local-stats-pixel fb-conv-api

ASV multfilmā izsmej Latviju.192

1170 27

Amerikāņu laikraksta "San Francisko Chronicle" vietnē publicētā multfilmā izsmiets Latvijas "veiksmes stāsts".

Multiplikācijas filmā norādīts uz lielo bezdarbu, darbspējīgo iedzīvotāju aizbraukšanu un lēno ekonomikas izaugsmi.

Multfilmas autors ir amerikāņu karikatūrists Marks Fiore, kas 2010.gadā par savām politiskajām multfilmām un karikatūrām saņēma prestižo Pulicera balvu.

Finanšu ministrs Andris Vilks (V) tviterī jau nokomentējis redzēto videomateriālu.

""San Francisko Chronicle" izsmej Latviju!? Būtu labāk ironizējuši par sevi un daudzām citām valstīm. Varam atbildēt? Mums ir izcili mākslinieki," raksta Vilks.

Daudz citi interesanti raksti manā profilā - http://www.spoki.lv/profils/eastpak

1170 27 192 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://diena.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 192

0/2000

KUCES, Latvija ir laba valsts, stulbie amerikāņi, tgd saprotu, kpc citas valstis ienīst amerikāņus, iedomīgās kazas, paskatītos uz citām vastīm, itkā Latvija būtu pati nolaistākā valsts...Tracina, kad pārākās valstis nodirš, nu loģiski viņiem taču poxuj. Vismaz 50 gadus atpakaļ dzīvoja ideāli, protams, zinu, zinu, ka pie mums ta notiek, bet vienalga darbu var dabūt. Kā saka-nespried par cilvēku pēc apģērba emotion Un jā, lai tie AMERIKOSI iet naxuj, pat krievi labāki, kuri mums palīdzēja.

6 0 atbildēt

da bļe, nosprāgsti. 

po*, ka tā patiesība, kas acīs grauž, bet vienalga. 

MAN VIENALGA, KĀDA ČUHŅĀ DZĪVOJU BET, PIE VELNA, ES ATBALSTĪŠU LATVIJU.

5 0 atbildēt

Tas nav izsmiekls ,bet patiesība!emotion

5 0 atbildēt

Vnk patiesība acīs kož!

5 1 atbildēt

Cik jauki :) Palasiju komentārus un gandrīz no smiekliem nomiru (pārnesta nozīme/metofora) Vel nesen bija raksts par NATO vai ANO un Krieviju....90% komentāros bija teikts ka Amērika Latvijai ir kā lielais brālis...bla bla bla...asaras, puņķi, ultraskaņa, sarkanbaltsarkans...bla bla bla...krievi mudaki. Nu komentāra saturs ka jebkurā rakstā par Latviju, vai Krievijas paklājiem.  Kas notiek tagad... USA mudaki, amerikāņi ir resni, amerikāņi stulbi, balss pieder skotam, nevis amerikānim (experts IBIO), pat sarkanbaltsarkanā lupata nepareizi uzzinmēta, baltajai strīpai jābūt mazākai...bla bla bla... u.t.t. pa laikam kkur pieminot ka LV ir maza valsts, Dombrovskis visus izglāba un mēs rāpjamies ārā no krīzes. No mana skatu punkta, Latviešu tautiņa, kura sēž šajā portālā ir kā kuces, kuras ilgu laiku ir bez pajumtes...pamāni ar lielāku gaļas gabalu, tās uzreiz pieskrien, rāda trikus un slienājas, tiklīdz aizdzen, tās sāk lēkāt un riet. :)  Lepns :) Atbildes komentāri ka vienmēr : "aizver muti" "brauc uz krieviju" "bla bla bla mudaks, neko nesaproti" "vispār nesaprotu ko rakstu, bet uzdirst vajag"

4 0 atbildēt

A kur palika multfilma?

3 0 atbildēt

njaaaaa bet daudz kas ir paties par to un jaa   skatoties no malas uz LV ir ta ka var teikt ka no LV nekas varteikt gandriiz nav palicis 

tas viss valdibas deel emotion

3 0 atbildēt

poh. būsim populārāki emotion

3 0 atbildēt

Nevajag visu laiku Dombrovskim un citiem reklamēt LV kā veiksmes stāstu un neviens mūs neapsmies

3 0 atbildēt

HEY ROCHOOPER TEV DARBS :D

3 0 atbildēt

Liela daļa tur ir patiesība.

3 0 atbildēt

ha ha ha, 100% patiesi, juus lielie dirseji padomajat ka aldiba muus apzog un tad dirshas, katvija kaa valsts man patiik, bet badosie speki vnk pish visu ara ka pilnigi riebums dzivot zem tupeles tadiem

3 0 atbildēt

Tā nav  Latvijas apsmiešana. Tā ir ņirgāšanās par Dombrovska murgiem

2 0 atbildēt

Davai taisam multeni par viņiem, tad uzreiz sāks viņi bļaut emotion

2 0 atbildēt

Pirms kádu vainot par izsmiešanu, derétu palúkoties jútúbá: Mark Fiore cartoons. Tas cilvéks veido sarkastiskas karikatúras ar politisku zemtekstu par to kas notiek gan ASV, gan plašajá pasaulé. Nu un ja uztaisíja multeni par Latvijas "veiksmes" stástu, kas par to? Patiesíba jau vien ir!   emotion  

Un tiem kas nezin nevienu svešvalodu no sirds iesaku mácíties, lai jús nebútu ká mucá auguši un pa spundi baroti! Zínášaná (proti informácijáemotion ir spéks! Neziníšus tak viegli pamánít. emotion 

2 0 atbildēt

Lai paskatās uz savu valsti,Latvijas ekonomika tiešām ļoti ātri rāpjas laukā no bedres, problēma ka tā bedre ir dziļa. A bļin dēļ pašiem amerikāņiem tā krīze sākās.

2 0 atbildēt

Kur humora izjuta. Mani gan sasmidinaja tas video.

2 0 atbildēt

Ak, jā viņi ir lepni ar savu valsti, bet mums ir maza valsts kura ir pelnijusi godu cik kari te irbijuši un pasties ! vismaz kautkas mums ir ( ja nerunājot par politiku)

2 0 atbildēt

Resnais kroplis, sazīmējis kaut kādu huiņu.

3 1 atbildēt

Nu es domāju tur nekas nav izsmiets ,jo ir tāda mūsu valsts

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »