local-stats-pixel fb-conv-api

Samaksa par trīnīšiem176

3453 30

Šīs ir fotogrāfijas no meitenes dienasgrāmatas, kas dzemdēja trīnīšus. Tiesa, pēc dzemdībām vēdera izskats nav no tiem labākajiem, bet ko padarīsi. Jaunā māmiņa gribēja, lai šīs fotogrāfijas redzētu visa pasaule un saprastu ka nav skaistuma bez cieššanām :(

3453 30 176 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 176

0/2000

māmiņa malacis! plastiskā operācija jau tiešām pēctam ir sīkums! kaut biežāk šādus stāstus dzirdētu arī no Latvijas, citādi tik no sērijas "kā palika stāvoklī, tā čalis aizlaidās"................... kas ir, veči?

7 1 atbildēt

Izskatās,ka tie bērniņi apspriestos un tas trešais tiem diviem kaut ko gudru stāsta :D :D :D 

5 0 atbildēt

kā tad izskatījās tā sieviete kura piedzemdēja 8? ;OO ;DD

5 0 atbildēt

man no saakuma likaas ka spalvains veeders pectam :D :D :D :D haha :D

5 0 atbildēt

Bilde gan nav īstā, es to meiteni pazīstu ;) 

4 0 atbildēt

Tgd visu ar plastiskajām operācijām var labot, galvenais, ka mazulīši sveiki un veseli, viss pārējais ir mazsvarīgs.

4 0 atbildēt

Raksta autorei: 

Nezinājām, ka mums ir trīnīši!!!

Linda Zāģere

4 0 atbildēt

WOW... emotion

4 0 atbildēt

Drīzāk gan ,nevis ''Skaistums prasa upurus'' bet gan ''Upuri prasa skaistumu''! emotion

4 0 atbildēt

Njā, vēdera āda dabūja trūkties no šitādiem 3 kunkuļiem, bet nu nejau tāpēc tā ir samaksa, ja vēders vairs nav tik ideāls kā pirms palikšanas stāvoklī!! Tie taču ir bērni! Viņas atvases - tak štruns, ka nevarēs tagad pie jūras vairs tik lepni savu nabu d*nstrēt! Viņa ir ieguvusi patiešām ko vairāk!..

5 1 atbildēt

Lasu komentārus un brīnos - kāpēc cilvēkiem, kuri izsaka savu viedokli par to, ka viņiem nepatīk šīs bildes un/vai bērni, tiek samesti desmitiem mīnusi? Vārda brīvība vairs nepastāv un nevar būt savs viedoklis? Ja bērni nepatīk, tad automātiski tiec uzskatīts par stulbu un sliktu cilvēku? Ok, tad sametiet man arī kādus 100 mīnusus, jo atļaušos pateikt, ka man bērni nepatīk. Tagad nomētājiet mani ar akmeņiem.

8 4 atbildēt

Manuprāt nav nekā skaistāka, kā sievietes stāvoklī..

6 2 atbildēt

Nu jā. No vienas puses forši - 3 bērni uzreiz, grūti kamēr maziņi un t.t., bet viena grūtniecība, viena plastiskā operācija un sieviete atkal ir skaista.

Bet pa vienam ir saaudzīgāk pret sevi, toties 3 grūtniecības. Draudzenei ir 2 mazuļi, un es nespēju nobrīnīties (kaut gan nav ko brīnīties, viņa dienē bruņotajos) par viņas ideālo augumu - 6 nedēļu laikā pēc dzemdībām viņai ir atpakaļ perfekti plakans vēders un sāk redzēt presi.. Un interesantākais ir tas, ka viņai nav nekādas liekās ādas uz vēdera. Līdz šim nebiju aizdomājusies, lieliska fiziskā sagatavotība nodrošina arī lielisku ādas elasticitāti...

5 1 atbildēt

Nabaga sievietes :D

4 1 atbildēt

Žēl meitenes.. :(

5 2 atbildēt

Damn....nu nezinu....es sajuktu prātā, ja tā izskatītos pēc dzemdībām.ŠAUSMAS.iedomājos - meitenei vēl visa dzīve priekšā (jā, var jau uztaisīt plastisko op.,bet nebūs vairs tā kā bija...) un viņai tā būs jāziedo auklējot sīkos.Droši vien pārvērtīsies par ''pelēkās masas'' daļu, mājsaimnieci.

5 2 atbildēt

diezin kāds izskatās pēc sešiem, septiņiem bērniem? :o

3 0 atbildēt

Izskatijās ka šas sprāgs! emotion

4 1 atbildēt

Skaista meitene un mazuļi arī skaisti! Par visu ir jāmaksā, jā, bet labi, ka ir tādas plastiskās operācijas pieejamas mūsdienās! :) 

2 0 atbildēt

:)

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »