local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc es negribu viedtelefonu48

465 10

Priekšrocības viedtelefona īpašniekam ir pašsaprotamas, vienmēr var paskatīties, kas jauns notiek pasaulē, patērzēt ar draugiem, kuri tāpat ir pielipuši pie viedtelefoniem. Paskatīties jaunāko kaķu video. Vairs nav jāuztraucas par sastrēgumos pavadīto laiku, jo ir telefons, kurā var apskatīties kaut ko jaunu. Nonākot mājās no telefona pārsēžamies pie datora un turpinās sejas grāmatas šķirstīšana, burkānu dēstīšana un vienkārši laika nosišana.

Tomēr manā skatījumā ir daži iemesli, kādēļ viedtelefons ir bezjēdzīgs

465 10 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000
Es vēl lietoju veco mobilo telefonu NOKIA 1600 ar pogām,kur nav ne radio,ne fotokamera, NE KĀ!!!Tikai zvanīšanas un sms funkcijas!!!Es par to telefonu esmu droš,jo zagļiem viņš pilnīgi neinteresē un man viņš vēl kalpos 10 gadus vismaz.Jā,vienīgi,ja man ar to telefonu piebāztā autobusā ir jārunā,tad visi cilvēki uz mani skatās kā uz citplanētieti...
1 0 atbildēt

Es uzskatu, ka telefons nedrīks būt dārgaks par 300 euro. un nevajag pārmaksāt par brendu piem. SAMSUMG. (patiesībā man arī ir samsumg galaxy), bet man bija HUAWEY (kamēr žuļiki nozaga) un ari šobrīd maniem draugiem ir HUAWEY un salīdzinoši par tādu naudu, viņi manu sūdu pārspļauj, tikai tā.

1 0 atbildēt
Zvana veikšana mūsdienu telefoniem jau sen ir tikai papildfunkcija emotion
1 0 atbildēt
Mūsdienas viedtelefonu var nopirkt labu arī pa daudz lētāku cenu nekā ierastie Brendu telefoni. Es pats nopirku telefonu doogee x5 labs kamera varētu būt mazliet labākā bet viss kopumā labs telefons maksāja ap 50euro (£40)
1 0 atbildēt

kapēc es gribu viedtelefonu-

jo es esu aktīvs čalis kam darbā un ikdienā nepieciešams GPS navigācija, google meklētājs, kalkulators, epasta lasītājs un zvanīšanas rīks, bet mugursomu ar desmit dažādām ierīcēm tam visam es līdzi nenēsāšu katru dienu. emotion  

3 2 atbildēt

Jāā nopirku 4 notu! Pec 2 nedeļam iznāca piektais! Nepirku notu kad tas iznāca bet daudz vēlāk bet fakts paliek fakts! Vajadzēja bisk pagaidīt!emotion

1 0 atbildēt

Tas,ka tev ir viedtālrunis nenozīmē,ka tu automātiski esi atkarīgs vai pēc pusgada pirksi nākamo. Savā ziņā tā ir laba štelle, jo vērtību sāk zaudēt dators. Ja vien tu neesi HC geimeris vai darbam nevajag specifisku programmatūru ,kura pieejama tikai datorvidē ar to vienu mazo aparātiņu -viedtālruni var aizvietot datoru tīri labi-dokumentus sataisīt var, rēķinus samaksāt var,nofotogrāfēt kautko var,piezvanīt,uzrakstīt kautko var,ziņās izlasīt un ieiet soc. tīklos var,kalkulators,plānotājs ir,piezvanīt,uzrakstīt sms vai e-pastu var..Un priekš tā nebūt nevajag jaunāko iPhone,Samsung Galaxy S vai jebkuru citu telefonu ar cenu 600+ eiro. Protams, ja tas viss kļust par apsēstību gan nav labi..

3 3 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Viedtelefons ir domāts biznesmeņiem. Plebejiem viedtelefons ir tikai skaista mantiņa un laika zaglis.

0 0 atbildēt

kamēr Āfrikā vergi rok speciālu ingredientu priekš telefona baterijas, Airopā un ASV viņus maina kā zeķes.

0 0 atbildēt
Man ir iPhone 5. Pata sakrāju naudu, pats nopirku. Agrāk bija nokia. Sūdzēties varu par baterijas darbības laiku, jo vakarpusē varu palikt bez sakariem. Iespriekš bija nokia. Par lielu plusu nokiai uzskatu baterijas darbības laiku..
1 1 atbildēt
Eu, 60 gadīgo skolotāju atgādināji. Nu datoru jau arī nevajag, dokumentus ar roku rakstam un sūtam pa pastu, lasam avīzes katru dienu. Nafig tos mobilos arī, var taču ar veco stacionāro telefonu! Ko es gribēju pateikt ir tas ka es bez smartfona nevarētu dzīvot nejau dēļ atkarības bet tāpēc ka reāli vajadzīgs dokumentiem, skolai, saziņai u.c. Runājot kā tu es varētu arī pierādīt ka nevajag jumtu virs galvas.
7 7 atbildēt