local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi! (manas domas)35

559 5

Sveiki spoki!

Sen neko nebiju rakstijis, bet pēc pēdējamiem notikumiem es vairs nespēju klusēt. Protams runa ir par mūsu saucamajiem "bēgļiem". Manī viss vārās, jo kur tikai dzird par teroraktiem, izvarošanām un pat asins izliešanu. Šī ir pirmā reize kad es lepojos, ka es esmu rasists.

Sāksim jau ar to ka viņi nebēg no kara, bet gan tikai, lai dzīvotu šeit un neko nedarītu. Vai tas ir normāli? Es uzskatu, ka nē. Es ļoti labi atceros ka kaut kādās ziņās viens no "bēgļiem" pateica, ka viņi šeit nāk vienkārši "uzvārīties". Tas ir vienkārši ārprāc. Un intresanti ko dara mūsu dārgie varas vīri un sievas. Protams ka seko "jaukajam" Junkeram un visai Rietumeiropai, jo lūk Rietumeiropa ir gudrāka par mums. Es gan tā neuzkatu, jo apskatoties uz Rietumeiropas pieredzi, man tomēr šķiet, ka tieši mēs esam gudrāki nekā šie Rietumnieki. Nākamreiz, kad tev kāds saka, ka mums ir jāseko Rietumeiropai tad paskatieties uz viņu un sāciet viņu uzskatīt par nekompitentu un ne pārāk gudru.

Otrais kas man piegriezās bija tas ,ka, ja mēs atceramies tad pirms pāris mēnešiem Ungārijā viņi lauzās iekšā un, kā aizsegus, pret policiju izmantoja savus bērnu. Man priekš šiem cilvēkiem ir tikai viens vārds- Gļēvuļi. Nu piedodiet, atvainojiet varbūt es neēsmu tik pieaudzis, bet es drīzāk pats atteiktos no savas dzīvības, nekā liktu to darīt maziem bērniem. TIE NAV VECĀKI, TIE IR MAITAS.

Trešais ir viņu stūlbie uzskati. Šie te indivīdi uzskata, ka viņi ir tie foršie un gudrie, kas domā ka mums ir jāseko mūsu paražām. Es personīgi uzspļauju viņu paražām. Kāpec man būtu jāpieņem viņu paražas, kūltūru un ticību? Ja viņi grib šeit dzīvot, tad, lai pieņem mūsu paražas, kūltūru un ticību. MĒS NEĒSAM VIŅU VERGI.

Un protams kā pēdējais ir tas, ka viņi ir izvarotāji un slepkavas. Drošvien jūs būsiet dzirdējuši tādu lietu, ka pa visam nesen Zviedrijā kāds 15 gadus vecs lietuvietis, bija aizstāvējis savu meiteni no kāda 14 gadus veca islāmista. Diemžēl šī drosme tika attalgota ar 5 dūrieniem sirdī. Principā jau iznāk, ka, ja tu gribi aizstāvēt kādu meiteni vai sievieti tev ir jāmirst? Vai tiešām mums ir jāpielieto šaujamieroči, lai paglābtu savas meitenes, sievas, meitas, bērnus un pašus? Diemžēl es uzskatu, ka ir tas jādara. Un arī diemžēl es ļoti ceru, ka es kļūdos, bet, ja mūsu varas vīri un sievas neko nedarīs, tad piepildīsies tas, ka mēs kļūsim par islāmu valsti un latvieši principā šeit vairs nebūs. Es uzskatu, ka ar viņiem ir jārikojas tā kā to bija teicis Staļins "Pakariet viņu aiz viņa sēkliniekiem. Ja tie viņu notur tad uzskatiet, ka viņš ir attaisnots, bet, ja nē tad iemetiet viņu upē".

EIROPA IR EIROPIEŠIEM! LATVIJA IR LATVIEŠIEM! UN SITIET MANI KAUT VAI NOST, BET ES UZSKATU, KA TAGAD VAIRĀK PAR PUSI NO LATVIEŠIEM IR KĻUVUŠI PAR RASISTIEM UN ES PAR VIŅIEM LEPOJOS.

Es ceru, ka šo rakstu jūs novērtēsiet ar "+". Un atceries par raksta ieteikšanu sociālajos tīklos iegūsiet papildus cepumus

559 5 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000
SIRRUS velasepēds bēglim neder!
0 0 atbildēt

Tu pēc bēģļiem spried pēc virsrakstiem interneta portālos, bet tur raksta par gadijumiem, kas iziet ārpus normas. Nevienu jau neinteresēs virsraksts - Bēģļu ģimene sekmīgi integrējusies. Katrā ziņā tukša vieta ilgi tukša nestāvēs, un te vari pateikties saviem tautiešiem, kuri devušies no LV vieglākas dzīves meklējumos, kā tu saki "Uzvārīties", lai gan viņu apstākļi šeit noteikti bija labāki, nekā tiem kas laužas iekšā no Āfrikas.

0 0 atbildēt

Nu jā, jo viss kaut kā pārāk organizēti un globāli notiek, bez centralizētiem norādījumiem, kuriem visi seko, tas vnk nav reāli iespējams.

0 0 atbildēt

labak anarhija emotionD

0 0 atbildēt

Tas tiešām, tev bēgļi traucē dzīvot savos latvijas laukos? emotion Bet zini kas ir daudz sliktāk par bēgļiem, būt rasistam! Bet tev jau to nekad nesaprast, jo esi aprobežots un smadzenēs nenobriedis idiots. Par rasistu nekļūst, tādi necilvēki piedzimst! emotion

1 3 atbildēt

Pārāk īss raksts priekš tik nopietnas tēmas. sauss, bezpersonisks un bez pamatojumiem.

šķidrs standarta spoku raksts, kur tik sūdzas par visu, bet nav nekas jēdzīgs pateikts.

Skolā tev par šādu darbu iedotu 2 , labākajā gadījumā.

2 5 atbildēt