local-stats-pixel fb-conv-api

Iekš Draugiem.lv krāpšanas vilnis.100

1320 6

Hello. šeit atkal jackdell! Citiem šis liksies bezjēdzīgs raksts, citiem nē, bet Es gribētu pabrīdināt par šo jaunkundzi, vai varbūt tur apakšā nemaz nesēž sieviešu dzimuma pārstāvis, labi, par to mēs arī nemaz paši neuzināsim. Bet tātad jā , kārtējā krāpšana iekš draugiem.lv, pēdējā laikā tur tas vien tik notiek. Šo rakstu veidoju tāpēc, ka vienmēr ir kāds , kas atrodas un uzķeras uz šīs viltības, un ceru, ka šis raksts tomēr kādu atturēs.

Draugs ar reiz uzķērās uz kaut ko līdzīgu, bet "pirkums" nebija mobilais tālrunis, bet gan smaržas, kas veikalā maksā divreiz dārgāk. Tātad jā, aizskaitīja naudu un pretī, protams, neko nesaņēma. Aizgāja uzrakstīja iesniegumu policijā, bet līdz šai dienai īsti nekas nav noticis, tikai solījumi, ka atgriezīs naudu. Tāka neuzķeraties,jo, manuprāt, tiem ļaundariem tāpat nekas nenotiks un ja tomēr sanāk itkā pirkt kaut ko no viņiem, tad reāli beigās neko nedabūsiet un viņiem ar nekas īsti beigās nenotiks, tik viegli iegūta nauda.

Cerams, ka šis raksts palīdzēja jums apdomāties par to, kas notiek un kam nevajadzētu notikt. Tātad, ja nav grūti IESAKAM UN RETWEETOJAM, lai jau redz šo rakstu arī tie, kas netik bieži sēž spokos. Nekaunīgi tie cilvēki ir. Bet nejau mums spriest viņu likteni, varbūt tikai nedaudz. Tāka vienmēr apdomājat pirms pērkat no rokas kaut ko!

1320 6 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

Nu ja maksā vēl caur paypal, tad var mēģināt, tad vismaz sliktākajā gadījumā dabū naudu atpakaļ

3 0 atbildēt

Tatad telefoniņš Nebūs? emotion

3 0 atbildēt
Nu kur tik stulbs cilvēks var būt - gribi Samsung Galaxy S4? Tikai man pārskaiti naudu un esi ar to mobilo. Man vieglāk aiziet uz veikalu un nopirkt mobilo, nevis mantkārīgai, stulbai, ļaunai un nesimpātiskai meitenei pārskaitīt naudu, cerēdams uz S4...
3 0 atbildēt

un mīnusus šim rakstam ielika tā krāpniece ZAGLE!

3 0 atbildēt

Jebkurā gadījumā - piekrist pirkt zagtu mantu.... Karma :) Ir aitas, ir cērpēji.

2 0 atbildēt

Opāā, kas tad bija ar Spoku pavāru?! :O

2 0 atbildēt

NOKLA emotion

2 0 atbildēt

Kā var uzķerties uz šitāda teksta "Lēti tapēc ka nočiepti ārzemēs veikalos un tiek pārdoti Latvijā" emotion

2 0 atbildēt

Nu i jīblis viņai,tādam vien pēc izskata nevar uzticēties. emotion

2 0 atbildēt

Nezinu vai vispār būtu jēga pirkt čieptus mobilos,jo tagad nozagtos mobiļņikus pēc imei koda nr. upuris var pārvērst akmenī,atliek tikai piezvanīt uz policiju.Un UK veikalos to var bez problēmām izdarīt.

2 0 atbildēt

Interesanti. 

3 2 atbildēt

Es pazistu cilvēku ar tādu vardu emotion

1 0 atbildēt

malacis, ka ieliki šo rakstu! lai cilvēki zina par šādiem krāpniekiem un lai vairāk neuzķeras!

1 0 atbildēt

policija uzdevumu augstumos

1 0 atbildēt
zinu to mauk* vinja mani chutnaa apisa .
3 2 atbildēt
Ja ir tādi muļķi, kas uz šito uzķeras, tad lai jau meitenei tā naudiņa tiek, mācēs daudz lietderīgāk izmantot nekā `pircējs`.
2 1 atbildēt

Jā, protams, sūtam tik naudiņu uz kontiņu viss būs labiņi un jaukiņi :D Pilnīgākās muļķības, no tādiem piedāvājumiem tiešām jāizvairās! Esiet modri! 

1 0 atbildēt

Tapēc tika radīts paypal.com

2 1 atbildēt

Labi, es vairs tā nedarīšu :)

1 0 atbildēt

Gribēju viņas dr.lv atrast, neatradu mistiski :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »