local-stats-pixel fb-conv-api

7 glupas lietas, ko puiši dara, lai iepatiktos meitenēm127

1649 23

Brīvdienās ar draudzenēm izlēmām nedaudz atpūsties, tāpēc devāmies uz klubu, lai padejotu, baudītu gardos kokteiļus un kas zina, satikt foršus puišus. Vakara gaitā piesaistījām daudzu uzmanību, diemžēl arī nevēlamu, tomēr šī pieredze deva ideju rakstam.
Tātad: 7 GLUPAS LIETAS, KO PUIŠI DARA, LAI IEPATIKTOS MEITENĒM. Ja ir vēlme, varu pakritizēt arī meitenes par šo pašu tēmu.

1649 23 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

Noteikti neesmu ideāla, nekad tā neesmu uzskatījusi. Un tā īsti nevēlējos nevienu aizvainot ar savu rakstu..

Kā saka - cik cilvēku, tik viedokļu..

0 0 atbildēt
yoloswageren tu i!
0 0 atbildēt

man pēdējās 3x randiņreizes puiši par to vien runā kā nodzērušies pagājušajā vīkendā vai cik krutas ballītes bijušas, kurās neko neatcersas... nožēlojami, kopš tām reizēm es uz randiņiem nēeju. 

0 0 atbildēt

Daiļrunīgi, atklāti mīlnieki for the win.

Un par ceturto punktu: tēlotā interese, ne vienmēr būs labāk ja džeks būs atklāts. Ja meitene tiešām gribēs kaut ko izklāstīt, ko tādu kas viņu nospiež, bet puisim tas neliksies nekas ievērības cienīgs, labāk tomēr tās 10 minūtes paklausīties un varbūt pa to laiku atrast kādu labu padomu vai jautājumu, kas varētu šo situāciju vērst par labu. Pārmērīga atklātība taču ir kretīnisma izpausme, vai ne tā?

0 0 atbildēt

ka viņš mani zvēr ka mīl.. (jā, labi, gribēju komplimentus, lai uzlabojas garastāvoklis, nenosodiet;) ) un ko viņš man atbildēja - jo tu esi smuka, gudra un jautra. NOOOOPIETNI?? Čalis zvēr mūžīgu mīlestību bet nevar atrast neko unikālu manī? Sorry puika, mums nekas nesanāks. Nav divu vienādu cilvēku, katram ir sava odziņa, un par to arī ir jākomplimentē(es ceru ka tāds vārds pastāv :D)

  Ak šausmas šitā rindkopa, lika man smieties, bet reizē arī žēl čaļa, jo acīm redzot biji viņu saņēmusi aiz olām un vienā brīdi tās olas izmeti miskastē. Nabaga čalis, tiešām varbūt domāja, ka vajadzēja būt oriģinālākam, nevis sūtit mazo princesi dirst un nepildīt katru viņas iegribu kā siekalains kucēns. Jau sms ar tekstu-savas problēmas vari uzkraut draudzenēm vai arī padod man ziņu, kad būsi labākā omā vien, būtu uzlabojušas džeka vērtību 3x
0 0 atbildēt
Sry ka tik daudz kļūdu, tik tgd pamanīju - diemžēl caur tel.izlabot nevaru :/
0 0 atbildēt
Tā ir vairāk kā reklāmi, ja gribat man iepatikties, td neesat tādi un tādi. Es nemaz pat prasīt no sava vīrieša nevaru katru dienu oriģinālus komplimentus utt. Raksts ir domāts padsmitnieču auditorijai - nopietnākam vecumam vīriešos jau nevis puikās kretinē citas lietas - pakšos sasvaidītas netīrās zeķes, staigāšana apakšveļā vecāku mājās utml. Nūģis, kretīns, swageris utml.tie ir domāti mazajām - ja esi izzaudzis no tā vecuma, td vng, kāds vīrs tev ir tev ir blakus, galvenais, lai mīl tevi, nedara pāri un esiet kopā laimīgi.
0 0 atbildēt

citējot šo te...

kas manī ir tik labs, ka viņš mani zvēr ka mīl.. tik stulbus jautājumus ja man uzdotu pateiktu ka nekas un ej taisni!..

0 0 atbildēt

puisis savai meitenei - man patīk visi tavi locekļi, jo īpaši manējais emotion

0 0 atbildēt

hahhahaha labi teikts, lol

0 0 atbildēt

Neticēsi, bet tas strādā! emotion

0 0 atbildēt

fak visu laiku esu maldinajis sevi par 1. emotion

0 0 atbildēt

runa par 6. Un ko tu tad viņam tādu skaistu teiktu?

0 0 atbildēt
Swageri jau tie labākie, staigā apkart ka bikses pielikuši :D
1 1 atbildēt

Neizskatās ka to tu ideju būtu pārdomājis emotion

0 0 atbildēt

Te tikai kādi 10 procenti atbilst pirmajiem 6 pārejie 90 atbilst pēdējam emotion

0 0 atbildēt

ir vēl tādi, kuri noliek, apdirš savus draugus sarunājoties ar meiteni, arī to draugu klātbūtnē

0 0 atbildēt
Nice
0 0 atbildēt

par #3 jau vispārzināma patiesība, ka jo vairāk runā un lielās, jo mazāk patiesībā dabū. īstie pavešanas meistari, kuri tiešām dāmas maina katru dienu, par šādām lietām nelielās, jo viņiem tas vairāk ir kā sports. viņi ir pašpārliecināti (un to pastiprina visas iekarotās meitenes) un attiecīgi viņiem par to nav jālielās draugiem. ar sviem babņika statusiem parasti lielās džeki, kuri ir baigie pavedēji tikai savās vakara fantāzijās ar Mašu Kulačkovu

0 0 atbildēt
Man ari kaut kas interesants sanaca pagasvasar. Bija ballite. Draudzene ierosinaja iet pie kaut kadiem puisiem uz svesu dzivokli. It ka viss labi bija un ta, lidz viens no puisiem uzaicinaja mani iziet uzpipet. Izgaju. A ko vins? -Atzinas milestiba! Nopietni? Pirmo reizi redz, bet jau mil. :D
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »