local-stats-pixel fb-conv-api

Tavam 2012 rudens stilam!10

70 27

Tuvojas rudens, TVNET brīdina -http://www.tvnet.lv/zala_zeme/daba/432466-rudens_sogad_busot_gars , rudens šogad būšot garš!

Tad varbūt jāsāk gatavoties?

Šajā rakstā būs nelieli stila piedāvājumi Rudenim, gan sievietēm, gan vīriešiem!

Atceries, ka rudenī jāģērbjas krāsani, bet silti! emotion

« 1  2  3  4  5 »
70 27 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

emotion patiesibā  jau katrs ģērbsies kā pats to gribēs un kā jutisies ērtāk, nevis kā to teiks vai gribēs citi. šitam visam paklausītu tikai  cilvēki kam reāli nav  dzīves, ( tulit sāksies lamāšanās) man personigi pie dirsas kas ir stiligi mūsdienu sapistajā sabiedrībā, ģērbjos ka gribu. un kāds prikols ka visi tagad ģērbsies kā  kautkādi hipsteri ,sekos vienam stilam visi  bus vienādi kā tādi zombiji.. runājot par šiem stiliem, cik paskatos meitenēm vel ok, bet džekiem  vienkārši, maidi sakot tizli. (lai neteiktu vairāk) .ir vainu gejiski vai naturāli stulbi stili..  tās jobenās lielās brilles, uzlocītas bikses un tas tizlas lupats ap kaklu.. c'mon, kas notiek ar šo pasauli ? Skatos virišķiba sāk izmirt, džekiem vairāk sāk interesēt  mode, solāriji, kosmetika, nekā  citas "džeku lietas" ( piem mašinas, moči, sports, buvniecība utt) ... emotion

7 1 atbildēt

besī ārā tie gejiskie stili (runa iet par raksta veču rudens stiliem)

11 6 atbildēt

runa nevar iet. 

4 0 atbildēt

nu jebal kkadi punk ass jefinu stili

1 0 atbildēt

kas izdomaja shito huinu kartejais pedins ? Pietiks ta4 sekot liidzi geju veidotiem standartiem ! Ko gribees to valkaaas ! HZ kautkads debilizms ! 

2 1 atbildēt

Vispār nepatīk neviens komplekts un puišien vispār.....

1 0 atbildēt

meichas... 

0 0 atbildēt