local-stats-pixel fb-conv-api

Būt sliktam ir stilīgi?303

2390 57

Sveiki, es gribu ar jums dalīties savās domās par mūsdienu pusaudžiem. Es savos 13 gados esmu atskārtis, cik mani vienaudži reizēm ir briesmīgi un cik reizēm briesmīgas ir viņu domas par to, kas ir stilīgi un kas nē. Iespējams izlasot šo rakstu jūs teiksiet, ka man nav draugu, taču tā nav. Lai arī lielākajai daļai manu draugu piemīt šīs īpašības viņi tomēr ir mani draugi un es esmu drošs, ka viņi mainīsies. :)

2390 57 303 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 303

0/2000

Vot par lamāšanos es tev daļēji nepiekrītu. Un uzcepšu pret rakstu pret šo tēmu. Protams, argumentētu nevis vienkārši raksts sūds, autors lohs emotion

0 2 atbildēt

Puis, puis.... Tev ir 13 gadi. Es pateikšu - ko tu vēl saproti no dzīves? labi, ir varbūt izņēmumi, kuri 13 gados ir baigie tur gudrie u.t.t., bet nu noteikti, ka tu tas neesi. Es apsolu, ka tu par prezidentu neizaugsi. Tie pareizie, kas nedzer, nelieto neko tāpat ātrāk nomirst nekā tie kas pīpē. Vnk ņem un saproti Ka ja tu darīsi tikai labu, tad nebūs tā, ka Dievs nāks un ņems tev piešķirs miljonus, meitenes, draugus. u.t.t. Smaidi kamēr vēl ir zobi, jeb vienkāršāk dzīvo kamēr vari, jo pēc tam viss beigsies. Kad tu būsi vecāks, kad pabeigsi skolu, tu nevarēsi atrast draugus. Vienīgi darba kolēģi, bet viņi drošvien arī paliks tavi darba kolēģi un nekas vairāk. Kr4, vnk beidz būt tik pareizs. Cik tu ilgi cepi šito rakstu? 3h?4h? JĒGA? Nekāda vecīt, nekāda. Labi varbūt tu kko iegūsi no tiem cepumiem, bet jēga nekāda. Es tev apsolu, ka ja tu nekļūsi par ģēniju, tad tu būsi NEKAS veci. Ja tu nekur netrenējies un tev nav talants, tad tu varēsi gulēt mājās, kasīt kuli.!! Vnk apsolu.

3 5 atbildēt

Tā arī varēsi visu dzīvi uzvalkā staigāt. Un lielīties, ka esi `labāks` par citiem, jo esi labs. :))

0 2 atbildēt

5. ir diezgan diskutējams, bet nu raksts ļoti labs :)

1 3 atbildēt

nu nezinu,liekas kkā drusku par pareizu uzrakstīts tādam pusaudzim.. 

7 10 atbildēt

To maģistra grādu vari iespraust dirsā un pagriezt pa kreisi un iet ielas slaucīt :) (atvainojos ,ka tik rupji ,bet tā ir ;))nekur netiksi ar augstu izglītību īstenībā! Ar 9iņu klašu izglītību klauni saeimā sēž un baigo piķi plēš!

7 10 atbildēt

5 nepiekrītu , tā tas ir ;)

0 3 atbildēt

Kā tu izklaidējies??? Vai tu tikai visu laiku mācies?

 

Komenti jau arī labie :D  jūs cilvēki esat tik divkosīgi.

7 12 atbildēt

Mazais saklausījies lielo cilvēku runas, tagad spokos saraksta, vainu netā salasījies, kā nekā puss dzīvi pavada pie PC ..

12 18 atbildēt

Bad Boys bad boys bad boys RULLE emotion emotion emotion

1 7 atbildēt

a gadijumaa nav pohuj bljeg maize zhopa kada jums dalja ko siikie runaa lieto vaj dzer

0 7 atbildēt

Tev nav draugu, tu sēdi spokos un tad jau kruti var izteikties.. Atrodi kādus draugus, un sapratīsi ka ir arī reālā dzīve!

6 23 atbildēt

Ibumetīns, paaugsies no sava liliputa stāvokļa, un tad tik sāksies, bet diez ko nevarēs izdarīt ar savu mazo krāniņu..  TOLLIS

5 24 atbildēt

Jebal :D Ko tu dari briivaa laikaa? :D

Tev draugi ir ? :D kaa tu izkaildeejies? :D un kurs no 2 litri alus var piepisties tik traki ka vemt gribas?

5 29 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »