local-stats-pixel fb-conv-api

Kāda tipa introverts Tu esi? Izpildi interaktīvo testu un uzzini!53

287 4

Introversija ir vārds, ko var izmantot, lai atsauktos uz daudzajiem un dažādajiem personalitāšu tipiem. Kamēr lielākā daļa no mums saprot to kā vēlēšanos un vajadzību pabūt vienam, ne vienmēr ir tā, ka kāds introverts ir paslēpies zem segas savā gultā, kamēr pārējie viņa draugi ballējas. Introverti var arī būt cilvēki, kam nav plašs draugu loks un tā vietā dod priekšroku dažiem ļoti tuviem draugiem. Tie var arī būt cilvēki, kam patīk pavadīt laiku ar citiem, bet kam tomēr nepatīk būt uzmanības centrā.

Izpildi šo testu, lai uzzinātu, kāda tipa introverts Tu esi, ja Tev jau ir bijušas aizdomas, ka tāds, iespējams, varētu būt. Iepazīsti sevi un savas iekšējās vajadzības mazliet labāk.

___________________________________________________________________________________________________________

Izpildi vēl citus testus!

http://spoki.tvnet.lv/testi/TESTS-Sie-jautajumi-atklas-to-cik/793014

http://spoki.tvnet.lv/testi/TESTS-Cik-labi-Tu-parzini-satiksmes/796860

Spied te, lai apskatītu citus interesantus rakstus!

287 4 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Tu esi sociālais introverts!

Ne visiem introvertiem riebj socializēties! Tu esi viens no introvertiem, kam patīk pavadīt laiku ar labiem cilvēkiem un vienmēr (gandrīz) ir gatavs sarunai ar draugu, ja tas vēlas parunāt. Tu neatteiksies no labi pavadīta laika.  Pārliecinies, ka ik pa laikam atvēli laiku tikai sev!

0 0 atbildēt
👍🐝
0 0 atbildēt

Tu esi sociālais introverts!

Ne visiem introvertiem riebj socializēties! Tu esi viens no introvertiem, kam patīk pavadīt laiku ar labiem cilvēkiem un vienmēr (gandrīz) ir gatavs sarunai ar draugu, ja tas vēlas parunāt. Tu neatteiksies no labi pavadīta laika.

Pārliecinies, ka ik pa laikam atvēli laiku tikai sev!

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »