local-stats-pixel fb-conv-api

30 šāvienu kaķim.132

1127 5
Ziņa par cilvēku cietsirdību. Lielbritānijā balto, 15 gadus veco kaķeni, ko nosaukuši par Houpu, atrada uz ielas. Viņai bija spēcīga asiņošana un cilvēki sakotnēji domājuši, ka vainīgs ir suns, bet atvedot kaķeni uz klīniku, tika konstatēts, ka tai ir iešautas 30 (!) lodes ar pneimatisko ieroci. Šī britiem pēdējā laikā ir kļuvusi par "izpriecu" - izmantot kaķus kā dzīvos mērķus un šaut uz tiem.
1127 5 132 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 132

0/2000

to otro vaidzēja iemidzināt cry:(

0 0 atbildēt

Šitādus vaidzētu pakārt aiz olām...

0 0 atbildēt

BĻN@P!7u1m 64*^#T GEBNPW6WN12OYI ^*... CŪKAS!ārprāts kā man šitas riebjas, vajadzētu viņiem pašiem 50x a acīm,kājām, vēderiem. jeez,aahhh, dusma! Paldies, tagad visu dienu būšu dusmīga ;x

0 0 atbildēt

Es miilu kakus,es  nesaprotu ka var kaki tik nezeeligi nosaut..es tos savejus pats nosausu

0 0 atbildēt

Nežēlīgi...

0 0 atbildēt

tie cilvēki dažreiz var būt ritīgas ma*tas

0 0 atbildēt

Pidari, !!! Tos shavejus vajadzetu 10 x vairak apsaudiit ! 

Pirmie vaardi tiem pidarasiem un maukaam buutu - Par ko ? Tas nav taisnigi !

0 0 atbildēt

Es ljoti miilu kaķus- es tos dievinu 8) :* 3. smuks kaķīts :))

0 0 atbildēt

tie nav cilvēki, kas tā izturās pret nevainīgiem dzīvniekiem. viņiem vnk sejas izārdīt vajadzētu.

0 0 atbildēt

Te ir pierādijums, ka kaķiem ir 9 dzīvības. Kājas apraut šāvējiem

0 0 atbildēt

Patiesību sakot,arī tās trakās kaķu mīles "tantiņas" nav labākas par šādiem šāvējiem! Ja huligānu darbība ir redzami ļauna un tūlītēja,tad tantiņu darbība - ne!

Jebkurš dzīvnieks rēķinās vai spēs izbarot bērnus vai nespēs! Ja šās "kaķu mīles" baro kaķenes tās rēķinās ar apstākļiem, ja pietiek viņām ko ēst,tad pietiks arī bērniem!

Tas nozīmē,ne vien nelaimē nokļuvušas uz ielas nonākušās kaķenes,bet tādai klaidoņa dzīvei tantiņas nolemj arī šo kaķeņu bērnus!

0 0 atbildēt

tiem saaveejiem pasiem vajadzeeja taas lodes iesaut pakalaa! O_o

0 0 atbildēt

Akdievs...

Lasu komentārus un... PALDIES, spocēni, ka jūs kaķīšus atbalstat ar šiem komentāriem par tiem cilvēkiem! PALDIES!emotion

0 1 atbildēt

Šausmīgi

0 1 atbildēt

britiem pauri tuksums un cietsirdiba...

0 1 atbildēt

Šaja gadījumā, ņemot vērā, ka cilvēku skaits strauji pieaug un 2050.gadā jau sansiegs 8 mljrd. cilvēku, tad nākotnē saskarsies ar bada, pārapdzīvotības un tmldz. problēmām. Lai to novērstu( proti, samazināt populācijas skaitu) varētu iznīcināt bezjēdzīgas vai apkārtējo drošībai kaitīgus indivīdus, lai palielinātu sabiedrības kvalitāti un produktivitāti. Un kā tas attiecas uz šo lietu? Tiešajā nozīmē! Varētu izveidot speciālas nāves nometnes, kur ar, ar ironiju sauksim, eitanāzijas parki. Lietotu zilskābi( istb. temp. gāze un pietam ļoti nāvējoša), lai šos indivīdus "atbrīvotu" no viņu trulās eksistences. Protams, tas būtu humāni, jo viņi nejustu nekādas sāpes- nebūsim, jau tādi paši briesmoņi, kā viņi paši. Bet tik pat labi vinus varētu nodot zinātnes "gādīgajās" rokās dažnedažādākajiem eksperimentiem. Beigās viņu līķus kremētu un iegūtu jauku mēslojumu, kā arī dažādas izejvielas( par pamatu var ņemt zviedru apglabāšanas tradīcijas). Pasaule vajadzētu ieviest stingru kārtību, kur par sīkākajiem noziegumiem, būtu bargākie soda mēri. Tiktu iegūti vismaz divi lieli plusi- kvalitatīvāka sabiedrība un ilgtermiņā samazināts globālo problēmu skaits( vai vismaz to termiņš, līdz, piemēram, varētu izveidot koloniju uz citas planētas). Mazāka nodarījuma noziedziniekus, tad varētu sūtīt katorgā uz pašu vai citas planētas. Protams, runājot par politisko kārtību, tad vajadzētu ieviest vienu kārtību visiem pasaules iedzīvotājiem.

P.S. Lai uzdzīvo mūsu pasaules trulums un bezjēdzība!

2 4 atbildēt

vispār varētu tos britus paaicināt savā pagalmā, apnicis jau ka kaimiņiene iebarojusi visus apkārtnes kaķus, piemīž visu manu verandu un nopēdo mašīnu ar smilšainām ķepām, kretīni tādi.

0 6 atbildēt

"kā var ko tādu nodarīt dzīvnieciņam?"

notēmē un  izšauj, tieši tik vienkārši.

4 20 atbildēt

Vismaz viens lietderīgs pielietojums tiem klaiņojošajiem blusu maisiem. emotion

2 23 atbildēt

ja tev kaki vilktos pagalma n tur visu laiku dirstu tad tu daritu tapat es jau ta sen daru jo veseli 13 padlas lien ieksa pagalam un visu piedirs nu tad mes ar senci nolemam rikoties tie protams bija klaidoni

6 42 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »