local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ko baro karavīrus: Salīdzinājums - ASV pret LV174

2284 14

Salīdzināšanai ASV MRE (meal ready to eat-maltīte gatava lietošanais) un mūsu pašu ražojums. Abi izstrādājumi domāti, lai karavīram nebūtu jādomā, ko ēdīs - tikai paķer paciņu un aidā uzdevumā.

Paciņas veidotas, lai nebūtu jāuztraucas par īpašu uzglabāšanas veidu. Ledusskapi taču nevilksi uz kaujas lauku. Produkti apstrādāti un atlasīti, lai pēc iespējas ilgāk nebojātos un saglabātu savu uzturvērtību.

2284 14 174 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 174

0/2000

Es nez man pat sakārojās tās sausmaizītes. :D

1 0 atbildēt
Latvijas armijā es no bada kājas atstieptu, jo aknas neēdu nekādā veidā un šaubos vai tos sausiņus arī ēstu... ASV tā barība tāda cilvēciskāka izskatās - bagatīga, ērta, daudz variantu, bet LV paika izskatās pēc kaut kāda cietuma ēdiena..
3 2 atbildēt

A kur tu dabuji to amerikāņu paiku?

3 2 atbildēt

Tu esi interesants_cilvēkss

3 2 atbildēt

kad biju macibu centra Ventspili paika bija ok,marineta silkje ar manna putru,risi ar tarpinjiem,pec tam uz robezhas teja ar teju,sviests solidola krasa,uz postenja 4 cilvekiem rupmaizes kukulitis,ja bija pievedums tad bralju kapi,piens reizi pusgada,par dietu nevajadzeja uztraukties,uz robezhas dabuju jaunu AKMSR ,bet paiku gandriz dabuju pats pirkt,un ne tikai.

2 1 atbildēt

Mums vienreiz leišu paikas pakas izdalīja... tur bija vairāk ko ēst un bija ķīmiskais sildelements, lai pamatēdienu sildītu + spirts ar dzelzīti, ko kafiju katliņā uzvārīt :) Principā - paēst var visai labi... nav jau gluži tas pats, kas lauka virtuve, bet nu - nav vismaz līdzpaņemtā maize ar ūdeni visu laiku jāēd :D

1 0 atbildēt

Kops kura laika mums vairs nav leisu krekeri pret kuriem var roku salauzt un sapuvusie riekstini?

1 0 atbildēt

mums tik bomzigi , bet vismaz kkas ka nekas :D

2 1 atbildēt

Esmu ēdusi Amerikāņu paiku, cepumi un ievārījums bij' visgaršīgākie. 3 tobasko mērces pudelītes mājās stāv :)

1 0 atbildēt

a to paiku nevar pasūtīt :D emotion emotion

1 0 atbildēt

Latviešiem tas saucās ''MRE''?

1 0 atbildēt

Ak Dievs, man palika žēl mūsu karavīrus salīdzinājumā ar rijamiem. emotion

1 0 atbildēt

Priecājaties ka vispār mums tāda ir. Iepriekš bija leišu pakas ar maizītēm - "runājošajiem akmeņiem". bet vēl pirms tam roltoni ar žurku konserviem. Tā kā nav vērts čīkstēt. Ir labi.

1 0 atbildēt
Nu ja.bet gan amišiem gan latvjiem ir pašmaju ražojumi.ņemot vērā latvju produktu kvalitāti,termiņu un valsts budžetu kas armijai sagadāts (1% no ikp)tas ir samērā labi.
1 0 atbildēt

Baigi patīk šāda veida raksti emotion

1 0 atbildēt

Nezinu kur Tu šito izraki,bet es esmu NBS Kareivis un mums nekad mūžā šādi MRE nav bijuši... tā,kā iesaku likt šim rakstam MĪNUSUS par nepatiesu informāciju.

1 0 atbildēt

12. Izksatās pēc skaidu plāksnes:D

1 0 atbildēt
Nu gan, ēd glaunāk nekā es pats.
1 0 atbildēt

Lasīju šo rakstu graužot tās sausmaizītes un tad tieši nonācu līdz vietais, kur tu tās nosauci par putuplasta izstrādājumu emotion

Amerikāņiem izskatās tāda bišķī krutāka tā paka, bet nu man personīgi nav sūdzību arī par mūsējo, konservi točna ir labi. Katrai pakai savi plusi un savi mīnusi emotion

1 0 atbildēt
Abi brali ari saka ka amisiem paikas pakas labakas esot. Musejiem ka parasti lai tik butu. Bet par ertumu nepadoma.
1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »