..

0 2 atbildēt

Mūsdienās visseksīgākie zaķīši ir no 50-60 gadiem.Bet daža laba jaunule jau ar nav zemē metama.

0 2 atbildēt
Ahahahahahah, man patīk kā viņš pašā raksta sākumā vairākas reizes piemin, ka tas ir balstots uz viņa pieredzes. Hahahaha, laikam, tomēr tas nav pēc viņā pieredzes, ja jau tik ļoti cenšas mūs par to pārliecināt. Hahahaha, diezgan smieklīgi.
4 8 atbildēt
Btw, profila bilde ir īsta?
1 12 atbildēt

Esmu šokā par šito rakstu kā var šitā pazemot vispār sievietes. Nēesi ar visām pasaules sievietēm pārgulējis lai vispār taisītu tādu rakstu. Ja tev patīk vecākas tad lai patīk nevajaga pazemoties internetā ar tādiem rakstiem. Un ja kas jaunākas sievietes ar var parādīt ko māk vienkārši prikš tīņa vai tad vajag pūlēties? Vienreiz ar roku padročī un viss, tas ar bija tas ilgais un kaisligais seks. 

2 15 atbildēt
« 1  2  3 »