local-stats-pixel fb-conv-api

Fukušima - jaunā Černobiļa.153

3433 33

Kopš sprādziena Fukušimas AES jau ir pagājis krietns laiciņš, taču lielākās problēmas sāk parādīties tikai tagad.




« 1  2  3  4 »
3433 33 153 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 153

0/2000

31. šādas mutācijas mēdz rasties galvenokārt tuvradniecības krustošanās rezultātā. Radiācija veiktu citas izmaiņas.

0 0 atbildēt

Kā savādāk dzīvā radība ieguva tādu dažādību - izdzīvoja veiksmīgākā mutācija, kurai bija kādas priekšrocības pret priekšgājējiem.

0 0 atbildēt

Ja vien Kīņā būtu spoki,tad kādu droši vien kertu triekaemotion

0 0 atbildēt
Troļļu pirmie soļi plašajā internetā!
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

💔💔💔

0 0 atbildēt

emotion

Šo derētu parādīt visiem atomenerģijas faniem, kā arī Visagīnas AES projekta aizstāvjiem.

4 5 atbildēt

Cilvēki kādreiz dārgi samaksās par to visu...

1 2 atbildēt

Nu es vairak uz Japanu nebrauksu :D

2 3 atbildēt

PASAULES GALS BLE :D

0 1 atbildēt

Jau labu laiku cilvēci nodarbina problēma ka ietaupīt enerģiju, kur ņemt materiālu, kas būtu izturīgs un to varētu ilgi lietot. Un te viņš ir  - vienreizējais materiāls šūnu polikarbonāts. Labākā šūnu polikarbonāta īpašība ir tā, ka šūnās ietverts gaiss lieliski pasargā siltumu šūnu polikarbonāta konstrukcijās, bet speciālais pārklājums atstaro kaitīgo - ultravioleto starojumu. Ja salīdzina šūnu polikarbonātu ar stiklu, tad šūnu polikarbonāts 4 reizes labāk saglaba siltumu un ir 200 reizes vieglāks, 12,6 kvadratmetru šūnu polikarbonata loksne sver tikai 8 kilogrami. Pateicoties šūnu polikarbonātam, jūsu konstrukcijas var būt vairākas reizes vieglākas nekā izmantojot stiklu. Šūnu polikarbonāts veiksmīgi tiek lietots siltumnīcu pārklājumos, kas garante labaku ražu polikarbonāta siltumnīcās, jo šunu polikarbonāts ļauj agrāk iesākt un vēlāk pabeigt siltumnīcu sezonu, bet, ja izvēlās divkameru šūnu polikarbonātu, siltumnīcas var ekspluatēt visu gadu. Kā arī šūnu polikarbonāts pasargā augus no pārkaršanas un plaisāšanas dēļ jau pieminēta aizsardzības slāņa pret ultraviolēto starojumu, kas tiek atstarots atpakaļ ārējā atmosfērā. Šūnu polikarbonats ir arī ļoti elastīgs un to var izmantot apaļām un daļēji apaļām konstrukcijām. Kā arī šunu polikarbonātam piemīt vērā ņemamas darba temperatūras no - 40 līdz + 130 grādiem pēc Celsija skalas, kas salīdzinot ar plēvi ļauj šūnu polikarbonātu izmantot gan ziemā, gan vasarā atstājot to uz jūsu konstrukcijām.

0 1 atbildēt

tad nahj tadus aiztikt? tur jau radiācijas nav! nemaz nav!

0 1 atbildēt

29 mutanti tev sabázushi mínusus-zhél vinju... tev + tas ir mazákais ko tavá labá varu darít...cerams slimnícá vairs netuséjies emotion

0 1 atbildēt

Lasot sho rakstu galva bija tikkai viena doma .. Jaasak gatavoties zombiju akapolipsei ... 

1 3 atbildēt

Tukša cliršana. Tak ikvienā laukā ik gadu izaug kropli un milzonīgi augi.

2 5 atbildēt

zin jau biki bal paliek ja nu lidz latvia atnak?emotion

0 3 atbildēt

Titānu cīņām raksti tiek izdomāti vai kā? :D

 

jā, ņemot vērā, ka 13. bildē nav neviena tomāta nonācu pie secinājuma, ka liela daļa šī raksta ir vienkārši izdomāta, jo arī ir pilns ar fermeriem, kas dara visu, lai izaudzētu pēc iespējas lielākus dārzeņus/augus, un tas nav nekas jauns. tas pats ir ar puķēm, un kāda mutācija laiku pa laikam notiek arī vietās, kur nav paaugstināts radioaktīvais starojums..

2 10 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »