local-stats-pixel fb-conv-api

Izlutinātie bērneļi103

1437 42

Izveidoju rakstu par vēlvienu ļoti aktuālu problēmu, kas tomēr gan vairāk ir nevis Latvijā, bet ārpus tās robežām, taču Latvijā arī vecāki un viņu drausmīgie bērni sāk kaut ko tādu piekopt.

Varbūt kādam var likties, ka man pilnīgi nav nekādu jūtu pret to, kas notiek un kas nenotiek, bet nu man jau vienalga. Vienkārši izsaku savu viedokli, tāpat kā visos manos iepriekšējos rakstos.

Liels paldies visiem tiem, kuri pozitīvi novērtēja manu pēdējo rakstu par necieņu pret ēdienu. Būtībā es sapratu, ka šeit ir daudz cilvēku, kuri man piekrīt. Vajag atrast tikai pareizās atslēgas uz pareizajām durvīm.

Bet nu - baudam manu jauno rakstu... Izlutinātie mazie , tagad jūs varat paskatīties, ko par jums domā citi no malas... izlutinātie :P

1437 42 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

Ko es nevaru saprast, vai autoram nav labākas lietas ko darīt kā čīkstēt par izlutinātiem berneļiem, vai nu kko maini vai samierinies ar to. 

Lasot pat liekas, ka autoram viņi rēgojas visur, kur iet un redz visu, ko šamie dara, wtf? emotion

2 0 atbildēt

Malacis... nekaitini heiterus, kļūsi par vienu no viņiem un pelni plusiņus   emotion

 

Bet tiešām malacis, ka esi nomainījis tēmu 

2 0 atbildēt
Atlikt diršanu par Asv.
3 1 atbildēt

runājot par to kā dedzina naudu vai arii kaa savaadaak izniicina.. to dara ne tikai siikaļas bet ar piaugušie, kas nau piedzīvojuši to kad naudas NAU lai kaut roltonu nopirkt...

2 0 atbildēt

Kāpēc tev nav po***?

8 6 atbildēt

Es esmu labi izaudzināta. Kad mamma saka, ka man vajag nopirkt kaut ko jaunu, es vienmēr saku, ka man viss ir un ka lai viņa sev pērk kaut ko jaunu.

1 0 atbildēt

Droši vien hakeris uzlauza profilu un ielika šo rakstu. 

1 0 atbildēt
Mans klases biedrs maina skolu dēļ jauna skolas likuma, kas aizliedz lietot skolā telefonu...Bez telefona dzīvot nevar...matemātikā, ķīmijā vai fizikā vajag kalkulatoru- tas it kā lieto kalkulatoru, bet patiesībā kko dara telefonā. Reāli, ja tu esi atkarīgs, tad tas ir traki.
1 0 atbildēt

Es zinu šim visam risinājumu :D dzemdēt bērnus vidējā vecumā nevis pēc 30 gadiem , kad itkā daudzi domā ka sapelnījuši bērna lutināšanai :D bet zem 30 gaduvecuma... tad nebus ne parlieku daudz naudas ne parlieku maz naudas, pietiek lai paēstu, uzvilktu kādu parastu drēbi un ar parastāko teleonu iztikt, un majās taisīt ēst no tā kas ir nevis kautkādām iegribām :) un ticiet man izaugs normāli bērni :) ja naudas jau ir tik lai varetu kautko krutu pirkt bērnam nepartraukti tas jau atkal neder. vajag tikai tādus spešal gadījumus un arī tiaki tad ja ko tiešām lietderīgu būs darījis kādu laika periodu.

1 0 atbildēt

Par apģērbu ja godīgi vismaz mūsu klasē visiem ir vienalga, pats lielākoties staigāju trenuškās uz skolu un ierēcu par to ar klases biedriem. Vienīgi par ko varbūt aprūnā tās ir katra izdarības, tad varbūt kaut ko rupjāku pasaka vai ko citu. Par telefoniem runājot, liela daļa klases izmanto visu laiku telefonu, viens klasē ir tāds, ka bez telefona nevar 10min iztikt. Visu laiku tikai spaida un pēc tam sūdzas, ka stundā neko nedzirdēja un nespēj uzrakstīt normāli k.d.

1 0 atbildēt

Nu 100 % taisnībaemotion

1 0 atbildēt

Njāāā Vieglāk jau laikam ir nevis audzinat bērnus ..bet piepildīt visas viņu iegribas ..lai būtu mazāk koflikta situacijas .. emotion

Bet es pilniba piekrītu tev .. 

1 0 atbildēt
pa drēbēm dirš,bet vai pats tās drēbes pirka?sanāk tātad ka dirš ka piem tev ir bomžaina māte,jo nevar tev tādas nopirkt! Man personigi nekad nau patikušas lupatas ar visadiem brendiem,riebjas.bet tev pa šito visu taisnība.vecākiem kautkā vajadzētu likt bērniem izprast ka viegli nekas nenāk.aj pajāt pa tiem mazajiem diršļakiem!mani bērni ganjau būs normāli!
3 2 atbildēt

Normāls raksts? Impossibru! emotion

0 0 atbildēt

Un ari! Tad kad vajadzes, tad pieradis pie darba! Un pasaki- ar ko atskiras pieaugusais no berna? 

0 0 atbildēt

Un vispār tāpat pienāks laiks kad sāks dzīves apjēgšanu, tāpat kā tas notiek pēdējo gadu ar mani. Mjā, tādus pa taisno uz raktuvēm 2 km dziļumā. ;D

0 0 atbildēt

Man tagad nav jāsaskaras ar apsmiešanu, bet, ja būtu, tad tiem, kuri mani apsmietu, nekas nesanāktu, jo man ir vienalga tas, ko par mani domā citi.

0 0 atbildēt
Nu jā mums klasē arī ir viens retards kurš neciena skolotājas nevienu kroča bagāts resnis brauc augumā ka kāds nevar pievilkties 3 reizes pats mēğina uz stieņa reāli no malas izskatās pārbarojies nilzirgs kautko rīstās uz stieņa.smadzenes pat strausam ir lielākas lielās ar spēku bet tas spēks ir vienkārši buhtē ar savu masu.
0 0 atbildēt

Pilnīgi tev piekrītu! Bet!

-kā var neklausīt pieaugušam cilvēkam, kurš ir dzīvē sasniedzis daudz ko vairāk nekā tas, kurš vēl sēž skolas solā un nav ieguvis pat vidējo izglītību, nemaz nerunājot par augstāko?  

Piekrītu, ka skolotāji ir izglītotāki, taču, lielākā daļa mūsdienu skolotāju ir par tādiem kļuvuši, jo paši dzīvē tālāk nav spējuši tikt kā tikai atkārtot grāmatā izlasīto, un pēctam gudri vienu un to pašu mācīt bērniem, jo reti esmu redzējis, kad skolotājs var kaut ko vairāk izstāstīt par grāmatas saturu.... un vēlreiz atkārtoju, es tev pilnīgi piekrītu, tikai par tiem skolotājiem gan varētu vēl padiskutēt! P.S.  Latviešu valodas stundas bastoju, tādēļ nepiesienieties pie pareizrakstības :P :D

0 0 atbildēt

Man lielīšanās ar kaut kādām lietām vispār nav pieņemama, jo, manuprāt, tas ir banāli.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »