local-stats-pixel fb-conv-api

Viss par proteīna pulveriem75

807 6

Iepriekš jau esmu publicējis vairākus rakstus par uztura bagātinātājiem, to galvenajām grupām, nozīmi un nepieciešamību, taču tagad nolēmu izveidot plašāku rakstu par vienu no vispopulārākajiem sporta uztura bagātinātājiem – proteīna pulveri.

807 6 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

kur var nopirkt to kazeīna? par pieņemamu cenu

0 0 atbildēt

10. Man lūdzu visus emotion

Ļoti labs raksts. Beidzot nezinātāji beigs te šausmināties.. " ahh tu to lieto šaumas es tur dzirdēju to un šito " vienk gribas punch inda face.

1 1 atbildēt

hei kačok! 

0 0 atbildēt

Labi pulveri, intensīvi izmantoju - viesbiežāk kā insektecīdu emotion 

0 0 atbildēt

Es viendien biju aizbraucis uz Lietuvu, kādā lielajā rimi veikalā, netālu no pārtikas produktiem bija visādas tās burciņas... laikam tad tikai Latvijā ko tādu ir atrast grūtāk, zinu galerijā centrs, kurā tur stāvā arī tādus pārdod, bet nekad neesmu redzējis, ka kāds tur kautko pirktu...  ;D ;D

karoč, man jautājums - tad sanāk, ja es gribu lielāku masu, man jāpērk burciņas, jo ar vecmammas biezpiena pankūkām un karbonādēm būs par maz, ja?  emotion

0 0 atbildēt

Kur Latvijā ir tāds labs veikals, kur var nopirkt šos brīnumus? Būtu pateicīgs, jo negribas sūtīt no kaut kādādas ASV.

0 0 atbildēt

es ari pats lietoju dymatize whey protein ka ari creatinu un st ne veselibas problemas krans ka vienmer ir par lielu prieks mana vecuma damam visa visuma tik daudz cilveki nezina ne ko runa ne visapar neko par treninjiem !Sheit anglija ir cienja cilveki kas ir uztrenejusies diezgan pamaigi !  es piemeram saku ka jau izbijis dator nugis kaulaisn tirlinjs 74 kg svars  un nu jau 93 tas reali ieguts 6 menesu laika !pagaidam tiek treneta masa augsa !

1 1 atbildēt

Varēji vnk uzrakstīt

Proteīni=Olbaltumvielas

Daži vnk nesaprot angļu valodu :D

0 0 atbildēt

Lietojot anaboliskos steroidus rezultati arii neparadiies uz reiz...ir daudz un smagi jastradaa ... steroiidu lietotaaji trenejas daudz vairaak un smagaak .

Un es neteiktu ka obligati ir jadzer 1.5-3g proteina uz 1 kg tas jav ir par daudz pietiek ar kadiem `50 g dienaa lai vis buutu kartibaa :) 

0 0 atbildēt

labs raksts man ,jo vēlos sevi sakartot un saku iet uz sporta zāli trenēties,jo 2 gadu laikā es esmubiki nolaidusi savas smukās formiņas ,he jaatjauno ar trenera palīdzību.

uzturs to arī vajag mainīt tākā japamēģina.TEV+++++emotion

0 0 atbildēt

Man jautājums. Esmu iesācejs-ttd gribu pa pāris kg smagāks palikt, ar proteīnu aarī tas ir iespējams,vai tikai ar gainer? Cilajot stieņus,hanteles u.t.t,vairak atīsta fizisko,nekā vilkšanās,lītstakas,pumpēšanas u.t.t? zinu kad stulbi jaut,bet esmu iesācejs un gribētu kko vairak uzināt pa to ko daru

0 0 atbildēt

Bet vai visi šie proteīnu pulveri palielinās tavu sirds izturību, plaušu tilpumu(kā mēs zinam ar plaušām apgādā skābekli, kas arī ir būtiska satāvdaļa treniņos), un cīpslu izturību???

Es uzskatu ,ka tomēr labāk būtu izmantot sabalansētu pārtiku. :)

0 2 atbildēt

man reāli treneris sporta skolotāja ir teikuši ja tu šitos ēdīsi, ap pusmūžu kauli sāpēs... īsti proteīni maksājot 2x vairāk nekā visi šitie kuri ir veikalos..

2 4 atbildēt

Zinu vismaz 3 kaddrus kas saka ar pulverishiem un beigas paliak nevis par uzkachatiem sportistiem bet resnishiem.... uzmanigi ar sito mantu...

2 7 atbildēt