local-stats-pixel fb-conv-api

Homoseksualitāte, cilvēktiesības un moralitāte.94

431 41

Sakarā ar pēdējā laika notikumiem (20. Jūnija praidu un publikas reakciju pret to), sapratu kāds īsti ir vispopulārākais viedoklis saistībā ar šo visu. Šajā rakstā mēģināšu loģiski, neitrāli izskaidrot kā var noteikt vai kaut kas ir morāli pareizs vai nepareizs un kā tas attiecas uz šo.

Pirms pārējā: moralitāte ir relatīva, bet tā vienmēr balstās uz loģiku un tai ir jābūt konsistentai, tas ir, uz katru rīcību attiecas vienādi pamatnoteikumi. Es pats nekad neesmu iesaistījies nekādās LGBT aktivitātēs, kā arī pats neesmu homoseksuāls, tāpēc man nav pret nevienu pusi nekādu aizspriedumu.

431 41 94 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 94

0/2000

Kā gan bērnam var uzspiest būt par ģenētisku kļūdu, jeb to tavu ERRORS?

Nosauc dzīvnieku sugas, kurās izraida homoseksuāļus no bara un es tev pastāstīšu par piemēriem, kur bara tēviņa homoseksuāla apmierināšana ir gods un lojalitātes izpausme. 

2 1 atbildēt

paldies ka uztaisīji šo rakstu, liels pluss! emotion emotion

0 0 atbildēt

Nobeidzot tēmu: diez vai atradīsies argumenti, kas  pārliecinoši pastāstītu, ka mana tieksme pēc tuvības ar sievietēm ir aplama, slima un laika garam neatbilstoša.

Pardon, bet vai tad to kāds patiešām apgalvo?

0 0 atbildēt
Mūsdienu pasaulē ir tāda, ka mums pie daudz ka jāpierod un daudz kas jāpieņem. Nē, es neesmu pret homoseksuāļiem, ne arī pret biseksuāļiem. Pati esmu heteroseksuāla. Tomēr lieta, kas man liek aizdomāties ir pārāk lielās robežas vai to neesamība ceļā uz sapratni un pieņemšanu. Tik pat vienkārši ir jautāt, kāpēc vispār būt pret kaut ko, ja to var izskaidrot un pieņemt no neitrālas pozīcijas. Saprotiet, zūd šīs robežas. Ne vienmēr var noturēt neitrālu pozīciju un tas ir labi, jo lietu līdzsvara ir jābūt. Nosaucis visas robežas vai tās bezgalīgi paplašinot, mēs zaudējam paši sevi. Varam izplust un pazust. Un tas nenoved pie laba.
0 0 atbildēt

savās guļamistabās lai dara ko grib ! Nahren Rīgas cents jāpiesmej ?

0 1 atbildēt
Zin ko es domāju par to visu...? Viņiem ir savi klubi kur tusēt , bet publiski ielas nav viņiem ko darīt . Pirmkārt tas traumē bērnu psihi otrkārt tas ir pretīgi . Par 2 tas ir manas personīgas domas
1 2 atbildēt

Da man ir uzdirst uz tiem pida-riem.Nelieniet man un maniem bērniem  klāt  JO  es jūs neaiztieiku,bļaģ ja savādāk izārdīšu seju tā ka neviens ķirurgs to vairs nesaremontēs.Nu protams tagad visi zilie un vēl nezin kādi ,mani nomētās ar sūdiem,bet tas mani nemainīs un pie Velna lepojos būt homofobs! 

11 12 atbildēt

man kā negejam šķiet nesparotami, ka otrs it kā ne gejs raksta kaut kādus geju attaisnojošus rakstus. Lien vien no skapja ārā un stājies rindā ar pārējiem varoņiem ar Rimševiču priekšgalā.

7 9 atbildēt

Ejiet tak jus dirst ar tiem gejiem...

14 16 atbildēt

#ProudToBeNatural

7 9 atbildēt

Es neuzskatu, ka būt homoseksuālim ir slikti. Tur nav nekas kroplīgs par to. Ir geji, Lesbietes, biseksuāļi, heterseksūāli, bet tas nepadara Pasauli sliktku. Katram cilvēkam ir sava oreantācija. Es pazīstu kdu kurš ir gejs, un viņš garīgi neatšķiras no citiem. Tas nav kroplīgi būt ar savādku seksualitāti.

5 7 atbildēt
Šaubos ka bērni ir laimīgi jo tieši viņu vieNaudži ir lielākie homofobi Viens no dzīves priekšnosacījumiem ir radīt pēcnācējus un kaku stumdot tas nesanāks Ir iestāde kur ārstē homoseksuāļus Un arī bībele ir pret jūsu attiecībām Jūsu orjentācija nav ğenētisks process bet gan ģenētiska kļūda es nevienu nenolieku jo kļūdīties ir cilvēcīgi
7 9 atbildēt

Ziniet kas ir aizdomīgi, pēdējā laikā visur sāk parādīties šo tēmu slavinoši raksti, Latvijā cilvēki tāpat ko tādu nerakstītu, tāpēc domāju ka raksti ir pasūtīti(nesaku ka tieši šis bet vispārīgi), lai mainītu cilvēku attieksmi pret tiem praidotājiem

4 6 atbildēt

viss kas rakstīts 5.punktā ir galīgi garām.

0 2 atbildēt

Un ta bilde zem piektā attēla ir vienkārši šausmiga.Nekad mužā negribētu savus mazbernus redzēt šādā kompānijā.Tas nozīmē ka berniem jau no mazotnes ieaudzina vissatļautību (UN STARP CITU viņiem atļauju neviens neprasīja,vienkāši atdeva svešiem unkuļiem).

0 3 atbildēt

Svarigi ir lai sez savas vietas un nelien ara prasit lidztiesibas.emotion

9 12 atbildēt

A, kāpēc tam cirkam /praidam/ nepievienot zoofilus, nekrofilus, pedofilus u.c. - arī tak minoritātes, arī taču kādam apspiež tiesības mīlēt ko gribas. Visi viņi korī varētu iet vienā lielā un jaukā gājienā ar savām otrajām pusītēm.    emotion  

1 5 atbildēt

Nomaini niku uz ThePiderassemotion

5 10 atbildēt
...kāpēc man būtu jāizglītojas par homīšiem...drīz zoofīli ar ies praidos...un kāpēc tas nevar būt normāli...ej strādāt,beidz te sludināt..
6 11 atbildēt
Pilnigi un absoluti pie kajas par šiem garīgajiem kropļiem. Svarigi ir lai sez savas vietas un nelien ara prasit lidztiesibas.
12 18 atbildēt